+1 yılsabah kalktığımda çok üşengeç oluyorum yani çay bardağını ağzıma götürmek bile zor geliyor eğilip çayı içiyorum işte o anda aşk nedir ki uykudan büyük aşkım yok diyorum
Öğlene doğru açılıyorum şu kız hiç fena değili wıuuuuu falan
akşama doğru birşeyle olursa oluyor ama yavaştanda uykum geliyor ve yine aşk bitiyor.01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılInsan asik olunca akli farkli calisiyor olsada olaya hep duygusal bakiyor sonra hayatin gercejleri ona iyi bir ders veriyor
01 Yorumla
+1 yılMantıklıyımdır. Nasıl olması gerekiyorsa öyle davranırım. Hayatımda sadece 1 kişi için gözü kara oldum :) oda tecrübesizliktendi :)
02 Yorumla- +1 yıl
Evet ama değmeyecek birineydi :)
+1 yılMantık. Düşünürüm bundan bana iyi bir eş çocuğuma iyi bir baba olabilecek mi diye
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılyapmam gereken ne varsa yaparım
ben aşkı yaşayamayanlardanım kime aşık olduysam karşılıksız oldu ve hep ben üzüldüm
zayıfladım ve aklıma deli sorular ve nedenler dolaştı hep01 Yorumla
+1 yılaşkta en korkak adam benimdir. ben en sevdiğim kızdan görüşlerimiz çok farklı uç noktalarda diye vazgeçtim, şimdiyse ne aşkı mantıktan başka bir şey olamaz.
05 Yorumla- +1 yıl
tuhaf belki ama ben türk milliyetçisi o pkk ya sempati duyan sol görüşlü biri ayrıca onun ailesi çok zengin ben öğretmen bir babanın öğretmen oğlu. Kolayı seçtim evet onun için ben bir korkağım.
- +1 yıl
belki de doğru söylüyorsun ama benim durumumu seneler önce yaşayıp evlenen bir abi var onun çocuklar annesi gibi pkk yanlısı oldular. kızı ünide pkk sempatizanı bir elemanla sevgili oldu evlenmek istedi adam ne kadar karşı çıksa da kız kaçarım vs. tehdit etti. adam mecbur kaldı verdi ve adamın düğünde ki o burukluğunu gördüm ve korktum vazgeçtim. ki bu adam 80 zamanı 7 sene hapis yatmış bir adam o kadar işkenceler görmüş bir adam kızını göz göre göre pkk lı birine verdi
Aşk kaç kişiyle yaşanır la? bu kaçıncı aşkın? rakı serisi mi bu kardeşim sıra sıra hepsine aşıksın? 1 tane sever insan sadece onu sever aşk budur. sizinki arayış verme isteği.. adeta zina için yaratılış.
06 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı. aşkta gözü kara, evlilik konusnda mantıklı hareket etmek lazım. her insanla aşk yaşarsın ama çocuklarına annelik edecek kişiyi seçerken daha mantıklı davranmak gerek. aynı durum kızlar içinde geçerli tabi
05 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılDeliyim, gözü kara deliyim. :):
https://i.hizliresim.com/bgE4JZ.gif00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılaşkta gözümü o kadar kararttım ki ki gözlerimi açtığımda onu kaybettim...
14 Yorumla- +1 yıl
yapacak bir şey yok malesef bizler karanlıkta yürümeye alıştık belki önümüze bir yıldız düşer...
- +1 yıl
evet.. çünkü cesaret ister.
Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. Bir kere sınırların dışına kaydım başıma gelmeyen kalmadı.. en iyisi mantık. Gözü kara olmak akıl kârı değil
00 Yorumla
+1 yılAsk zaten mantik dışı eylem gozu kara olmayan da asik olmamistir
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 841 cevap paylaştı.
+1 yılAşkın olduğu yerde mantık olmaz. Soru baştan Aşk'a kaybetmiş bu durumda insanı gözü kara olur.
05 Yorumla- +1 yıl
Önemli değil ama sen aşıksın galiba aklın karışmış :)
- +1 yıl
Çok belli oluyor. :)
+1 yılmantıklıyım kendimi kaptırmam ilerisini görerek hareket ederim aşk bir heves zamanla gecer yeter ki bagımlılık olmasın bu kötü
01 Yorumla
+1 yılAşkta mantık aranır mı be :))
Tesadüf işte..
Ya da tevafuk..01 Yorumla
+1 yılAşkta gözü mavi olan biriyim sonsuza kadar sevebilirim :)
02 Yorumla- +1 yıl
Sonsuzluk önemli karşılıklı güven ve sevgi, saygı önemli.. :)
+1 yılgozu karayimdir herseyi yaparim degmeyecigini bile bile
01 YorumlaKahretsin ki gözü karayım mantıkla işim olmaz çünkü neden ben aptalım
01 YorumlaGöz kara olmali kalp açık.. AŞK bu mantiga gerek yok..
01 Yorumla
+1 yılHem mantikliyim hem gozu kara ama cogunlukla kalbimdeki duydularla hareket ederim mantigi daha sonra sokabilirim benim elimde yani hersey
02 Yorumla- +1 yıl
Istersen tabiki kullanabilirsin..
+1 yılGözü kara gözükür pis pis hesaplar yaparim. Su noktaya gelince ilişki bitecek filan gibi.
01 Yorumla
+1 yılnormal hayatta gözüm ela aşktada aynı gözü kara değilim aksine gözü kara birini arıyorum
02 Yorumla- +1 yıl
aşkta mantıklıyım, gözü kara birini arıyorum hem gözü kara olsun hemde gözü kara
akın matığı olmaz aşık olanın gözü kördür kör değilse aşıkta değildir!!! ben gözü kör olanlardanım :D
01 YorumlaAşık olursam muhtemelen mantığım devre dışı kalır mantıklı düşündündüğüm sürece aşık olmam.
01 Yorumla
+1 yılYaptıklarımı Önce ALLAH, Sonra O, Sonra Şahit Olanlar, Sonra Şahit Olanların Anlattıkları, Sonra Şahit Olanların Anlattıklarının Anlattığı Kişiler...
00 Yorumlaben mantıklı hareket ederim aşk boş işler bence kariyere odaklanın para olmazsa aşk olmaz
02 Yorumlamantık herşeyin başıdır boş yere kendimi parçalamama gerek yok.
01 Yorumlauçurumun dibine gidecek kadar gözü kara atlamayacak kadar mantıklıyımdır :D kank
02 Yorumla
+1 yılaşk adamın aklını alır mantık içermez o halde gözü kara olacaksın :))))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 699 cevap paylaştı. benim sevgilime erkek kardeşi bağırdı bende dövdüm. gözü kara değil adamı gebertirim bile hiç kimse fark etmez :)
00 YorumlaAkıl onaylamiyorsa o kişiyi, sadece uzaktan yanmak düşer bana. ..
02 YorumlaKırmızı noktalarda gözü kara sevdiğim kadar mantıklı
00 Yorumla
+1 yılonu benim ilen manita bilir sen ne bileceen
espri bir yana gercekten sevdigine bagli ben hep gozu kara olmusumdur niyeysem :D00 YorumlaAşki icin herseyi yapabilecek biriyim ben oyum angaliyim ask adamiyim
04 YorumlaAsk mantikli olsaydi kimse kendisini üzeceği birini sevmezdi bu yüzden ask gözü karalıktır
01 YorumlaAşk adamın gözünü çıkarıyor, nasıl gözü kara olunsun ki.
01 Yorumlabenım gözüm kap kara sanırım
06 Yorumla- +1 yıl
teşekkur ederımm ama şunu itiraf edeyım biz bu gune gelene kadar nelerın ıcınden geçtık ne acılar ne hatalar ne ölumle burun buruna kalmalar yasadık ama vazgecemedık ben bu adam için öluyordum arabayla bıle bıle ıstıye ıstıye kaza yaptım ve bu adam bunu ögrenınce aynısını yapmıs ve bız artık mutluyuz acı da olsa tatlıda sabır la hersey duzelıyor
- +1 yıl
zaten ilişkide bir hata aranıyorsa o ılıskı degıl menfaate dönmeye başlar sen veya o hata yapa bılır ıstemedıgın bırsey yapmıstır ama sen ona bunu söylemeyeceksın hataları yuze vurursanız ılıskı yuzsuzlesır aşk sevgı saygı bır bırlerınızın hatasını kapatılırsa o zaman gercek olur
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Gözü Kahve ve Mantıklı!!!
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aşk insanı kör eder,
Bunu zamanla anladım.01 Yorumla
+1 yılBilmediğim bir konuda yorum yapamam...
02 Yorumla- +1 yıl
Bence aşk çok değişik birşey olmalı.. ben hiç o kadar kaptıramadım kendi mi? hep denedim aslında ama bazen benden kaynaklanan, bazen karşı taraftan kaynaklanan sebeplerden olmadı bir türlü.
+1 yılDeliyim gözü kara deliyim :D
02 Yorumla- +1 yıl
Ben bulurum seni yine bulurum, olurum yine senin olurum.
güzel şarkı tam beni anlatıyor :D
ama degnegi elinde deliyim
06 Yorumla
+1 yılMantık işlemiyor bende aşık olunca :)
01 YorumlaMantik varsa ask yoktur
01 Yorumla
+1 yılValla kalbim ne derse o.
01 YorumlaKara yani aşk benim için ya vardır ya da yok.
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılfütursuzca olmaktansa mantıklı olmak iyidir iyi..
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Be cok sakinim agirbasliligi tercih ederi.
01 YorumlaGözü kör olasıcayım ben sanırım :D
02 Yorumla
+1 yılhiç bulaşmadım , bilmiyorum
02 Yorumla- +1 yıl
olmadım , senin resmi görünce olasım geldi :/
+1 yılGözü karayım ama aşkta şansim yok malesef 😔
03 Yorumla- +1 yıl
neden üzüldünüzki
- +1 yıl
Olmazsa olmuyor 😔😔
+1 yılMantığımın bittiği yerde gözüm kararır
01 Yorumla
+1 yılAşkta Gözün Açık Olan Bu Devirde.
03 Yorumla- +1 yıl
Bu Devirde Aşkta Gözün Açık Olmalı Diyorum.
Bir Daha Anlamadım Yazma Yorma Beni Lütfen
Kendimi Cevap Vermek Zorunda Hissediyorum :)
+1 yılgözü kara çılgın engelsiz.
06 Yorumla- +1 yıl
tabi sonra piç ediyorlar :)
- +1 yıl
yok öyle biri.
- +1 yıl
görüp bakacağız :)
Aşkta ne olduğumu anlıyamayanlardanım
01 Yorumla
+1 yılMantık şimdi eskiden gözü karaydim :)
04 Yorumla- +1 yıl
kriter ne mutluluk için?
- +1 yıl
Bak ne güzel söyledin :) ama şimdi huzurlu ve mutluyum :)
+1 yılBen gözü karayım ve aşkta mantık olmaz.
00 YorumlaGözlerim kahverengi aşktada aynıdır heral
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİçimden geldiği gibiyim.
00 Yorumla
+1 yılMantıklıyımdır genelde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Mantık, mantık derim
01 Yorumlaateş böceği
01 Yorumla
+1 yılGözü karaaaa kıskanççç
00 YorumlaDengeli ölçülü olmak gerekir bu tür durumlarda.
00 Yorumla- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat