Arkadaşlar ANNEMİN Telefonuna Bugün Böyle Bir Mesaj Geldi Ferdane Diye Kayıtlı Ama Adam Fotoğrafı Var Yemin Etti Kadın Diye Ama Eski İş Yerindeki Kadın Dedi Eski Arkadaşım DEDİ Yani Mesajı Yazan Kadınmış Kocasının Telefonundan Mesaj Atmış Acaba Ne Olabilir Kim Atmış Olabilir Mesajı Lütfen Cevap Verin Pek İnanasım da Gelmedi Açıkçası Lütfen
Şey gibi geldi yatak teklifi gibi umarım değildir.
0
17 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya Kendisine Sordum Kadın Eşinin Telefonundan Yazıyormuş Yemin Etti Daha Fazla Üstüne Gidersem Sinir Krizi Geçirir Önceden 4 Kere Geçirdi Allah Muhafaza Ölüm Olur Şey Olur O Yüzden Sormuyorum
Anneme Dedim Benim Gizli Saklım Yok İnanmıyorsan Bak Dedi Numarayı Da Aldım Fotoğrafı da Çektim Adamın Yani Yani Kadın Olan Arkadaşı Eşinin Fotoğrafını Koymuş Sizce Doğrumudur
Geçmiş olsun. O numaraya telefon et ve konuşma bakalım karşı taraf ne konuşacak.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Telefon Numarası Yok Annemin Telefonuna Bakarsam Her Yeri Dağıtır Sinir Krizi Geçirir Önceden 4 Kere Geçirdi Allah Muhafaza Ölüm Olur Şey Olur Korkuyorum Yemin Ederim Ellerim Ayaklarım Titriyor
Annenin telefonuyla ara öğren. Öyle bir şey varsa da belki annenin suçu yoktur karşı tarafın halt yemesidir. Eğer sorun yoksa yanında olduğunu göster. Sorun varsa da artık senin bileceğin iş.
Yok Yanlışlık Yokta Biz Mutlu Bir Aileyiz Babam Gece Gündüz Çalışır Sırf Eve Bir Tane Fazla Ekmek Girsin Diye Annemde Çalışıyor Allah'a Şükür Geçmiyoruz Ama Bu Mesaj Beni Sinir Etti
bir şey dicem Ben Odamın Yani Eşinin Telefon Numarasını annemin Telefonundan baktım hemde kendisi gösterdi bir şey yoktur demi olsa göstermem dedi zaten
Ya Dedim Anneme Böyle Böyle Tabi Fazla Üstüne Gitmedim Telefonundaki O Kadın Dediğin Yani Profil Fotoğrafın da Erkek Olanın Numarasına Baktım Bende Numaranın Fotoğrafını Çektim Erkek Olsa Sana Gösterirmiyim Dedi Bende Zaten Öyle bir şey Olamaz Dedim Doğrumu Sizce
yanii evet ama ben pek inanamadım açıkçası... mutlu etmek istedim , mutlu olmak istermisin biraz cinselliğe kaçıyor arkadaşı ferdane neden böyle bişey yazsın ki? akıllı ol bence bi bkluk var
Eski sevgilim yeni doğan yeğeninin üstüne bacısının üstüne ve kuranın üstüne yemin etmişti aldatmadım diye ama aldattığı kız evinin koltuk takımı rengine apt şifresine kadar söylemişti
En İyi Cevaplar