Toplu tasımada kadın karsımda sakız patlatıyor?
Ne yapmalı şimdi buna
Ne yapmalı şimdi buna
Senın konundan cok asagıdakı pembelerın yorumu cok abesle ıstıgal kendı cercevelerınde yorum yapmıslar kesınlıkle orucla ınancla alakaları olmayan tipler
Medenıyet ya da örf adet parayla verılmez satın alınmaz akıl yoksunu ınsanlar burada oldugu gıbı her yerde karsına cıkar ve cıkacaktır bu senı uzmemelı gormezden gelmelısın
eksıleyenın suratında sakız patlatalım
İmanın kimde olduğunu nereden biliyorsun
Imanın kımde oldugu ya da kım daha cok musluman seklınde yorum yapmadım yapamam da hatta senın asagıdakı yorumunuda artılayanlardan bırıyım.
Onlara biz değişik diyoruz ama değişik tipler ve şakşakcılar
Toplu taşıma farketmiyor bu insanlar içindede yapılmicak bir davranış ama o kadar görgüsüz insanlar var ki herşeyi yok sayıyorlar senin bakışlarından da bişe anlamıyorsa boşver görmezden gel çünkü gerçekten muhattap olmaya bile değmiyor böyle insanlarla
Iyı ınsnlarda varmış burada
Bunu eksileyen bayana ne denmeli bilemiyorum...
Hahaha ben dedım sen bırsey deme
Bende aşagıdakı yorumlara güldüm Allah ta sizi güldürsün emi :)
Bır yahudının hrıstıyanın bıle saygısı varken kendı vatandasından bunu gormemek ayıp cok yanlıs ne olursa olsun olmamalı
Cevap
6Cevap
Git tecavuz et ya da dov ya da öldur parcala yak, hersey size mesru degil mi zaten unutmustuk (!) Bir insandan bahsederken "bu" kullanilmaz, cok rahatsiz oluyorsan yerini degistir ya da gozunu kapa, zira senin zihniyetinden cok rahatsiz olan insanlar da oyle yapiyor
Hanfendıye bak aklı olmadan akıl verdı bana ergen senı
Hadi kız ordan tecavuz muş bılmem neymıs sana kalmıstı yorum yapmak
Tam sakızı şişirince vur ağzının ortasına
Elımın tersıylemı duzuylemı :)
Saka bır yana bayana el kalkmamalı ama işte burdakı yorumlar beni üzdü
Tersiyle😂 edep kalmamış hiç. Boşver takma
Sakız çiğnemek çocuk, genç, yaşlı herkesin hakkıdır. Bir kadının sakız çiğneyerek, şişirip patlatarak karşı cinse hiçbir mesaj verdiğini de düşünmüyorum. Kadınlar da insan l*n niye anlamıyorsunuz siz bunu. Ne yapmalı sorusuna gelince kendi işine bak kardeşim. Toplu taşıma aracı orası kimsenin özel aracı değil sonuçta.
Mesajı nerden cıkardın ergen senı ne olursa olsun ınsanlar oruc tutuyor ve ınsanalra saygı gostermek lazım ama bunu ancak ınsanlar anlayabılır
Sızın ısınız gucunuz sekse calısıyor oyle yorumluyorsunuz ergenler
Oruç tutuyor olabilirsin oruç tutmayan kimselere de saygı duymak zorundasın. Ayrıca benim aklım sekse çalışsaydı zaten saygı duy demez yanlış anlar kadını ayıplardım. Neyse senin gibi olacağıma, bu düşüncemden ötürü ergen olurum gurur duyarım
Saır ne mesajından bahsettı pekı öyle duşundugumu nerden anladın
Sakız çiğneyen bir kadından rahatsız olan bir erkeğin ne düşündüğü açık net bellidir şimdi salağa yatma lütfen.
Öyle dusunenı esekler kovalasın emı cırkın şey :)
Harbı ramazan da oldugumuzu bılıyormuydun
Sakız acıktırır ve susatır. Kadın karşında iskender yememiş sakız çiğnemiş alt tarafı.
Kelıme sanki düşükmü oldu ne :)
anasının daşşağını *
sakizi kafasinda patlat.
Ağzına patlat sende bir tane
Orgazm olan amca gördüm ben sorun değil o..
cık cık de anlar.
agzinin ustune elinin tersi ike cak
saygısız kardeşim boşver
Ya ınan cınslıgıne yaptı ya sınır ettı benı
Bende Yaparım abi sen kimin özgürlüğünü kısıtlamaya çalışıyosun ki
Zıhnıyete cay demle oruc sızın kapınızdan gecmedıgı ıcın anlamazsınız
Herkes kendını baglar ama sakız patlatma olmaz mı
Anlayısın ıcın ben tesekkur ederım yorumum ıcın ozur dılwrım
Kulaklığın tak müzik dinle dışarıyı izle.
ağzına tekme at
Görmezden gel
rahatsızsan taksiyle git.
Agzina vur
patlat agzına xD
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar