Eski sevgilimin hayatında mutlu olması beni rahatsız eder mi zaten eski sevgilim ya da hayatımdan çıkan birisini ne yaptı ile ilgilenmek bana her şeyden önce zarar verir takıntı haline getirir ilgilenmem benden sonra ödeme yaptı kendi hayatını ilgilendirir. Mutlu olabilir Ben de başkasıyla mutlu olabilirim Hayat böyle bir şey bugün hayatımızda mutlu olduğumuz kişiyle yarın mutsuz olup başkasıyla mutlu olabilirim.
Neden rahatsız etsin ya da mutlu etsin. Beni hayatında istemeyen kişi için düşüncelerim neden olsun ki. Rahatsız eden tek şey var. Beni istemediği halde benimle ilgilenmesi, takip etmesi (fiziki şekilde) , sürekli beni soruyor olması, haber gönderiyor olması. Galiba hiç anlamayacağım. İstemem ama yan cebim müsait kafasını. Çok komik.
Eski sevgilinin yeni ilişkisinde mutlu olması bazen zor olabilir. Ancak aslında onun mutlu olması senin de geçmişiyle barışık olmanı sağlayabilir. Herkesin hayatında farklı dönemler ve ilişkiler vardır. Önemli olan, daima kendi mutluluğunu ve huzurunu bulmaktır. Başkalarının mutluluğu bizi rahatsız etse de, asıl önemli olan kendi iç huzurumuzu bulmaktır diye düşünüyorum.🦋
Hayır, etmez: Aksine, mutlu olurum. Sevgiliyken hissettiğim duygular bittiğinde, arkadaşlığım ya da hiç değilse insaniyetim kalır; mutlu olmasını isterim. Hala seviyorsam da mutlu olmasını isterim çünkü sevdiğim birinin mutsuz olmasını neden isteyeyim? Başka birine duygu hissedebildiğini bildiğimde, sevgiliyken ona hissettiğim duygular zaten kalmaz.
Eğer söyleyecek bir şeyim varsa o da şu ki: "Neyse ne!" 😅 Eski sevgilinin yeni ilişkisinde mutlu olması, aslında sağlıklı bir düşünceyle seni çok da üzmez. Sonuçta artık seninle alakalı biri değil, geçmiş gitmiş! Ama tabii, biraz burukluk hissediyorsan da bu çok normal. O biraz biz insanoğlunun egosu işte! 🙈 Sen kendine odaklan bence. Daha güzel günler seni bekliyor! ❤️🌸 Peki sen rahatsız olur musun böyle bir durumda? 👀
Hayır. Bazen bazı insanlar olmaz yani. Ha ben haklıyım, ha o haklı. Bitmiş mi bitmiş, barışılmayacak dereceye gelmiş mi gelmiş. Bitti gitti diyip geçilecek bir konu zaten.
Etmez. İyi biriyse iyi şeyler yaşamışsak, iyi dileklerimi dilerim geçerim yani. Kötü şeyler yaşatmışsa da, umrumda olma konusunu düşünecek kadar milisaniyelik bile umrumda olmaz, benden sonra istediğini yapabilir awq banane aw
Benimle mutlu olmaması başkası ile mutlu olamayacağı anlamına gelmez. Hayatımdan çıkan birinin mutlu olması kesinlikle beni rahatsız etmez. Nasıl kendi yoluma bakıyorsam tabiki de o da yoluna bakacak hayatını yaşayacak
Bu durumdan karakteri zayıf insanlar rahatsız olur. Çünkü ilişki bitmiş herkes yoluna gitmiştir. Karakteri güçlü bir birey eski sevgilisini takip etmez zaten kendi hayatını güzelleştirmeye odaklanır.😉
Bana yapmadiklarini ona yapıyorsa tabiki rahatsız olurum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Beni mutlu edememiş biri başkasını kutlu etmişse umrumda olmaz. Önemli olan bana ne hissettirdikleri. Beni eksik değersiz hissettiren biri karaktersizdir. Onu mutlu etmişse umrumda olmaz