Evliyseniz siz, değilseniz anne babanız yüzük takıyor mu? Takılmalı mıdır, ayrıntı mıdır?
Cevabın nedir?
takmak en güzeli
evliligin, birlikteligin nisanidir yüzükler
ama tabiki zorunda degil insanlar
cesitli sebeplerle takmak istemeyen insanlar takmaya dabilirler
sonuc olarak evliligin bilincinde olmak önemli ve saygi duymak önemli
bir yüzük evliligi kurtarmaz hicbir bakimdan20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence kesinlikle takılmalıdır. Sonuçta o yüzük o ilişkiyi temsil ediyo. Eşini temsil ediyo, bağlılığı. Bende değeri çok büyük. Sevgililerimle anlamını yitirmek istemeyeceğim kadar değeri büyük. İlk yüzüğümü nişanımda ailem takıcak ve bir daha hiç çıkarmayı düşünmüyorum :)))
22 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılYüzük bir temsili aksesuardır. Onu taşıyacak birini bulmak da çok zordur. :):
https://i.hizliresim.com/bgE4JZ.gif52 Yorumla- +1 yıl
Kullanırlar.
+1 yılyüzük evliligin nisanesi demek..
bir simge.. ben evliyim demek. bence takilmali61 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
249
Cevap
147Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılO sadece bir yüzük değil ki...
Bir yığın yaşanmışlığın nişanesi, şekil bulmuş hali ve hatırlatıcısı...82 Yorumla- +1 yıl
Yıllardır parmaklarında...
- Aşk İlişkileri konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılAksesuar mi tasma mi olarak o halkayi goruldugune baglidir.
herkes aksesuar sevmek zorunda degil.
asil sorun onu tasma gibi gorenlerde.
hani sahipli olduguni bir cemberle belirtmek icin takanlari anlamiyorum. Ben icinde esimin adi yazdigi icin uzerimde tasimak isterim. Esim de o zihniyetle takarsa sevinirim.12 Yorumla- +1 yıl
Annem ve Babamin ilk alyanslari hala onu kullaniyorlar.
Anneanem ve Dedem sanirim 2 3 kere yenilemisler ama 60 yillik evliler hala alyans takiyorlar.
bayanlar çok takılmış bu konuda,
takılmayın, takıntı haline de getirmeyin.
bazı erkekler için evliliğin 3 evresi vardır. müdahele etmezseniz zaman evliliği mutasyona uğratabilir evlilik evrim geçirebilir.
ilk zamanlar telefon da kayıtlı isminiz aşkım, prensesim, bebeğim vs. gibidir.
bir kaç yıl geçtikten sonra evlilik, ilk günlerdeki gibi heyecanını kaybetmişse, bu sefer telde kayıtlı isminiz de değişir. nurgül, ışıl, ayşe, fatma vs. gibi gerçek isminiz olur. iş monotonluğa varınca yani daha da ilerlediğinde virüs her tarafı sarmıştır, vücudu ele geçirmiştir. bu sefer isminiz EV olarak değişir. EV ARIYORRRR ))
herşey sizin elinizde unutmayın
doğru zaman da, doğru kararlar.10 Yorumla
+1 yılSonuçta o yüzük sıradan bir yüzük değil evliliklerinin ve birbirlerine olan sevgilerinin göstergesi ellerine bir zarar vermiyorsa fevkalede bir durum yoksa birbirlerine duydukları saygı gereği takmalılar
35 Yorumla- +1 yıl
Annem babam kullanıyor daha yaşlı olanlar takmıyor pek ama ben kişisel olarak takılması taraftarıyım :)
- +1 yıl
Peki sence takılmalı mı :)
- +1 yıl
Biz şu an kullanmıyoruz. Durum şöyle evlilik esnasında alınan alyanslar zamanla kilo alma, hamilelik vb. durumlarda parmaklara dar geliyor. Dolayısıyla evlilik sembolü olan yüzük zaman içerisinde değiştirilmek durumunda kalınıyor. Değiştirildiğinde de manevi değeri olan yüzük bir kutuda saklanırken sonradan alınma tercihe bağlı olarak takılıyor. 20'li yaşlarda sorsaydınız bu soruya cevabım evet takılmalı olurdu ama bu yaşlarda görüşüm kalpteki bağlılığın yüzükle ifade edilemeyeceği, sadece dışarıya karşı ben evliyim işareti niteliğinde kullanıldığına yönelik. Tabi bunlar benim hissiyatım. Gerçekten manevi boyutunu en derinden yaşayanlarda vardır mutlak.
- +1 yıl
Yani dediğim gibi rahatsızlık veriyorsa takılmamalı ama sevende sevdiği için katlanır ona birazcık bence :)
Evlilik yüzüğünün tarihi eski Mısır'a dayanır. Dairenin başlangıcı ve bitişi olmadığından sonsuz mutluluğu simgeler. Yani tamamen manevi bir karşılık söz konusu. Ben böyle küçük ayrıntıları önemsemiyorum. Takılması şart değil. Yani bunu bir kural haline getirmek bence gereksiz.
20 Yorumla
+1 yılTakmıyorlar bizimkiler..
Ama 30 yılı devirdiler..
Evlilikte en önemli konu yüzükse eğer yüzüğü takıp her haltı yiyende var.
Önemli olan yüzük değil bence birbirine olan 'Güven' .
Evlilik tek yüzükle hallolmuyor.
Eşler birbirinin parmağına 'Güven' takmalı..!20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Evli olduğunu unutmayan ve unutturmayan herkese bunu belli eden ve farkında olan kişiler takmasa da olur. tasma olarak görenler hala aranan tipler. tekrar ediyorum yapamayacak olanlar evlenmeyin yazık eşinize.
260 Yorumla
+1 yılTakmak zorunda degiller yani egerki istiyorlarsa tabikide takabilirler ama evliligo yuzuge baglamak bana gore mantiksizlik. Sirf bu yuzuk mevzusundan eminimki bircik evli cift kavga ediyordur ama evlendiginde seni baglayan yuzuk degil kalbin olmalimmmAnnem ya da babam yuzuk takmiyor bu dusuncelerimn inlarib yuzuk takmamasiyla kesinlikle alakasi yok. Yuzuk degilde saat tak ne fark eder sonucta bir cisim bu askini sadakatini cansiz bir nesnemi koruyacak sanki.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılEvliyim esimin yuzugu denizde dustu benimki de calindi ;s bir daha da almadik. mesele yuzuk meselesi degil sahsiyet meselesi, takıp her halti yiyen de var, isine gelmedigi yrde cikartip cebine koyanda var. cok takilmamak lazm.
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim..
Annemle babam zaten 45 yıllık evliler onlardan yüzük işleri çoktann geçmiş durumda ama annem 10 sene öncesine kadar takıyordu. Büyük ablam her yüzüğü düşüren bir insan olduğu için oda takmıyor eniştem yani eşi takıyor. ilk evlenildiği dönem takılmasına insanlar özen gösteriyo ama bir şekilde öneönemini yitirito. Bence önemli olan bir insanın parmağında değilde kalbinde sizin yüzüğünüzü taşıyabilmesidir.
10 Yorumla
+1 yılbizimkiler takiyor ama ben ardaki guvenin onemli oldugunu ve yuzugun bir kanitlama ihtiyaci oldugunu dusunuyorum ben evliysem (biraz zor o is 😅 yani tamamen kendi kafamdan birini bulduysam) yuzuk takmasi icin zorlamam asil onemli olan aradaki bagdir bence
20 Yorumlatabıkı takmalılar bu soru ne amaçla soruldu anlayamadım acıkcası evlı bır cıft ıster bayan olsun ıster erkek ne amaçla yuzuk takmasınlar kı art nıyet dısında baska mantıklı bı sebep goremıyorum ben..
11 Yorumla- +1 yıl
Günün sorusu olduktan sonra görüşleri detaylı olarak yeni inceleme şansım oldu. Sorunun amacı evlilik öncesi mutlaka takılmalı görüşü hakimken, orta yaşlara gelen çiftlerin genelde yüzük kullanmıyor veya sadece dışarıya çıkarken takıyor olması. Bu sebeple KS üyeleri arasında durum nedir öğrenip bunları sayısal istatistiğe döküp bence hazırlama niyetinde açıldı soru başlığı.
+1 yılKaçıncı yılı olduğu önemli değil takma amacı isteği önemli.
7 senelik evliyim düzenli olarak hiç yüzük takmadım.
