Umutsuzluğa düşüyorum bu konuda çoğu zaman aldatılmak insan gururunu yerle bir ediyor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Oldu aldatıldın diye hep böyle mutsuz olmicaksın bunu unutma her insan aslında fark dünya sadece doğru dünyaya denk gelmedin.
Mutsuz olmuyorum ama beni aldattığı kadınla onların mutluluklarını izlemek ister istemez üzüyor tek dileğim benim de mutlu olabileceğim bir insana denk gelmek ve tamamem unutmak
1 sene cok cektim destek aldim sonrasinda umurumda bile degil artik
Benimde 1 buçuk sene oldu seneler uzadıkça atlatamamak dahada üzüyor insanı geride kalan mutlu şekilde aldattiği insanla devam ederken benim o olayı atlatamamam kendime olan özgüvenide yitiriyor
Ben bir de bu insanla hala evliyim oyle dusun sukret bence
😞 boşanın çok zor sizin için atlatamazsınız ki... Ben de aldatılma olmasa asla eski sevgilimi terkedemezdim. Öyle bir bağımlıydım. Şükredicek çok şey var fakat seni aldattığı insanla mutlu olmasını görmekte berbat bir duygu inanın
Evlilik sevgililik gibi olsa coktan bosardim, cocuk ne olacak? O gunahsizi da mi cezalandiralim?
E sizin günahınız ne peki içinizin almadığı bir adamla ömür geçirmek size eziyet değil mi? Çocuk babasız kalmıcak sonuçta hafta sonları görür babasını benim kuzenim hamileyken boşandı paşalar gibide bakıyor çocuğuna babası da hafta sonları görüyor. Sindiremezsin tekrar yapar göz yumduğun için
Haftasonu babalik yapmakla o cocugun icinde baba sevgisi olur mu hic? Şu an pasalar gibi bakiyor gorunebilir de kucukler ne yasadiklarini, hissettiklerini bilmiyoruz ilerde evde baba gibi otorite eksiligini firsaata cevirip baba sevgisiyle buyumeyince o cocuklarin icindekileri maalesef o zaman ogreniyoruz. Kotu aliskanliklar mi dersin, anneye bagirip soz dinlememe mi dersin, ne dersen de artik, her yola savrulmaya hazir oluyorlar maalesef ki. Cocuk icin katlaniyorum sebebi bu iste.
Çocuk aile içinde sizin iyi anlaşamadığınızı mutsuz olduğunuzu hisseder ki mutlu ve huzurlu bir aile ortamı olmadıktan sonra aynı çatı altında olmak çocuğa iyi gelmez yaşı kaç çocuğunuzun bilmiyorum fakat anne babası erken yaşta ayrılmış çocuklar zaten buna alışıyorlar neyse ben ne dersem deyim siz zaten kararı vermissiniz fakat eşinize bari bedel ödetin ki bir daha cesaret edemesin.
Hak veriyorum, rol yapiyoruz illaki hissediyordur tabi, kendinden mutlu aileyle rol yapilan aile bir olur mu? Cektirdim hala cekiyor ama ugrasasim kalmadi artik inan ki
Allah yardimciniz olsun ne diyebilirim ki kendim için şükrettim en azından sevgililik döneminden karşılaşmışım bu durumla evli ve çocuğum olsa ciddi anlamda zorlardı beni umarım sizin de kalbiniz feraha erer toparlanırsınız
Mutlu oluyor insan daha fazla ilgi görüyor.
İnşallah 🤲🏻
aminnn
Aldatan tarafım ve ben bu şekilde mutluyum
Aldatan insanın mutlu olduğunu zaten biliyorum aldatırken ar damarınız çatlamamış sonra mi mutsuz olacaksınız Allah onu bile size nasip etmiyor çünkü o mutsuzluk sizin gibilere gelse düzeliceksiniz zaten
Sende haklın ama aldatılanla biraz aynaya baksa neden aldatılıyorum diye aldatılma sorunu kalmıcak zaten🙂
Güzellikle mi alakalı olduğunu söylüyorsun komik gerçekten aynaya bakıyorum ve gördüğüm çok güzel bir kadın sebebi basit kişilerle cinsel ilişkiyi fazlaca yaşamak öyle olmasa eşinden yeni boşanan bir kadınla aldatılmazdım. Tamamen doyumsuzluk... Kendim öğrendim aldatıldığımı hala numaramı silmez ara ara da kendini hatırlatır. Doyumsuz ve açsınız tek neden bu tek neden sizsiniz. Vicdan rahatlatması için karşı tarafa atmaya devam edin sizin de savunma mekanizmanız bu
Sonraki bir kaç insana yazık oluyor
Evet kafa yapımın uyduğu iki insanı güvensizliğim yüzünden harcadım çok koştu çocuk ama güvenemedim biriyle bir ilişki kurarken bile 10 kişiye soruyorum olur mu diye
Ben daha duygusal bağlanamıyorum vurkaç yani
Kadınlarda bu pek olmaz erkekler de bu durum var. Size bir kaç soru sorabilir miyim?
Tabi nasıl istersen
Bizim uzun bir ilişkiydi 5 sene uzaktandı fakat ayda bir buluşuyorduk. Eşinden yeni boşanmış bir kadına tercih etti fakat ayrılırken benden bunu gizledi ben öğrenince de onu tercih etti. Bir erkek neden bunu yapar? Hala o kadınla beraber geziyor tozuyor her şeyi yaşıyorlar ama numaramı falan silmiyor ve beni durup dururken uzun bir süre sonra engellemiş. Sadece sorgulamak istiyorum kendime olan öz saygımı da yitirdim çoğu erkek güzel olduğumu söylüyor sosyal medyadan bir erkeğin isteğini kabul ettiğimde bile çok şasırdım kabul etmene teşekkür ederim falan diyor ilgi çekiyorum ama yok yinede kendimi suçlamaya gidiyorum eksiğim ben o kadından diye
Bunu burdan konuşmasak olur mu baya uzar çünkü
Yok sizi rahatsız etmeyim bu derdimle özelden sohbet etmek için sağolun yinede
Rahatsız olmam hatta yardımcı lmus olursun zaman geçer ama yine de sen bilirsin
Bilemiyorum
Guvenemezsin
Güven kaybı yaşıyorsun evet