Bunun izahı mümkün değil. Öyle derin dehlizler ardındasın, bir gün biri gelip seni oralardan çıkmaya ikna eden gözlerle bakıyor, ellerle tutuyor, seslerle konuşuyor. Bir insan tarafın var hep böyle, ama onunla daha bir insansın. Sonra günler güne ekleniyor. Biriken ufak herzeler bir çığlık oluyor. Kimse susamıyor herkes haykırıyor. Kopuyor yani gitarımın telleri. Kırılan bir kalbin ardından ne varsa ellerinde.. Hiçbir bok yok aslında. Önceleri yalnızdın, simdi kimsesiz. Hiçbir gölge nufus etmiyor odana. -giden gittii giden gittiiii-
Sonra onun ellerine temas edecek bir el, boğazındaki yumrunun adı. Yutmak güç. Birdaha onunla aynı yokuşlarla karşılaşmak istemiyorsun ama yinede ondan kopamıyorsun. Ne kavgam bitti ne sevdam modundasın. Bundan her yan keder. Her yer yağma. Bu yüzden gögsümden, hep göğsümden.. Yazık bana.
Sevinirim o'nun adına. Duygularım geçti benim sonuçta. Madem birbirimizle mutlu olamadık, başaramadık; başkalarıyla mutlu olalım ikimizde... Dipnot: Allah cezasını versin, bana ne ne hâli varsa görsün diyen tipler, gerçekten karakter yoksunları. Hani, sevgiliyken iyiydi her şey, ama ayrılınca her şeyi söylerler. Aynı bu, sevgilisinden ayrılan erkeğin, sevgilisine k*şar damgası vurması gibi bir şey.
Ayrıldığım eski sevgilim ile zaten görüşmeyeceğim için ve hiçbir şeyinden haberdar olmayacağımdan dolayı beni ilgilendirmez. Bizim aramızda yaşanmış yaşanmış ve bitmiştir. Ben bundan sonraki hayatıma bakarım oda aynısı yapar zaten. O yüzden ne yaptığını bilmeyeceğim ve duymayacağım için yorum yapmama gerek bile yok.
eski sevgilimle zaten görüşmeyecegim sozune katılmıyorum.. dunya küçüktür bir ortamda karsina çıkabilir veya hayat tekrar baska bir alanda ayni ortamı paylaşmayı tekerrür edebilir.. ama herseyden onemlisi insan gibi medeni bir sekilde bitirebilmek ve tekrar karşılaşma gibi bir durum soz konusu olursa ayni medenilikle merhabalasabilmektir..
@araskayra doğrudur karşılaşabilirsin ama konuşmamak, selam vermemek benim elimdeki. Ben eski sevgilimle spor salonunda pişti olduk ;P ve tabi ben ne yaptım o iki sene hiç yaşanmamış gibi kafamı çevirdim ve sporumu yaptım :)
Hala seviyorken bir başkasıyla mutlu oluşu üzer elbette. Hele ki saçma sebepten ayrıldıysak "bu kız beni diğerinden daha mutlu ediyor" düşüncesine girdiği zaman kahrolurum. Zamanında mutlu etmek için çok uğraştım, Eylül'de de tam 1 sene olacak. Artık nasıl olur bilmiyorum.
şov yapanlarla isimiz yok tamam ben kendime cok durust bir insan demiyorum ama o hic durust olamadi bana kizlardan uzak dur konusma derken kendisi uzak duramadi uni arkadaslarindan vazgecemedi benden vazgecti rehberinden sadece 150 tane erkek numarssi silmistim hic unutmam ne mutlulugu hak ediyor ne sevgiliyi ne insanligi kendi insanda olmasin zaten olamaz beceremiyor.
Çok sevdigim biri vardı ayrıldık aylarca o vardı aklımda çok uzuluyodum 1 sene sonra başkası girdi hayatıma çok da sevmiyodum sonra o eski kisinin sevgilisi olduğunu öğrendim boy boy fotoları var face de ama umrumda bile değil. Ben onu bile unuttuysam herkes herkesi unutur. Cevabım, mutlu olduğunuzu olup olmamasi beni ilgilendirmez umursamam sevmiyosan
Benimle olan hayatında yakalayamadığı enerjiyi, başkası ile yakalamışsa mutluluklar dilerim. Sonuçta, mutlu olsa idik ayrılmazdık. O nedenle iyilikler dilerim mutlu olsun. Yaşam kısa ve üzülmeye değmez. Sen iyi isen, yüreğin içten ve sevgi dolu ise eninde sonunda iyi şeyler oluyor.
Eski sevgilim benden eski sevgilisi ile nişanlandı. Yüzük bile takmıştık ama suç bendeydi ben başka biriyle konuşuyordum arkadaş olarak tabi o da duydu , tartıştı ve arkasından eski sevgilisine döndü nişanlandı. Aslında o da bana yapmıştı ben ondan ayrilmamistim. Ama o ayrıldı. Arkamdan işler çevirmiş o ayrı birşey de
Herkes sağ ben selamet. Büyüyelim lütfen, kimse kimsenin sahibi değil ki ayrıldıktan sonra bile kıskanalım, kötülük isteyelim. Aşk ve sevgi zarar vermediği, geliştirdiği ve hissettirildiği sürece vardır...
Ben her gidene ah etmem tam tersi dua ederim ALLAH yolunu bahtını şansını kaderini açık etsin benle mutlu olamadıysa başkası ile çok mutlu olsun inşallah derim çünkü kin nefret ah etmek doğru değil iyi düşünürsen iyi şeylerle karşılaşırsın
D Şıkkı; kıskanmam ve beni de ilgilendirmez. Zaten benim değerimi bilmeyenin beni terk etmesinden üzülmem, aksine Allah'a şükrederim hakkımda hayırlı olmayanı benden alıp sabretmem karşılığında bana daha hayırlısını nasip edeceği için.
Kendi sevgilime göre konuşuyorum adam resmen itin oğlu ne diye mutlu olsun isteyim hele bide başkasıyla zinhar kabulüm değil hatta dikerim daima mutsuz olsun çünkü mutsuzluğu bana zevk mutluluğuysa acı veriyor
Gerçekten seven, sevdiğin her türlü mutlu olmasını ister. Ben onu gerçekten çok sevdiğim içinde nasıl mutlu olacaksa öyle yaşasın. Onun adına mutlu olurum. *Gecen bol olsun.*
Hangi eski sevgilim? Çoğu umrumda değildir kıskanmam mutlu veya mutsuz kendi bileceği iş. Ama dünyalar kadar mutlu olmasını istediğimde var. Zaten benimle mutlu olmayı becerememiş adam elbet birgün geçmişe dönüp yazık etmişim der yanii bu tipinde olacağını düşünüyorum bu yüzden çoğunun durumu umrumda değil Mutlu olmasını dilediğim adamsa umarım ömrü boyunca beni hatırlamayacak kadar mutlu olur çünkü bunu hakediyor sevilmeye layık bir adam.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
çok mutlu olurum. hatta düğününe benide davet etsin birlikte oynarız falan. nikah dualarını yaparım. hatta damat için cinsel gücü artırıcı baklava vs. hazırlayabilirim. çocuklarınada ben bakarım evlerinide temizlerim. sevilmiyorsam ısrar etmenin manası yokki değilmi.
kendimi eleştiririm acaba benimle neden mutlu olamadı diye düşünürüm.. eksik yönlerimi tespit etmeye çalışırım ya da onun eksileri var kendi karekteri ile uyuşan biri ile mutlu olmus derim😀
Benim gibi ona bakacak olan, benim gibi kalpten sevecek olan, benim gibi herşeyi pahasına sevecek olan KİMSE olmayacağı için, eninde sonunda beni arayacak gönlü. mutlu olsun hayatında. umurumda değil.
mutluluk herkes için olmalı hiç kimse mutsuz olduğu halde yapmacık gülücükler saçıp hava atmasın ki eskisi bilir zaten ciğerini... komik duruma düşmesi değil eskiyide üzebilir bu durum
Gerçekdende bana hiç bir kötülüyü olmamıştı. Olsa bile ben hiç kimseye kin saklamam saklamayıda sevmem. Çok sevinirim çünki mutluluğu hak eden bir insandı.
aldatma ya da ihanet haricindeki sevgililerim ile halen görüşürüz çay içeriz sevgilileri var ama beni rahatsız etmiyor hatta bazı sevgililerimin erkek arkadaşları ile tanınmasına ben vesile olmuştum
çatlarım. benden sonra sürüm sürüm sürtünmesi lazım beni düşünmesi mutsuz olması lazım. yataklara düşmesi lazım, şelalenin yanında susuz kalmış olması lazım
şu an durum tam olarak bu 😊 ama birde laf vardır tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı gelince hesaplaşırız 3 yılı silmek kolay değildir sonuçta 😂😂😂😂
En İyi Cevaplar