AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
Ben biriyle evlencem ve yüzüğümü çıkaracam uliyeaannn öyle işmi olur niye evlendim ya laa nasıl araba kullanırken ehliyetimiz olunca trafiğe rahatlıkla çıkarız buda ona benzer yüzük takılı olsun cirit att... yani yanlış anlaşılmasında hani yüzük çıkmaması lazım bence...
Yüzüğün şart olduğunu düşünmüyorum
Bağlılığı kakötü belirliyor sadakati kalp belirliyor yüzük olsa ne olmasa ne...
Bağlılığın hemen akabinde kalp diyecektim. D
Katılım için teşekkürler. En sonunda istatistiki bir sonuca bağlamak için eğer mahsuru yoksa aile büyüklerinizin yüzük kullanıp kullanmadığını belirtirseniz memnun olurum.
Kullanmıyorlar
Evlilik bir nesneye bağlı değildir kişilerin sevgisine ve bunun bilincinde olmalarına baglidir bir yüzüğü çok anlam yüklemek gereksiz
Topluma "Ben evliyim" mesaji verme ihtiyaci duyanlar icin evlilik de yüzük takmak da onemlidir. Mühim olan iliskidir halbuki, tasma değil...
babam yıllarca takmadı, annem de hiç çıkarmadı. onlar için gereksiz bir ayrıntı.
ben takarım. zira pamaklarıma bakıp "siz bekarsınız galiba?" diyenlerin maksadını aşan tavırlarına şimdi bile tahammül edemiyorum.
Annem babam takmior ama onlarda pek sorun olarak gormuorm * bu devirde bizm gibi gencler evlenecekse takmali bnce devir kotulesti tabi benim gibi kiskancsaniz o yuzuk kesinlikle takilacak :))
Bizimkiler takmıyor ama yaşlandılar artık babam 52 yaşında taksa ne olacak:D bence çok bir önemi yok
Görüş için teşekkürler.
bence parmakta bıtmıyor iş kalbine kelepce takmakta
Katılım için teşekkürler. En sonunda istatistiki bir sonuca bağlamak için eğer mahsuru yoksa aile büyüklerinizin yüzük kullanıp kullanmadığını belirtirseniz memnun olurum.
Tabiki takmalari gerek. Bazi istisnai durumlarda cikartilabilir
Bizimkiler takmıyor ama bence takılmalı o evliliğe saygı duymak gerek
Katılım için teşekkürler.
Rica ederim
Takmalıdır. Takmayanı itici buluyorum
bencede takılmalı. çünkü Türkiye gibi bir yerde helede İstanbul'da yaşıyorsanız eğer bakan çok oluyor ama yüzük olduğunda en azından utanıyolar çekiniyolar. annemle babam takar zaten Türk gelenek göreneklerinde adettendir.
ben 5 yillik evliyim hic takmadim diyebilirim. birde ozel gunlerde takiyorum. bayram seyran gibi. Bence herzaman takmak gereksizdir.
ben hiç bir şekilde takı takmıyorum saat bile, çok rahatsız eder beni. Eşimde anlayışla karşıladı kıskanç olmasına rağmen. Ben de ona baskı yapmam asla takmak istemezse
Ailem de annem takar ancak babam takmiyor ilk sebebi altın haram erkeğe gümüş dersende sevmiyormus falan zaten evli çocuklu olduğu belli ymiş fasa fiso ben kesinlikle takarim eşim dre kesinlikle takacak... Sahipsiz sanmasinlar
Erkeğin yüzükte kızın ismi..
Kadının yüzükte erkeğin ismi..
Ölene dek takılmalı o yüzük toprağa giderken çıkartılmalı diye düşünüyorum...
canı nasıl istiyosa öyle yapsın.. aidiyet yüzükle olmaz..
takıyorlar bizimkiler:))
Erkek mutlaka takmalı bayan takmasa da olur @ceshni dimi :D
@Sinem34 bir an gözlerim şaşı oldu okuyamıyorum büyük ihtimalle gözlerim yanlış görüyor :)
@ceshni bilgilerinize beyefendi :))
Dikkatinize hanımefendi ;) @Sinem34
Dikkat eksikliği muhabbetini hatırlıyorsundur aynen ondan :) @ceshni
Ben aklına mıh gibi kazırım birşeycik olmaz ;) @Sinem34
Çok iyi ya :) Anlaştınız mı peki takıyor muyuz, takmıyor muyuz şimdi? :) @Sinem34 @ceshni
@Sinem34 herkez takacak :) sorun yok :)
Yüzük birlikteliğin nişanıdır. Ayitliğin. Bu yüzden takılmalı.
Kullaniyorlar :)
takmak zorunda degil onemli olan kafadaki evlilik, sadakat..
Bence de takılmalıdır, aksesuar olarak gören şahıslarıda anlamıyorum zaten, Yüzük birbirine söz vermekdir "benim sahibim var" görüşüdür... her iki taraf için geçerlidir...
ÇOĞU Yüzük ister ama takmaz neden takmadın deyince de unuttum der o ayrı bir konu ondan diyorum, herkesin haddi değildir onu takmak !
Evlenince ilk 5 yil kadar takarim. Çevremde ki kisiler evli olduğumu bilsin Yeter. Sonrs cikartirim. Nasilsa o saatten sonra evden işe , işten eve yaşında olacağım için sorun olmayacaktır. En azindan parmağım rahat eder :) .
babamın da annemin de yüzükler küçük geldiği için uzun süredir takmıyorlar ama annemin yüzük parmağında babamın adı dövme olarak yazıyor, babamın yüzük takmamasını da sorun etmiyor bence de çok gerekli değil
Kesinlikle takmalidirlar yüzük benim sahibim var demektir yüzük takmazsan birde ilgi çekici bir insansan işin zor o ilişkiden evlilikten bir hayır gelmez ha kişiden kişiye de değişir gerçi ama küçük çaplı kavgalara belki sebep olabilir o yüzden en iyisi şansını zorlamak yerine takmak tabi bu benim için önemi başka sina göre degisebilirde
Annemler takmıyo ama onlar için sorun olarak görmüyorum yeni nesilin kesinlikle takması gerekir çünkü devir çok değişti
Evliyim. Eşim de ben de takmıyoruz. Takmıyor olmamiz yanlış bir şey yapacağımız anlamına gelmiyor.
Yüzüğü tasma olarak görmeyin bence hiç bir anlamı yok takılsa da aynı takılmasa da yapacak kişi o parmağında takılıykende yapar
Taksınlar tabi ki, taksınlar ki yaşlanınca evli olduklarını hatırlasınlar/hatırlayalım
Takılmalıdır bencede. Ama şöyle bir şeyde var insan bir halt yicekse o yüzül varkende yiyo. Senin yanında takıyo sen yokken takmıyo felan ama bence takılması gerekiyo evli olduğunu belli etmesi için.
Takilmali bence o yuzuk sahibinin oldugunun bir gostergesidir ben bekarim fakat Nisan yuzugumu alirkn sade alicm onu rabbimin izniyle hic cikarmamak uzere takicm cunku (sade almamdaki maksat is yaparkn takilmasn;)
Eşim sürekli antrenmanlarda olduğu için boynunda taşiyor çünkü birini kırmıştı bende artık iyice alıştım markete çıkarken bile takyorum 😉inşallah hiç çıkarmayız 🙏
Ben 20 gun sonra cıkardım 4 yıl oldu esim hala takıyor, karakter, kişilik, alışkanlık meselesi.
40 ına kadar kullandılar, ama babam cok aktif kullanamazdı beceremezdi bende de durum aynı :) ben direk koydum kasaya muhim olan gonul yuzzugu bence.
çok ama çok gereksiz millet bizim evli olduğumuzu bilse nolur bilmese ne olur ben biliyorum ya yeter
o alyans hic cikmamali parmaktan cikaran insanda vardr bence bir sorun ya gozu disarda ya da hic bir kadinin ya da erkegin bakmayacak duruma gelmis olmasi lazim
Evet her daim takmaları gerekmektedir.
Annem babam takmıyorlar ama ben takmalarını isterdim ama takmıyorlarsa yapacak bir şey yok.
Yüzük takmak önemlidir. Kişinin başının bağlı olduğunun göstergesidir.
Babam takamiyoe yuzuk olmuyor. Bence evliligin simgesidir kadinlar o yüzüğe cok anlam yiuklerler normalda basit bir yzuk ama aile yuzugu artik. Anlami oluyor takılmali
Yüzük illa evli olmanin sembolu degil bence. Ben ilk hamileligimde cikardim ve sonra tek aksesuar diye takar oldum.
Bence takilmalidir. Ve cikarilmamalidir. Tabi en onemlisi yurekli olmak. O yuzugutakip da disarda cebine atana insan denmez.
Mutlu ciflerin yüzüklerini nikah günü takarlar öldükleri gün cikartirlar , is engel olsa bile o yüzük parmakta eve gelmeli, o yüzügü gururla serefle takmali , o yüzüge görede hareket etmeli diye düsünüyorum
Bence seviyorsa hemen kızın onun namusu olduğu belli olmalı
Takmalı ve takmayan evli insanların hala arayışta olduğunu düşünüyorum.
Yüzü gün anlami; benim kalbim birisine ait ve bunu yuzugumle muhurlerim demektir hiçbir zaman çıkarılmalıdır.
Annemler takmıyo artıkl bende dalga geçiom. Noluyoo boşanıyonuz mu diye.. Ama eşim ve ben ölene dek takmalıyız ;)
Bizim evde annem takar, babam takmaz. Ama o da yüzüğün anlamını sevmediğinden değil, genel olarak yüzük sevmediğinden.
Fakat ileride evlenir isem kendimde takarım, eşimden de isterim.
çok önemli değil bence yapacak olan her turlu yapar halkalı halkasız anem takıyor evet babamın taktıgını hiç görmedim
umurumda olmaz illaki yüzükle mi gezelim ama kadınalr için iş başka çünkü erkekler anlamayabilir evli olmadıkalrını
İçinden gelmeden takıyorsa bir manası yoktur benim için.. ama takmasından yanayım zira ben adını parmagıma bile yazdırmayı düşünüyorum..
erkekler genelde takmıyor ama..
Eşinin olmadığı, görmediği ortamlarda yüzüklerini çıkaranlar var. Yani emin olamazsın her zaman takıp takmadığından. O yüzden yüzüğe takılmaya gerek yok. Belki gerçekten rahatsızlık duyuyor. Önemli olan güvendir.
45'lerde falan çıkar torun falan geldiğinde. Boşa durmasına gerek yok. Onunla mı uğraşılır. He tarz icabı kalabilir hani altın saat ve yüzük.
valla ben aksesuar kullanma özürlüyüm nasıl takacağım onu düşünüyorum. inşallah eşim olacak kişi önemsemez. ha çapkınlıktan diye düşünenler ben bekarken kimseye el sürmedim evlenince hiç sürmem.
Takacak! yoksa o parmakları kırarım:(
Kullanıyorlar. Rica ederim.
Bence, evet. Netice 5 kg taşımıyorsun. Bu bir simge, saygıdır
takılmasada olur, yüzük olanlarıda biliyoruz, önemi yok, hatta bence yüzük olanlara daha rahat yaklaşıyorlar
annem ve babam yüzük takıyor. ve tabii ki de takılmalıdır.
Annemin teyzesi 99 yasında esi birkac yıl önce vefat etti, teyzemin parmagında durur hala evlilik yüzüğü.
Annem ve babam 24 senelik evliler ve hala seve seve takıyorlar yüzüklerini :)
Olene dek ya da bosanana dek takilmali. Bence onemli annem babam takmiyor ama bence takilmali
yüzük sevmem şahsen, kolye tercihimdir. ve illa gerektiğini de düşünmüyorum
bence takmalı hele erkek hep yüzüğü cıkarmanın yollarını arıyor takınn arkadas
babam takmaz işinden dolayı elleri acıyormuş. Annemde bazen takar bazen takmaz. Çok da sıkıntı değil yeni evliler hariç. Kaç yaşında çocukalrı var artık taksalar nolur takmasalar nolur bilen biliyor sonuçta