https://youtu.be/K-DAKSNbGds İlişkiler de bol kepçeden söylenen sözler varya hani! O heyecanın verdiği gazla düşünmeden, hesaplamadan söylenen sözler... Bu sözlerin ve davranışların sonunda umduğunuzu bulabildiniz mi yoksa...
Yok çocum ben bol kepçeden söz söylemem, zaten seçici ve herkesle muhatap olmayan biriyim. Gazla söz söylemem, söylenen sözlere çok önem vermem, davranışlara bakarım çocum. Bir insanın davranışlarını analiz sentez etmeden herhangi özel bir davranışta bulunmam ve ne söz söylemişsem samimi hislerimle söylenmiştir. Umduğum bir şey yoktu ama bu kadarını beklemiyordum dediğim çok zamanlar oldu. Ummadığım kişiden ummadığım şeyler gördüm
Hayır bulamadım çünkü hiçbir şey zaten umut etmedim yalan söylemiyorum ilk önce evet umutlarım vardı ama daha sonra ben çok açık bir şekilde gördüm yani bu işin oluru yok
Buyuk beklentilerim yoktu o yuzden bekledigimden daha guzel giden bir evliligim var. Ilk haftalar birbirimize ayak uydurmaya ve duzen tutturmaya calistik cok sukur o duzeni yakaladik. Tek sorun birbirimizi cok fazla goremiyoruz surekli calisiyor buaralar. Fazla yogun… ozluyorum 🥺
buldum , kaybettim, tekrar buldum sevmedim, yenisini buldum daha cok sevdim , kaybettim, terkettim geldi yine terkettim, kazandim kazandim kaybettim. kaybettim kaybettim kazandim. sonra arkama döndüm benimle ilgili bir yigin , nefret eden bir yigin, hayal edip ulasamayan bir yigin.. karisik isler, akliniz ermez.
O bol kepçeden atılan sözler sonucu evlendim. Fakat şöyle, bu evlilikte bol kepçeden atan erkek değil kadınmış! Sonuç? 3,5 yıl evlilik sonucu Boşanma... Giden zaman ve biri yeni doğmuş 2 çocuk
Evet bu güzel bir bakış açısı fakat elime geçen onca fırsatı teptim ve kariyerim mahfoldu. Şimdi onun pisliğini temizleyerek geçiyor zamanım. Halbuki nelere vakit ayırabilirdim
Allah sağlık versin yeterki kariyerini yine elde edersin. Geçmişi unutup ileri bakmak şart aksi seni hep geçmişte tutar bu da zarara zarar katmak olur...