Bazen gözü kara olmak lazım sankim...🤪
Aşık olunan kişi göz karartmaya değmeli..💅

Satmışım bu dünyanın...
Bazen gözü kara olmak lazım sankim...🤪
Aşık olunan kişi göz karartmaya değmeli..💅

Satmışım bu dünyanın...
Aşk da gözü kara olanım tabi ki de. sevdiğim kadın için her şeyi yaparım onun üzülmesini istemem. bir de bazen risk alırım uçlarda yaşamayı da severim. yanacaksak beraber yanalım kafasında olurum
eskiden saftım çocuktum çünkü ilk gençlik yıllarımdada gözü karaydım artık daha dikkatli daha seçici daha özenliyim ve yirmili yaşlarımın sonunda 29 yaşındayım
Gözü ela bakışları bela yım
Aşk, cesaret işi be! 🥰 Bazen mantığı bir kenara bırakıp “Ya olursa” diye atılmak lazım. Ama doğru kişiye... Hani karşısında gözü kara olurken kendini aptal hissetmeyeceğin birine işte! Bence aşk dediğin; gözü kara olmaya değecek bir çılgınlık. 💃 Zaten temkinli yaklaşacak kadar uzun yaşamıyoruz ki bu hayatta! 😜
Yaa, sen ne tatlısın! 🥰 37 yaş enerjini 17 yapmış resmen 😘 Aşk seninle hep gözü kara!
@KaRTaL_27 😂😂😂🤭
Cevap
48Cevap
Yok her yerde manyağım o yüzden bunda da sıkıntı ya
Mantığımı asla arka plana atmam. Hem mantık hem kalp sesi birlikte olsa daha sağlam olur.
Değen için evet fazlaca kararabilir gözlerim ama aşk falan bana uzunca bir süre lazım değil
Gözü kara olmak iyidir.
Karışıyı incitmemek başını belaya sokmuyacak şekilde gözü kara sayılırım hep temkinli hep gözü kara diyelim
Gecti o günler dün sitede 20 yıldır görmediğim bir arkadaşı gördüm benim üs katın dekorunu yapıyormuş kapının önünde komşu bayanlarda vardı beni biraz met ediyordu bu adam paranın zor kazanıldıgı zamanlarda para kazanırdı peşinden kızlar koşardı felan diyo kadınlarda arada patapatsız laf atıyor gülüyoruz eskiden olsaydı bu adamın karşısında konuşamazdınız dedi ozaman deliydik
Eskiden gözü karaydım şimdi gözlerimi kapattım görmüyorum.
Öyle olursan karart ama var mı bir karartabileceğin biri
Bela oldun zaten başıma
Git gidişin zaten kurtuluşumdur
Temkinli felan olunmaz aşkta nasıl geviyirsa içinden öyle olacaksın akicak gidecek her şey
Yani anın tadını cikar yoksa iledlride ne olur ne olacak diye düşünürsen bugünü kacirirsin
Eskiden gözü karaydik yanlış seçimler yaptık , şimdi daha seçici daha temkinli yaklaşmaya çalışıyorum

Ne yazık ki şu durumdayım.
Evet aşkta gözü karayım, seviyorsam; Mayın tarlası olsa koşarım, diken olsa tutarım, zehir olsa içerim, ölüm olsa giderim. 🖤
Genelde gözü karayım. Başım dertten kurtulmuyor o yüzden. Ama aşkta karşı tarafa göre değişir durum
evet bazen gozu kara olmak lazim. ama bunu derken bile cok tehlikeli olabilecegini dusunuyorum. temkinliler arasindayim maalesef..
Gercekten aşik olursam karartirim ama oyle bir sey olmayacagini bildigim icin beni es gecin , ben elendim 😜
ikisidr değilim bodozlama girip bodozlama geri çıkanım dhaksh
Gözüm kara lakin öyle her şeye gemileri yakmam hemen😅
Sütten ağzımız zamanında baya yandığı için artık istemesende temkinli yaklaşıyorsun
gerçekten aşık olursan gözü karartıyorsun her şey gidiyor :D
Gözü karaydım eskiden şimdi temkinliyim her şeye hazırlıklıyım
Orta karar yani biraz karşımdaki kişiye göre değişir
Aşıkken gözüm kara oluyor yani herkesi ve herşeyi göze alırım
Çok kara gözüm benim kdmf
Ben hiç uğraşmiyim her şey ayağıma gelsin djdje
Bundan sonra bele sjsjw
Ben aşkta gözü beyaz olandanım💋💋💋
Aşkta gözü kara olmayan hayatında başarılı olamaz
Her zaman temkinliym
Gözü karaydım. Neler yapmıştım zamanında
Genelde temkinli
Hihi kara olmak lazim
Temkinli yaklaşan
Sevdiğim için herşeyi yaparım yani gözü karayım
Gözüm kara zaten her türlü kara oluyor..
temkinli olmak gerek bence
Çok fazla darbe yedim
Sonuna kadar giderim
Ben gözü karayim badozlama giderim
Artık çok temkinli yaklaşıyorum.
Her zaman mantıklı biriyimdir
Herhangi bir duygusal ilişkiye girmem.
Aşka inanmıyorum ki sdjdj
Gözüm karadır benim odam kireçtir 😂
Gözüm normalde de kara jdjdj
Aklı başında severim🫠
Aşık olursam o zaman belli olur