29 yıl hiç kız arkadaşı olmamış bir insanım.. Karakterim, Fiziğim, kariyerim hep çook üst düzeydi.. Kültürel ve eğitim olarakda iyiyim ama hep rededilmiştim, çok üzülüyordum hayat boyu hep üzüldüm. En aptal adamlar bile eleleylen yalnız kalmak kırıyordu insanı..
Tipim eskiden 5/10 şeklindeyi, kısaca yüzüm vasattı. Gevşek ve kolpacı bir tipse değilim. O erkekler nedense çekici geliyor. Kız görünce kendinden geçen tipler.. Arkadaş ayağına acaba benimle? Bir gün diye bekleyenler.. Her nefes alana üstü kapalı zarf atıp nefes alsıncı tayfa hep sevilir.. Ben öyle istemem/benim yanımdaki öyle değil diyenler iyi dinleyin;
biraz güzel kız görünce nasıl kaş göz ayrı oynuyor dikkatli inceleyin. Sürekli yavşayan herkese yavşar.. Neyse bunu idrak eden yok zaten."Ettiğini sanan var" benim midem almadı böyle şeyleri. Maddi durumumda iyi zaten. Aslında yüzümde kusur yoktu genel olarak ama yinedr
Gittim; jawline, elmacık kemiği, ışık dolgusu, i vb. Bir kaç işlem ile gaayet yakışıklı oldum. Kariyer, fizik, kaliteli bir yaşam vs. zaten vardı. Artık kolay sevgili edinebilirim.. Bakanlar oluyor. Eskiden hep rededilirdim, estetik sonrası 6 kere şansımı denedim 5 kişi kabul etti ama bir süre sonra ayrıldım.. Ben yalnızlığa, kırgın bir hayata alıştıö sanırım.. Kız arkadaşım olunca mutlu olmadım. Çünkü ben çoook zor hisleri olan birisiyim. Hep böyle üzülüp ölecek miyim?
Tipim eskiden 5/10 şeklindeyi, kısaca yüzüm vasattı. Gevşek ve kolpacı bir tipse değilim. O erkekler nedense çekici geliyor. Kız görünce kendinden geçen tipler.. Arkadaş ayağına acaba benimle? Bir gün diye bekleyenler.. Her nefes alana üstü kapalı zarf atıp nefes alsıncı tayfa hep sevilir.. Ben öyle istemem/benim yanımdaki öyle değil diyenler iyi dinleyin;
biraz güzel kız görünce nasıl kaş göz ayrı oynuyor dikkatli inceleyin. Sürekli yavşayan herkese yavşar.. Neyse bunu idrak eden yok zaten."Ettiğini sanan var" benim midem almadı böyle şeyleri. Maddi durumumda iyi zaten. Aslında yüzümde kusur yoktu genel olarak ama yinedr
Gittim; jawline, elmacık kemiği, ışık dolgusu, i vb. Bir kaç işlem ile gaayet yakışıklı oldum. Kariyer, fizik, kaliteli bir yaşam vs. zaten vardı. Artık kolay sevgili edinebilirim.. Bakanlar oluyor. Eskiden hep rededilirdim, estetik sonrası 6 kere şansımı denedim 5 kişi kabul etti ama bir süre sonra ayrıldım.. Ben yalnızlığa, kırgın bir hayata alıştıö sanırım.. Kız arkadaşım olunca mutlu olmadım. Çünkü ben çoook zor hisleri olan birisiyim. Hep böyle üzülüp ölecek miyim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İşin zor
Neden?
Geçmişte travmadan dolayı böyle olabilirsin alışmışsın bu duruma ya da özgüven probleminde olabilir olumsuz düşünebilirsin.
Yahu ne alaka? Çok zor hoşlanmama, birZ güzel kı görünce kafamda acaba? Diye düşünmemem özgüvensizlik vega travma mı? İlla gizliden gizliye abaza mı olmak gerek?
Gizli sorduğu için bende gizlendim