Kadini bi turlu aklimdan çikaramiyorum?

Ya okadar isim gucum var kadin aklimdan çikmiyor. 10 sene önce biriyle tanistim. Bana evdeki sorunlarini anlatiyordu bende ayni sekilde sonra bi sekilde empati derken ben 20 yasindayim o zaten 50 yasinda yani ne olabilirki derken neden bilmiyorum asik oldum. esi bizi gormus bi kac kere takip etmis. Benim numarami bulmus cagirdi beni, kocami rahat birak dedi, bende olmaz cunku biz cok illeri gittik dedim. Tokat atti, senin yasinda cocuklarim var aklini basina al dedi, ailene soylersem seni öldururler dedi. Uzak durdum adam kapima geldi ben bunu kimse gormesin diye gondermek isterken yine ayrilamadik, kadin busefer beni her gordugu yerde kufretti tukurdu ama dövmedi. Sonuc olarak adam pesimi birakmayinca bosandilar. Galiba intikamini almadi dövmedi diye içimde ona karsi bi sucluluk olustu, o simdi beni gorsede gormezden geliyor sonucta kucucuk yerde yasiyoruz, bes sene gecti, ben bunun ustesinden gelemedim, ozur diledim ama kabul etmedi, hayatina devam ediyor iyi gibi gozukuyor simdi bes sene sonra özür dilesem olmaz ama ben niye bu kadini bukadar takinti haline getirdim? Unuttumu acaba hepsi unutmusmudur bes sene sonra ya da niye unutmus gibi yapiyorlar?

Kadini bi turlu aklimdan çikaramiyorum?