Diğer Oruc tutmadigim için kız muamelesi görüyorum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Regl mi oldun diye dalga geciyorlar, özel gününde misin diyorlar Güncellemeler1 yıl Gncl Oruc tutmadigim için kız muamelesi görüyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
FutbolMuhabiri Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Selam. Onları kafana takma, herkes özgür iradeye sahiptir. 11 ay her haltı yeyip, milletin orucunu sorgulamak çok aptallca. İnsanlara ibadetleri sorulmaz. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Görüyorlar ama Regl mi oldun diyorlar takiyorum Yorumla FutbolMuhabiri 1 yıl Sen de onlara 5 vakit namaz kılıyor musun diye sor. Büyük ihtimal kılmıyorlardır. Sen de onlara "regl misin?" diye sor 😄😄 Yorumla Soran 1 yıl Öyle olmuyor işte 😃 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Neden millet kız muamelesi görülmeyi kufur hakaret gibi algılıyor nasıl bir geri kafaliktir bu 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Regl mi oldum diyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Lütfen işine gelmediği için yazdığım şeyi sapıtmak yerine anlaşmaya çalışır mısın? Yorumla Soran 1 yıl Sen de beni anlamiyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anlıyorum şakasına söylenmiş bir şeyi o kadar ciddiye alıyorsun ki burada soru sorma sitesinde soru bile olmadığı halde yazma gereği duyacak kadar Yorumla Soran 1 yıl Yok işte anlamiyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam o zaman ağlayabilirsin seni regl oldun sandılar diye Yorumla Soran 1 yıl Ağlıyorum zaten 😭 Yorumla
Aşkoşişko Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Mazeretli günümdeyim de 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Oldu iyice dalga gecsinler 😃 Yorumla Aşkoşişko 1 yıl 😅beni yargılamak size mi düştü beni yererken sevap mı kazandığınızı sanıyorsunuz Diye saldırıya geçerdim Yorumla Soran 1 yıl İyice gülerler ben bunları dersem kız gibi 😅 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Erkeklerin özel günü ne 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ya işte erkeklerin yok, bana kız muamelesi yapıyorlar Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 488 cevap paylaştı. Tutmama sebebin ne 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Sevmiyorum oruc tutmayi Yorumla Gizemmmmmli 1 yıl Sende evet regl oluyorum de o zaman Yorumla Soran 1 yıl Diyemem utanırım 😅 Yorumla Gizemmmmmli 1 yıl O zaman insanlara oruç tutmadığını soyleme Yorumla Soran 1 yıl Görüyorlar Yorumla Gizemmmmmli 1 yıl Sende onların yanında yeme bi zahmet Yorumla Soran 1 yıl Yanlarında yemiyorum zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Selam. Onları kafana takma, herkes özgür iradeye sahiptir. 11 ay her haltı yeyip, milletin orucunu sorgulamak çok aptallca. İnsanlara ibadetleri sorulmaz.
Görüyorlar ama Regl mi oldun diyorlar takiyorum
Sen de onlara 5 vakit namaz kılıyor musun diye sor. Büyük ihtimal kılmıyorlardır. Sen de onlara "regl misin?" diye sor 😄😄
Öyle olmuyor işte 😃
Neden millet kız muamelesi görülmeyi kufur hakaret gibi algılıyor nasıl bir geri kafaliktir bu
Regl mi oldum diyim
Lütfen işine gelmediği için yazdığım şeyi sapıtmak yerine anlaşmaya çalışır mısın?
Sen de beni anlamiyorsun
Anlıyorum şakasına söylenmiş bir şeyi o kadar ciddiye alıyorsun ki burada soru sorma sitesinde soru bile olmadığı halde yazma gereği duyacak kadar
Yok işte anlamiyorsun
Tamam o zaman ağlayabilirsin seni regl oldun sandılar diye
Ağlıyorum zaten 😭
Mazeretli günümdeyim de
Oldu iyice dalga gecsinler 😃
😅beni yargılamak size mi düştü beni yererken sevap mı kazandığınızı sanıyorsunuz
Diye saldırıya geçerdim
İyice gülerler ben bunları dersem kız gibi 😅
Erkeklerin özel günü ne
Ya işte erkeklerin yok, bana kız muamelesi yapıyorlar
Tutmama sebebin ne
Sevmiyorum oruc tutmayi
Sende evet regl oluyorum de o zaman
Diyemem utanırım 😅
O zaman insanlara oruç tutmadığını soyleme
Görüyorlar
Sende onların yanında yeme bi zahmet
Yanlarında yemiyorum zaten