Beni birinin sevebilceğine inanmıyorum ama böyle bir olay yaşadım?

Merhaba arkadaşlar ben 19 yaşındayım daha elime kız eli değmemişti bugüne kadar benim hiç sevgilim olmadı kız arkadaşım bile olmadı bende kafaya taktım artık sevgili yapmayı baya aradım bulamadım beni sevecek birini birgün boş boş ağlarken instadan bı kız yazdı arkadaş olalımmı diye kızda çok güzel ilk başta inanmamıştım aynı şehirdeyiz ve yakınız bende kabul ettim saat1 de buluştuk cafeye gittik kız bana kahve bile ısmarladı ardından sahilde baya yürüdük hava çok güzeldi güneşliydi kızla bizim kafa yapımız bire bir aynı sanki birbirimiz için yaratılmışız ben hayatımda ilk defa bu kadar mutlu oldum rüya gibiydi sanki ikimizde birbirimize içimizi döktük bir yandan sahildeyiz kuşlar ötüyor martılar yani hava güneşli ve dedim ben yaşamayı istiyorum daha öncesinde sürekli depresyondaydim ilk defa bir kız elimi tuttu sarıldı arkadaş olalım dedi ilk başta ama bakışlarını bir gorseniz aşık gibi dakikalarca bakistik ciddiyim aşırı mutluydum hava soğuyunca ben titredim geldi sarıldı elimi tuttu ısıttı o an gerçekten çok fazla şey hissetim hayatımda büyük bir boşluk olduğunu anladım ama şöyle bir şey var eğlenceli komik birisiyim ama kimsenin beni sevebileceğine inanmıyorum tipim iyi değil gerçekten önceden o kadar kötü şeyler yaşadım ki bende travma bıraktı gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum 1 gün oldu tanışalı ama o kadar çok birbirimiz için yaratılmışızki hayatımdan çıksa hayatımin bitişi olur yani umarım demek istediğimi anlamışsınızdır

Beni birinin sevebilceğine inanmıyorum ama böyle bir olay yaşadım?