Annemin telefonundan yazsam mı sizce engeli kaldır diye?

Kız arkadaşım geçmişte güven sorunu yaşadı insanlardan işte anlatmıştı bana karşımdaki insanlardan kazık yedim kimseye güvenemiyorum zor diye neyse ben çok mücadele ettim hediye aldım mutlu olsun diye İstanbul da bulunduğu şehre gönderdim öyle dengesiz ki bir engelliyor bir kaldırıyor ben sana karşı bir şey hissetmiyorum diyor yeri geliyor istemiyorum ben malatyaya gideceğim diyor memlekete işten de ayrılınca daha da bir psikolojisi bozuldu bugün bana yine ben gideceğim bir ton sıkıntım var senle mi uğraşacağım baktım yine oluruz diye düşündüm olmuyor dedi bana öncedende engelleyip kaldırdığı oluyordu açınca o zamanlar bana annenin telefonundan bana ulaşabilirdin neden yapmadın falan dediği oluyordu 1 hafta konuştuk işte her şey iyi en son 3 gün önce beni arayıp 1 ton sıkıntım var senle mi uğraşıcam malatyaya gideceğim ben memlekete gizli numarayı da kapatacağım gizliden de arayamayacksın yakşamlar diyip tekrar engelledi her yerden tekrar ben çok yoruldum daha ne yapayım sence başka yerden ulaşayım mı annemin telefondan falan

Annemin telefonundan yazsam mı sizce engeli kaldır diye?