özel günler, eşimin iş yemekleri davetler iş arkadaşlarının düğünleri vs. o zamanlarda aksesuar olarak ve arkadaşları tarafından soru yağmuruna tutulmaması için taktım sadece.
takmayın bu konuları bu kadar ;)11 Yorumla
+1 yılTakacak efendim iş falan anlamam işten çıktığı an parmağına girecek bana o güveni verenle evlenirim
42 Yorumla- +1 yıl
Kullanıyor
+1 yılBizimkiler bir ara yokluktan dolayı yüzüklerini sattilar ama ben bu sene onlara bir sürpriz yapip yüzük yaptircam :))) çeyrek asrin hatrina :)
21 YorumlaAnnem ile babam takmıyor, yaşını başını almış insanlar pek önemli değil de..
Genç çiftlerin kesinlikle takması gerektiğini düşünüyorum, evli olduğunu simgelemek adına..21 Yorumla33 yıldır evlı annem babam o yuksuk hıc cıkmadı değiştirmediler bile e bende yenı evlı olarak hayatım boyunca cıkartmam ve cıkarttırmam
21 YorumlaBence takmalı , onun manevi değeri çok yüksek sevgini adlandırdığın gün takıyorsun onu, o senin evliliğinin sevginin sembolü.
23 Yorumla
+1 yılAileyi temsil ediyor ve disardaki hayata karsi durdugun yeri , aldigin pozisyonu saklamayi istemek zaten onu tasimayi ustlenemeyecegin anlamina gelir.
210 Yorumla- +1 yıl
Hayir fakat iyi bir ornek olduklarini zaten soyleyemem.
- +1 yıl
Demek ki o gulen suratlar , heyecanlar falan kalmamis.
Tabi yinede fikrimce o yuzuk bireysel birsey degil ozellikle cocuk olduktan sonra.. - +1 yıl
Basit bir algiyla cocugun daha kolay tanimlayabilecegi ve o temsili boyutunun herhangi bir sekteye ugramamamis olmasindan dolayi guvende hissetme duygusuyla ilgili.
Yani annem ve babam ben bu yasa gelmisken yuzuk taksa beni mutlu eder. Once bunun nedenine bakmak lazim. Cunku hala neden takmadiklarini kavrayabilmis degilim... Ozelliklede en mutlu yillarinda takipda, bunu bazi sembollerle de resmilestirmisken bir sure sonra cikarilmis olmasi iyi bir izlenim uyandirmiyor. - +1 yıl
Anne ve babanın yüzük takıp takmamasının çocuklar üzerinde bir etkisi olacağını inanın hiç düşünmedim. Hatta bana sorsaydınız etkisi olacaģını sanmıyorum derdim. Değişik bir boyutla yaklaştınız ve artık olabileceğini anladım. Kendi yaşantımızdan örnekle 13 yıldır evliyiz. Bizim en dönemimiz olmadı. 1. yılımız birbirimize ne ifade ediyorsa 13. yılımızda aynı hatta artmış şekilde ifade ediyor. Fakat zaman içerisinde yüzük yani aksesuar kullanımının zorluğundan yapılan hassas işe göre risklerinden vb. takmamayı tercih ettik. Genelde gelen yorumlarda yetişkin bireylerin takmadığı yönünde oluyor. Bu aradaki heyacanın azalmasından kaynaklı mıdır yoksa benim belirttiğim duruma benzer bir olay mıdır bilinmez tabiki. Ama ufkumu açtınız sabah çocuğumla bu konuyu konuşup onun algısını öğrenmem ve durumu izah etmem yerinde olacak.
- +1 yıl
Saygi duyacagini dusunuyorum.
Iyi sabahlar :) - +1 yıl
Rica ederim ve tesekkurler.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBizimkiler takmiyor asik olup evlenmisler son derece de duygulu evlilikleri var. Bunlar sembolik seyler sokakta cikarip apartman kapisinda yuzugunu takan kocalar var nitekim sen onu takiyor zannediyorsun:)
11 Yorumla Sorunun cevabı ayrıntıda gizli, evli ama evliliğin ve ilişkinin durumu ne?
1- Evli ve birbirlerini hala çok seviyor ve saygı var ise, kesinlikle sonsuza kadar takılmalı.
2- Evli ama her şey bitmiş ise taksa ne olur takmasa ne yazar...11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Annem ve babam takar.
Takilmali da zaten. Ozellikle genc ciftler icin daha elzem oldugunu dusunuyorum22 YorumlaAnnem takiyor ama babam takmaz. Ben hep takacağım eşim de takacak yoksa o parmağı kırarım. O parmak benim adımın yazdığı yüzüğü taksın diye var. Fakat ben ilerde işimi garantiye alıp eşimin yüzük parmağına adımı ve evlendiğimiz tarihi dövmeyle yazdıracağım :))
10 YorumlaAnnem ve babam gençken hep takarlardı ama artık yaş ilerleyince parmakların şişmesi nedeniyle takmıyorlar. Annem sadece dışarı çıkarken pırlantasını takıyor babacığım ise takmıyor.
Benim görüşüm ise gündelik hayatta sıkıntı yapmadıktan sonra takılmalıdır.10 YorumlaTakılmalı diye düşünüyorum. Fakat evlendikten sonra parmağa yüzüğü takar takmaz bir farklılık oldu bayanların daha çok ilgisini çekiyor sanırım yüzük olmadığı dönemden daha çok ilgi alaka söz konusu
12 Yorumla- +1 yıl
O konuda evet bir farkındalık oluşuyor benim içinde durum aynısı olmuştu. Belki yüzük olduğu için belki evlendikten sonra ilişkilere daha bir anlam verildiği için, belki de evli diye güven hissedildiği için onu çözemedim. Konuya dair belirli bir süre sonra istatistik çıkarıp bence paylaşmayı düşünüyorum. Mahsuru yoksa aile büyüklerinizin kullanıp kullanmadığını belirtirseniz sevinirim. Katılım için teşekkürler.
- +1 yıl
Valide takıyor bir tek, peder beyimiz takmıyor.
Sanırım evli bir partner daha az sorunlu, sorumluluğunu bilen ve olgun olarak gözüküyor. Tabiiki bu tarz bir davranışı sergilemeyen bir çok bayan var fakat evlendikten sonra bu tarzda bayanların varlığının yabani mantar gibi oldukça fazla olduğunu gözlemliyebiliyorsun.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılepeyce alyans taktık, sonra çıkardık yıllarca takmadık, şimdi gene takıyoruz alyansımızı. bir karar veremedik gitti.
12 Yorumla- +1 yıl
annem de bir ara takıyordu, babamı takarken hiç görmedim. vefat etti.
Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. 25 haziranda evlendim 28 haziranda çıkarttım yüzüğü 8 sene oldu takmıyorum. Ne gereği var. İnsan sorumluluğunu bildikten sonra yüzüğe gerek yok.
12 Yorumla
+1 yılBizimkiler bir tek düğünlere giderken takıyorlar, o da süs olsun diye :D
Takmak isteyen taksın, takmak istemeyen takmasın çok da önemli değil bence11 Yorumla
+1 yılevli değilim annem babam takıyor ve evli olan herkesin takması gerekir yüzüğü sevdiği insanla arasındaki bir bağ gibidir evet belki basit bir yüzük gibi görünebilir ancak o yüzüğü bile taşımasını bilmiyorsan karşındaki insanın sevgisini nasıl taşıyabilirsin ki aşkını tutkusunu nasıl hissedebilirsin o yüzük sadece sıradan bir yüzük değil dediğim gibi bu zamana kadar yaşananların ve yaşanacakların sembolüdür
20 YorumlaAnnemle babam takmıyorlar
Şahsi görüşüm takılsa iyi olur21 YorumlaTakmalı.. Bunun pazarlığını kafasında bile yapıyorsa evlenmemeli zaten.. Evlenecek kişi o yüzüğü yemeye bile razı olmalı gönülden..
12 Yorumla
+1 yılBabam takmıyo annem takıyo benim eşimde ilerde takmassa gözünü oyar parmaklarını koparırım
21 Yorumla
+1 yılannem bozdurdu babaminkinida kendisnkinide gitti pahali altin aldi :Ddddd simdi annem kolye yuzk bilezik aldi oyle bir yuzukde norma olarak kalmadi
11 Yorumla
+1 yılGençken takılıp yaşlanınca hevesi gececek bir sey degil ki bu ayrica da sembol , iki tarafnda kendi bilecegi iş.
14 Yorumla- +1 yıl
Alyans olarak degil , babam devamli kullanmaz ama.
- +1 yıl
Ben tesekkur ederim , iyi sabahlar..
+1 yılvallahi ne derseniz diyin, yüzük şart. insanların yaklaşımı değişiyor.
23 Yorumla- +1 yıl
en basitinden karakterli bir erkek bir kadını gördüğünde hoşuna gidebiliyor ve yaklaşım durumuna girecekken "aa yüzüğü var, evli..." deyip geriye çekilebiliniyor. unutma, insanların aklını zeki bir insan her türlü çelebilir. ve unutma, sadece karakterli olanlardan bahsediyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı. bence takılmalı diye düşünüyorum ailem eskiden takardı annem hala takıyor ama babam artık elini sıkmaya başladığı için artık takmıyor yeri geldiğinde v işleri ile uğraşırken oraya buraya çok takılması veya elinin şişmesi durumunda canını yaktığı için takmıyor. yoksa bunlar dışında sorun olmasa takmaya devam ederdi.
00 Yorumla
+1 yıleşim eğer yıllar sonra yüzüğünü çıkaracak olursa kalbim çok kırılır gerçekten.. öldüğümüzde mezara giderken bile o yüzükler parmağımızda olsun istiyorum ben, o yüzükler birbirimize kalben bağlı oluşumuzun, birbirimizi sevdiğimizin ve evli oluşumuzun simgesi. o yüzden parmağımızda olmalı mutlaka o yüzükler.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı. Annem kardesime hamileykn parmklari sismisti yuzugu kestirmk zornda kldi bbmda fii tatihinde dusurmusmu kaybetmismi artik mechul.. takilmali tabi ama yas kemale erince zaten gerekte kalmiyo hihi:)
21 Yorumlaçoğu kişi takmalı diyor ama yüzük göründüğü kadar masum değil eğer parmak kırılırsa röntgen çekilemez ve parmak kesilmek zorunda kalır eğer onu doktor ben kesemem derse itfaiye gelir o keser yüzükler genel de fabrika gibi yerde bir makine ye sıkıştığı zaman parmaktaki deriyi süze bilir o yüzden fabrikalar da yüzük takmak yasaktır bence ben hayır takılmasın diyorum hele fabrika gibi çalışan birisi varsa ya da makineli bir iş kesinlikte takılması önerilmez
10 YorumlaKesinlikle takılmalı diye bir kayde yok. İşi gereği takmayan erkekler var evli olmasına rağmen halâ arayış içinde olan erkekler var. Bu ayırt edilmeli. Benim babam takıyor. Hatta annemde bazen görmediğinde de takmsını istiyor... Erkeğe gore değişir yani
Adam da var madamda...00 YorumlaBen 8 yıllık evliyim. Bir evlenirken taktık, nikahta sonra çıkarttık halen kutuda duruyorlar. Evli olduğumuzu bilen biliyor. Bunu belirtmek için yüzük takmaya gerek yok. Takmıyorlar. Ailemdeki kimse takmıyor. Bunlar ufak tefek ayrıntılar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence takılmalı en azından genç yaşta takılmalı yıllar geçtikten sonra zaten yüzük takmamaya başlarlar :)
24 Yorumla- +1 yıl
Katılmayı isterdim ama malesef katılamam çünkü bilmiyorum ama en azından babam takmıyor tek bildiğim bu
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılGosteristen baska birsey degil. Evliligin bir simgesi olmazsa evlilik sayilmiyomu?
12 Yorumla- +1 yıl
sen tektasda istemezsin seni alan yaşadi :)))
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBabam vefat edeli 14 yıl oldu. Ama annem hiçbir zaman alyansını çıkarmadı parmağından. Vede hiç evlenmedi
134 Yorumla- +1 yıl
Eli öpülesi insan anneniz.
- +1 yıl
@yüksekdozdahaz Sağol
- +1 yıl
Rabbim cennette birliktwliklerini daim etsin ins.
+1 yılAnnem takar babam takmaz. Ama bence her ikiside takmalı. Yüzük evliliğin bir simgesi.
25 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim.
- +1 yıl
Sen burada insanlara laf soylemezsin herkes senin su lafinla seviyenin goruyo. İşte cahillik bu. Cahil insan.
- +1 yıl
bir de o kadar laf soylemissin bakmaasaydin o zaman ne bokuna baktin?
- +1 yıl
İlgili katılımcının paylaşımı gizlenmiştir. Bu tür hedef alan, alakasız veya hakaret içerikli paylaşımlarda şikayet opsiyonunu kullanmak daha sağlıklı olacaktır. Bu tür paylaşımlar negatif yönde de olsa genelde ilgi çekmek adına yapılır ve aldığı cevaplar sayesinde kendince amacına ulaşmış olur. Tercih tabiki size bağlı olmakla birlikte bu türden paylaşımlara cevap verilip prim yaptırılmamasını daha yararlı buluyorum. Keyifli paylaşımlar.
+1 yılYüzük takmasini sevmiyorum. O yüzden evlendikden sonrada takmayi düsünmüyorum. Aldatmak isteyen yüzük takiliykende aldatir. Baskasi ayartmak isterse gene ayardir benimkinin icinde var ise. Karekter meselesi diye düsünüyorum. Önemli olan yüzük tasimak degil esini kalpinde tasiyabilmekdir.
Önemli olan yüzük degil önemli olan hayatini birlesdirdigin kisiye00 Yorumla
+1 yılAnnem işi yüzünden takamıyor yasak onlarda babamsa parmağı şişiyor yüzük sıkışıyor diye takmıyor. Ya bu tür bir sorun yaratmıyorsa takmalı bence. Yaşlılıktan saçı sakalı ağarmış iki büklüm kalmış bir amca vardı onun parmağında görmüştüm alyans eşinde de vardı çok hoşuma gitti. Ben de isterim yani :)
10 YorumlaTakilmali tabiki nasil soru bu? Bir ömür için yemin ettin taktin yüzüğü bir omurde parmaktan çıkmayacak o yüzük. .
22 Yorumla
+1 yılAnnemle babam yuzuk takmazlar. Bende takmazdim herhalde yuzuk sevmiyorum ben. Zaten aldatmak isteyen yuzuk takarakda aldatir.
11 YorumlaEvlilik ufak bir halka parçasına bağlanmamalı bu sadece bir simge o kadar bir keresinde bir arkadaşıma köpeğin boynuna tasma takar gibi yüzük takıyorlar demiştim hala da bunu arkasındayım yüzük takmak ciddi bir mesele aileden gizli takmak dediğim tabiri anımsatıyor bana hiçbir ciddiyeti yok sadece okuldakilerin bildiği bir şey ama ailen bilmiyor. Eşlerin bir birine olan sadakatinden dolayı diyorlar ama bence tam tersi güvensizliğimizin bir kanıtı.
10 Yorumla
+1 yılbizimkiler 50 yi geçti annem takar babamın taktığını hiç görmedim
bana sorarsan takılmalı23 Yorumla- +1 yıl
yüzk yok ortada
+1 yılAnnem babam yüzük takıyorlar. Evli biri süresi önemsiz yüzük takmalıdır.
22 Yorumla- +1 yıl
Ben teşekkür ederim.
+1 yılannemde babamda takmaz ama ben önem veririm ölene kadar çıkmamalı o yüzük o parmaktan
22 Yorumla- +1 yıl
yuzuk sekil sonuçta yuzugu cikarmasin ama her numarayi yapsin bu mudur sence :)))
Ikiside takmiyor. Ama ben önem veririm böyle seylere. Takacak!! :/
22 YorumlaBenim için önemli değil öyle şeyler. Yüzük olsa ne olur olmasa ne olur.
Annemle babam da takmıyorlar.12 YorumlaTakiyoruz biz. Benim icin cok ehemmiyeti var mi yok. Ama erkekler bazen takintili olabiliyo. Alyanssiz olunca evli oldugum anlasilmazmis. Lisedeki bebeler bile alyans takiyo simdi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizimkiler takmiyo ama bence takmalilar. Bikac kez sahit oldum. Yakindan tanimayan insanlar ya da uzun zaman gorusmeyen insanlar yuzuk gormeynce problem mi var hayrdir bosandnmi gibi sorular soruyolar. Hic his degl. Bide ne bliyim bence evlenirken evlendik diye takiyosan bosandik diye cikarirsin dye dusunuyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo kadar önemli bir şey değil yüzlük sadece sahibi olduğunu belli eder evli olduğunun göstergesi dışarıdan yüzüğü görenler yaklaşılmaması için takılır. evli olduğunu göstermene dair illaki bir simge olması gerekmiyor ama takılmalıdır taraftarıyım bende.
00 Yorumla
+1 yılbayanlar tektasin hatrina takiyorda erkekler en fazla 10 sene diyorum
12 Yorumla- +1 yıl
benim hatırladığım 15 sene önce annemin vardı pederde hiç görmedim. sonuç ikisindede yok
Tabiki takmalı hatta adımı kocaman dövme yaptırsın :D
33 Yorumla- Devamını Gör (336)
Devamını Gör(381)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği