Arkadaşlar merhaba biliyorum uzun ama lütfen lütfen okuyun?

Benimle zamanında sevgili olmak isteyen birisi vardı. İlk başlarda çok çok fazla el üstünde tutuyordu nasil diyim her sabah günaydın işim olsa bile 10 dakika sonra bitti mi işin dedi sonra konuştuktan sonra çıkmıyorsun aklimdan demişti. Mesela onun için özel bir gün vardı sadece beni görmek istediğini söylemişti hatta hediyemi isterim dedi istersen alırım ne seversin dedim t shirt vs demişti almasam olur mu dediğimde tabikide olur seni görsem yeter demişti. Yani böyle böyle sürekli aşırı ilgiliydi ha bu arada bunları konuşurken de sürekli buluşalım mı ne zaman buluşuruz vs diyordu. Şimdi şöyle ben bu çocuğa o zaman aşırı derecede ilgi duymuyordum o yüzden soğuk duruyordum Ha bu arada bazen cin* hakkında da konuşmak istiyordu benimle en sonunda şey oldu anlatayım o gün bayramdı bayramın kutlu olsun demiştim oda seninde bayramın kutlu olsun demişti sonra konuştuk konuştuk en sonunda şey dedi buluşalım sonraki dediklerini tam hatırlamıyorum ama ben yüzünü okşamak isterdim dediğimde bulusursak kucagina yatarım okşarsın demişti çok güzel yüzün var dedim teşekkür ederim seninde demişti buluşalım dediğinde ben reddettim ben yoruldum dedi. En sonunda ben ona yazdım çok soğuk davrandi. 2 3 hafta sonra ben fotoğraf paylaşmıştım onu beğendi 5 6 ay sonra takip isteği atıp geri çekti şimdi sizce neden böyle yaptı fotoğrafımı neden beğendi veya takip isteği atıp neden geri çekti sizce? Ha bu arada bu olaydan uzun zaman sonra ben ona takip isteği atmıştım kabul edip gt yapmıştı ama bu sefer soğuktu şimdi şöyle önceki ile ortak olanlar görüldü atmamı istememesi mesela ben görüldü atmıştım görüldü diyorsun demişti. Ama şöyle bir şey var artık ben ona günaydın yazsam cevap veriyordu özellikle cins* konusu açıldığı zaman hevesli hevesli şeyler yazıyordu en sonunda yazmazsan sevinirim dedi neden böyle oldu sizce
Arkadaşlar merhaba biliyorum uzun ama lütfen lütfen okuyun?