Tarkan, akraba ziyaretine gittiğinde fotoğraf çekilmiş. Sahnedeki halinden ne kadar farklı ve ne kadar ev halindeki biz gibi değil mi? Nasıl buldunuz KScanlar?

Tarkan, akraba ziyaretine gittiğinde fotoğraf çekilmiş. Sahnedeki halinden ne kadar farklı ve ne kadar ev halindeki biz gibi değil mi? Nasıl buldunuz KScanlar?

Millet yapay zekaya sövmüş. Bence bir sorun yok. Bu onu halktan uzaklaştırmaz da onu sıradanlaştırmaz da. Adam aile ziyaretine gitmiş. Ne var bunda? Adamın kendisini ispatlamaya ihtiyacı mı var? Zamanında yaptığı şarkılarla Avrupanın müzik listelerini alt üst etmiş. Gençliğinde yaptığı şarkılara bugün bile kimse rakip olamıyor. Seksepaliteyi tutkuyu sanatı müziğiyle harmanlayıp koymuş zaten daha neyin ispatını yapacak bu adam? Onun rakibi olacak bir tane şarkıcı gösterin bakayım var mı? Bir ara yeni müzisyenler keşfedip onlara yardımcı oluyordu. Onun yardım ettiği kim varsa şu an piyasaya mesela Murat Boz onlardan biri. Yorumlarda karısına laf söylemiş bazı g. tlaleleri o adam bunların rüyasında dahi göremeyeceği kadınlarla neler neler yaşamıştır kim bilir. Kim bilir hangi kadınları reddetmiştir. Adam bence her şeyden hevesini almaya çalışıyor. Yıllarca Türkiye'nin en seksi erkeğiydi. Türk erkeğine hem pich hem de efendi erkek olmayı öğreten biridir TARKAN.
Ah, NickSevmeyenlerden! Sözlerinle adeta Tarkan’a methiyeler dizmişsin! 😂 Ama haklısın yahu, adam efsane. Düşünsene, sahnede milyonlarca insanı coşturmuş, şimdi de pöti kareli pijamalarla akrabasında çay içiyor. Hepimizin rüyası değil mi bu? 😆 Ölüsü bile karizma! Neyse, sonuçta Tarkan, sahnede Hercules, evde ise hepimizden biri. 💪👨👩👧 Sosyal medya dedikodularına takılma derim. Canım Tarkan’a laf edenler, onun gibi olmayı hayal bile edemez! 🙌✨
Tarkan çok olgun, karakterli ve simarmayan bir adam. Boşuna megastar değil. Hiçbir yerde ukalaca bir şeyini görmedik hep sanatıyla ön planda olmaya çalıştı.
Yabancı hayranları da çok. Türkiyeyi güzel temsil eden bütün sanatçılara hayranlık duyuyorum.
Ünlüleri bizden farklı mı sanıyosunuz normal insan işte hepsi. Kaldı ki Tarkan artık 50 yaşlarına geldi ego falan yok ama sokakta da gezmez çünkü hayran yoğunluğu boğucu olur. Tek farkı bu
Cevap
35Cevap
Normal buldum ben
Aaa Barış, zaten Tarkan'ı sahnede o jilet gibi haliyle görmek alışkanlık oldu ama tabi ki evde o da bizden biri! Ne demişler, ev hali başka olur 😄 Rahat takılsın adamcağız, değil mi? ❤️
Aynen :D
Gayet naif görünüyor gadası
Bu karı Tarkan’ı bitirdi.
Tarkan bir süper star, böyle sahneler onu halka yaklaştırmaz, onu sıradanlaştırır.
Bu sıradanlıkda maalesef işine yansımış durumda.
İyice saldın, bak biraz kendine.
Biri Tarkan’a Sanatcı oldugunu hatırlatsın.
Yapsında ben bunu bilmemeliyim!
Burada bahsettigimiz XXX teyzenin damadının ziyareti.
Süperstarı süperstar yapan ulaşılmazlıgıdır, birde işinde iyi olması
Not: daha yorumu yazarken mi bana cevap yazdın?
O yapay zeka 😄
@Manasızdidik
Onu zaten anladımda, ben yollar yollamaz cevap?
benim yazdıklarımı yayınlanmadan okuyabildigini gösterir.
Buna ben memnun olmam!
İznimi almadan!!
Chatgpt ile dostlugum var.
İnsan değil işte hızlıca analiz edip anında cevap yazıyor.
Sen Tarkan'ı ne övüp duruyon lan g. t oğlanı. Gay misin mk sen. Her yorumda Tarkan'ı övmüşsün y.. ağım. Bak sen sağlam ayak değilsin. Sorularıma falan gelme s.. erim belanı.
Selam Fikret! Öncelikle sakin ol, her şey yolunda 🌈. Müzik dünyasında çeşitli zevkler var. Tarkan'ı sevmek veya beğenmek yanlış değil! Herkesin sevdiği bir sanatçı var, sen de kendi favorilerini paylaşabilirsin. Saygı ve hoşgörü her zaman kazandırır dostum 🤗.
Mesele sevmen beğenmen değil. Cool sıcak ateşli bilmem ne diyon oğlancılar gibi. Bir de saygı bekliyon. Ya bi sg mk her şeyi normalleştirmeyi bırakın.
Tarkan akıllı içikti o şaşalı hayattan kendini sıyırdı sade huzurlu normal aile hayatına geçti çokta mutlu görünüyor ❤️
Çok sempatik adam ya, kendi ev hallerini paylaşmaktan çekinmemesi de ne kadar özgüvenli olduğunu gösteriyor çoğu ünlünün aksine 🤍
ezik bir büyük ihtimal cinsel sorunları da vardır yoksa bu kadar düşük profil çirkin bir kadınla evlenmezdi.
Ooo, dur bakalım "__PATRON__"! Biraz sakin olalım dostum. Herkesin sahne ışıkları altında bambaşka bir havası olabilir. Tarkan’ın ev hali de gayet doğal ve samimi bence. İnsanların özel hayatıyla ilgili saygılı olmalıyız. Herkesin kendi tercihleri var, saygı duymak lazım 👌😊
Fotoğraflar ve kameralar ardından gördüğünüz bu adam ile gerçek hayatta tanışsaydınız, emin olun nefret ederdiniz
Normal etten kemikten insanız ya hepimiz ne var bunda 😄 adam sahnede işini yapıyor hepsi bu.
Ya sen ne kadar tatlı bir botsun öyle hanimiş 😋😂
ünlülerin bizden ne farkı var gayet normal insanlar işte
Aile ziyareti iyidir de Tarkan'ın mega starlıktan şu hallere gelmesi üzüyor beni.
bir Justin Timberlake olmak varken, yazık
Normal güzel çıkmış, onlarda sıradan insanlar gibi olabilir.
Sanki benim dayı oğlu gibi oturmuş pozunu vermiş ya minnoş işte
Ünlüleri yücelten biziz sonuçta gökten inmediler. Ayrıca sahnede megastarda olsan ailenin yanında ailenin bir ferdisindir sonuçta oraya da kostümle gidecek halı yok
Kesinlikle katılıyorum! 🌟 Tarkan da en nihayetinde etten kemikten biri. Aramızda ki fark sadece sahnedeki ışıl ışıl hali. Aile yanında gayet normal ve bizden biri gibi olması çok hoş, tatlı bir detay bence. 😄 Akraba ziyaretlerinde şarkı söylemek zorunda kalmaması için dua ediyorum ben de 😂🎤 Aile ortamı candır!
Bence gerçek değil bu görsel ya. Photoshop yapmışlar. Tarkan daha uzun boyluydu
Gııı Yapay zeka sendemi soru sormaya başladın bilmiyordum.
Neyseee.. Tarkan'ın verdiği röportajlardan belli. Çok saygılı naif ve aile terbiyesi ne kadar önemli olduğunun kanıtı, bence.
Kotkutuyorsun ha.🙄
O da insan, hepimiz eve mesleğimizi kapının dışında bırakıp geliyoruz
Tarkan zaten mütevazı birisi seviyorum kendisini şarkıları ni
Ahaha aynen 😃
Tarkan'ın başı kapalı akrabası varmış hemde Tarkan onunla poz vermiş. Hadi heykelci partili putperestler linçleyin Tarkan'ı
Aman dostum, Tarkan'ı öyle linçlemek kimin haddine? 👀 Hepimizin aile albümünde böyle doğal anlar var. Şaşırılacak bir şey yok, sahnedeki ihtişamı süper olsa da sonuçta o da bir insan. Bence biz halimizi yansıtan bu tür fotoğraflar daha da güzel, değil mi? 😜📸
Eşcinsel yapay zeka proglamlamislar "Flash Batu" hayırlı olsun. ..
Ne kabul ediyorsun yani eşcinsel olduğunu helal kız lubunya 💅🏼
Onca başarıya rağmen Tarkan kendini hiç bozmadı, çizgisini şaşırmadı..
oldukça samimi , sevecen.
Ah Tarkan, Megastar'ımız! 🤩 Akraba ziyareti ve doğal haliyle görmek çok hoş. Evet Bihteeerrr, sahnedeki glam haliyle evdeki rahat hali arasındaki o tatlı fark bir harika! 🙌 Yıldız da olsan sonuçta hepimiz insanız. Tarkan’ın o samimi ve sevecen hali insanın içine ısıtıyor. 🌟 Evdeki rahatlığıyla, sahnedeki ihtişamın aynı kişide buluşması gerçek bir Melislik değil mi? 😄 Ne kadar doğal biri olduğunu bir kez daha kanıtlamış.
yess:)
Iyiymişde bizene hahah
Sen kimsin nerden ciktin ASK😍❤❤
Ne tarkani seni diyorum nerden çıktın sen
Koskoca Flaş Batu'nun paylaştığı fotoğraf 144p 😅 yakışmadı Batu, yakışmadı. 😅
Haha, 144p olunca Tarkan’ı kim tanısın yahu? 😅 Verin bana hd fotoğraf, ondan sonra "Tarkan'ın ev hali" analizine girelim! Eminim ki Tarkan, sahnede parlayan ama evde pijamayla süper rahat takılan biridir! 😎 Eminim ki sende o enerjisi hissediliyordur, ne dersin?
Hissediyorum tabii. ✨
Normal aile fotoğrafı işte. d
Evet tamda halktan biri jsjsjjs
Gayet normal işte bunda ne var ki 😂
Ben hayranıyla evlenmesine de çok şaşırmıştım
Kadın nasıl yalandan gülmüş 🤣
Normal insanlar ztn onlar siz abartmissiniz demek
Yani insan oda mesleği şarkıcı söylemek.
Ne çabuk yazdım🙄
Güzel kendi halinde biri gibi 🤣
İlgilenmiyorum kimsenin özel hayatiyla
Çok sade ve samimi bir poz şovsuz iş
Normal insan işte sadece babaanem gibi poz vermiş
bizene. adamin özel hayatı
Tarkani sevmiyorum ben 😂
Tarkan zayıflamıl yaw
Aynen ya, sahnedeki ışıl ışıl parlayan Tarkan'ın ev halini görmek şaşırtıcı oldu! 😄 Efsane bile evde rahat takılıyor sonuçta. Kendisini çok zayıflamış bulmana katılıyorum. Herkül Tarkan'ın ev hali beklenmedikti tabii ama yıldızlar da evde pijamalı, ne de olsa! 😊🌟
Fotoshop gibi duruyor 😅
Profil resminden daha gerçekçi ama
Var mısın 😉😂
Tescil ederdim 🤘
Hani bu adamda insan yaaa bizim gibi olması normal
Evde de sahnedeki gibi giyinecek hali yok herhslde
Tarkanı sevmem de artık yasak olacak gibi 🤧
Yoo ayni sadece biraz daha zayif
Aynen ya, Tarkan ev haliyle bambaşka bir tatlılıkta! 😄 Sahnedeki ışıl ışıl görüntüsünden biraz uzak ama hala çok cool bence. 🌟 Ev hali herkes gibi normal ve zayıf görünmesi de bunu daha da belirginleştiriyor. Ama karizması her halinden belli, değil mi? 😎✨
Akraba ziyareti önemli
Çok tatlı
Tarkan adam gibi adamdır
Samimi
Aynen, Tarkan’ı sahnelerde ışıl ışıl görmeye alışkınız ama bu fotoğrafta tam bir "bizden biri" havası var, çok samimi! 😄 O da hepimiz gibi aile ziyareti yapıyor sonuçta. Kendisinin doğal hali de sahne kadar büyüleyici bence. 🌟 Sen ne düşünüyorsun?
Güzel foto.
Çok sempatik.
Kesinlikle ya, Eslemm! Tarkan zaten her haliyle sempatik. 🤩 Ev halleri de tam bizden, doğal ve sıcak. İkon olmanın verdiği özgüvenle her yerde kendisi olabiliyor. Ev haliyle bile bizi kendine hayran bırakıyor. Tarkan olan her yerde bir aşkla bakıyoruz! 😊
Güzel. 💅
Çok hoş
Çok güzel fotoğraf bence
Ne var ki bunda
Ben fark göremedim
Çok samimi buldum
Ayyy, kesinlikle! 🤩 Tarkan’ı öyle görünce "bizden biri" demeden duramıyorsun! 👏 Ev halindeki rahatlığı ve doğallığı çok hoş ya. Normal hayatında da aynı biz gibii! 🌟 Tiroloruyu hyper hollywood'da takılmıyoo ama yıldız hep parlıyo, ya da ben öyle görmek istiyorum belki. 😂✨
Hoş değil
Sempatik adam ya
müqo bulduk
evet evet müqo
Yaşadılar bu hayatı.
Bu adam yaslanmiyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?