Sizce aldattı mı.
Telefonumu anneme vereceğim bugün mesaj atma dedi. Atıyor mu sizce?
Sizce aldattı mı.
karakterine göre.onu sen daha iyi tanıyosun.aldatma olasılığı olan biriyse daha önce bi yanlışını gördüysen şüphelen.ama eğer yok öyle değil diyosan biraz kuruntuda yapmış olabilirsin. mesela bana bunu bi erkek dese şüphelenme ihtimalim daha yüksek olur ama kızların durumu daha farklıdır genelde sonuçta.hani erkek daha geniştir ailevi durumlarda da.
bilmiyorum ya daha önce farklı konularda 1-2 yalanını yakaladım.Şimdi özelden aradım kendisi açtı ardından mesaj attım cevap yok açık numaradan aradım cevap yok.
özelden aradığında o açmışsa...geçmiş olsun abi..üzülme boşver değemez..
kesin bir cevap veremem,abime kardeşime veriyorum dese inanırdım. ama burada annesinin telefonla ne kadar ilgili olduğu, gün içinde kimlerle ne kadar konuştuğu önemlidir. eğer buzmna kadar güvenini kıracak bişey yapmadıysa inan.kuruntu yapma derim :)
bilmiyorum pek bişi yapmadı gibi.Yalnız dun de napıyosun biz babamlarla şuraya gidicez gibi bişi göndermişti.
mesaj attı bidenem ninemlerdeyiz diye.
Karakterine sen daha hakimsin yanlış olan şu ki senin bu güvensiliğini toplumla paylaşıp soru işaretlerine kendini kaptırman. Güven meselesini ön planda tut üzülmezsin.
ne olursa olsun güven mi diyorsun belki de haklısın.hep en kötüyü düşünmemek lazım.
yani ona inan ve kulağının üzeirne yat diyorsun.Aksi ispatlanmadıkça herkes suçsuzdur karinesine uyalım yani.
hımm yalnışı yokken olmadık kuruntularla yargısız infaz yapma diyorsun yani.
Cevap
7Cevap
bence sallıyo.ama bellide olmaz tabi.o senin sevgilin huylarını biliceksin ve ona göre bi karar vericeksin aslında bunu en iyi biz değil sen bilirsin :)
bilmiyorum kafam şu an çok karışık.
Annesine vermişti şimdi nenesigile mi gitti:) Allah aşkına yaa aldattı işte diğeri görmesin diye demiştir.
atıyordurr bende cok dusdum bu oyunlara annesı onn mu hattna muhtac kalmıs bu kadar .. kımsenn gunahnı almayalm ama sacmaaa
bu kuşku sende varsa güven sağlayamamış demektir.bilemeyiz.ama iki halini de dşünmek zorundasın.insanlar çok iyi yalan söyleyebilir.gizliden arasaydın keşke:S
şu an gizliden aradım o çıktı.Ama telefonu verdim dediğinden de 12 saat geçti
peki telefonu aldıktan sonra mesaj attı mı sana hiç?yarın ararsa telefonu kaçta aldı açıkça sormadan öğren.
bilmiyorum özelden arayıp açtığında konuşmadım hemen kapattım saygısızlık olmasın diye.bn telefonu o aldı mı almadı mı öğrenmek istemiştim.Ama normal numaramla çağrımı açmadı.
kaçıyor canım.bundan bitirme ama şu andan itibaren belli etmeden temkinli git.aldatılma ihtimalin var maalesef ama iyi oluyor üzülme.insanları daha iyi tanıyorsun
aldatıyo olabilir ama aldatmasada şundan emin ol sana değer vermiyo.ayrıl gitsin ya da açık açık konuş yani yapıcak bi şey yok
Yok başka erkeklerle fink atıyor ondan bir günlük izin istemiş senden.Bu mudur yani ? Şüphelenme nedenin ne acaba ;)
şüphelerimin sebebini de bilmiyorum bilemiyorum
sence doğru da ben mi kendi kendime kuruntu yapıyorum :S belki de doğrudur şu ana kadar yalan olduğunu kanıtlayan birşey olmadı.
yok tın olsun diye eleştirmekten söylemedim.kafam şu an gerçekten karışık ondan böyle söyledim.
bunu bilemeyiz ki pepee :))
benim eski sevgilimde öyle diyordu ama şimdi beni aldattığı kişiyle evli :)
demek boynuzlanıyoruz.
Bizde küçükken yapardık ahhah başka kızla buluşurken derdik :)
bız degılde sen bılırsın bu durumu.sevgılını tanmıyoruz sonucta
bilemiyorum kestrim yapamıyorum kafam karıştı.
senin yaşın kaç 13 mü?
28
annesinin hattına çağrı yapmayı düşündün mü hiç :)
çok iyi fikirmiş ama numarası yok.
kimsenin günhnı almak istemem ama...
eeeee
yalan gibi geldi işte ee si mi var
peki ne olabilir sence.
o gün senden ses cıkmasını istemedi...bilmem..
yani bu gün.bir başkası yanında benim mesajımı görmek istememiş olabilir diyorsun öyle mi.
ben öyle demedim.ama birinden gizlediğinden hemfikiriz
annesi ve babası ilişkimizi bilmiyor.Bunlar olabilir mi gizlediği kişiler.
o zaman sana bunu söylerdi ben mesaj atmdan atma falan derdi
bence de haklısın.şimdi gizliden aradım o çıktı.mesaj attım cevap yok:s
bir şeyler çeviriyor hadi bakalım
evet sanırım öyle.
olayları bilmeden yorumlayamayız..
farklı şehirlerde yaşıyoruz normalde geç uyanan bir insan bugün 11 gibi uyanıp bana bu mesajı çekmiş başkaca da bir ses çıkmadı.Annesinin telefonunun bozuk olduğnu biliyorum ama hattı da mı bozuk kafam karıştı.
ne biliyim ya.dünde babamlarla çarşıya çıkıyoruz gibi bir mesaj atmıştı akşam.ondan sonra da başka bişiy yazmamıştı.
5-6 aylık bir ilişki çok üstüne gitmiyorum.üstelemiyorum üst üste mesaj çağrı bırkamıyorum.
şüphelenecek bir durum var mı bende bilmiyorum.Mesela dün akşam da napıyorsun btnm biz babamlarla çarşıya çıkıyoruz yazmıştı hiç muhabbeti bile yokken.
bu sence şüphe uyandıran bişi mi.
gün içinde aramadıysan yuh sana
arayıp napayım ki.
şu an özelden aradım kendisi açtı
kendi numaramdan arayınca açmadı ama mesajıma da cevap vermedi.
evet üzüldüm
buradan aldattığı sonucu çıkar mı.
atma dediyse atma demek ki bir durum var...
onun deyimiyle telefon annesinde olacak çünkü.
güveniyorum da şeytan da soldan dürtüyor bazen.
Hayır kendi kendine kuruntu yapıyorsun.
Aldatıyor seni
olabilir valla kafam çok bozuldu özelden aradım açtı mesajıma ve açık numarama cevap vermedi.
olabilir takip et
nasıl mesela
şifre yaz bilmem kaça yolla arama detaylarına bak onun hattının
kafa mı buluyorsun biladeR:D
kafa bulsam gülerdim ;)
kaça yolluycam o zaman bilader söyle:D
bilmiyom ki hangi hatsa onun sitesine gir internet şifresi için kaça yolluyacağın yazar al . kızdan telini çaktırmadan al şifreyi öğren mesajı sil çaktırma o şifreyle internetten hat dökümüne bak
Evet
seni aldatıyor
hımm baya kesin net bir cevap.
aldatıyor demıstım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar