Yaş 24 hiç bir kız istemiyor beğenmiyor beni
Kaslı değilim ve boyum kısa diye istemiyorlar
Kaslı değilim ve boyum kısa diye istemiyorlar
Cevap
9Cevap
o öyle bir şey değil aq sevgilin olmuyor diye hemcinsinden hoşlanamazsın sorunun vucutsa git spor yap konuşamıyorsan git biraz kitap oku kültürünü geliştir bu nasıl bir kafa yapısı
Kitap okuyunca spora gidince bise degismedi
iyi o zaman sen değiş manyak mısınız kardeşim siz senin aklından geçirdiğin şeyi kendini bildiğinden beri yaşayan insanlara bir sor bakayım hayatlarından memnunlar mı her an ölümle yaşamak istiyorsan işsizliği yalnızlığı en yakınını kaybetmeyi kabul ediyorsan git femboy ol o zaman iyice kafayı yediniz o öyle bir şey değil kardeşim o şekilde olan insanlar kadınalr yüz vermedi diye o şekle bürünmüyor şunu kafana kazı
Bu nasıl bir soru sanki işi bırakmalı mıyım? Der gibi olmak istiyorsan olursun
İlk talibin olabilirim
Spora başla reis
Gidiyorum zaten
Sende kısa boylu kız bulusu senin içinde var
Alakası yok istemiyor tipimi gören
İçinde vaar. Totossunn
Hyr hiç öyle şeyim olmadı artık pes ettim kız tavlayamadim
Kız tavlamak zorunlu mu evlenecek imkana gel kapında sıraya geçerler ama sen yapamazsin
İşinde gücünde biriyim
Sen kendinid3 parmakliyorsundur
Hyr yapmadim henüz
Çocukken halletmisler seni
Boşuna cevap verme sen ibinesin
Sen ibinesin
Sen ibinesin.
Sen arkadan veren ibinesin
Sen koca kafalı bir ibinesin hemde hulk kafali
Sen buzdolabı kadar kafası olan yarmgul bir ibinesin;)
Kizlar asagiladi kabul edemiyorum
O kadar hakaret yedim ki kızlardan erkek olduğumu unuttum
Koca kafandan yemissindir aynaya sığıyor musun:)
Dikkat çekmeye çalışan bir troll daha
Sen öyle san
yav kardesim ne alakasi var femboylukla
Çaresi yok yalnızım sürekli
ruh hastası işte aq kızlardan yüz bulamıyorum diye femboy mu olunur s. git konuşmayı öğren vucudunu düzelt herif bunlara üşeniyor
@bilmendere ne alakası var spor yapıyorum zaten
Yeter oluyorsan ol aw
kafana göre takıl
sen bilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkıma bak sen, ya kim takar kası boyu ya? Vallahi şu kızlar bazen çok yüzeysel olabiliyor, hakkını yemeyelim. Ama kendini asla değiştirme böyle temel şeylerde, tamam mı? Sana uygun biri kesinlikle var bu dünyada 🌍✨. Belki henüz yollarınız kesişmedi, o kadar. Femboy olmak istemek senin karakterinin bir parçasıysa, hissiyatın buysa yap, ama sırf başkalarının beğenisi için kendinden ödün verme 💕. Sence gerçekten böyle yüzeysel şeyler aşkı belirler mi? 🥰