Beni BFF olarak gören kıza açılmalı mıyım?

Arkadaşlar lise son bitti çok şükür ve tıp fakültesini kazandım. Ama bana BFF yani Best Friend Forever diyen bir kız arkadaşım vardı. 3-4 yıldır arkadaşım ama ben son 6-7 aydır ona deliler gibi aşığım. Kendisi mezuna kaldı ve bir sene daha deneyecek. Şuanda muhtemelen sınava çalışıyor. Ben her fırsatta onu sevdiğimi belli ediyorum ama ondan böyle bir adım gelmiyo hiç. Kız utangaç da biraz ondan da olabilir tabi. Popi kızlardan tiki kızlardan değil. Ciddi düşünüyorum çok seviyorum onu. Onun da aynı üniversiteye gelmesini istiyorum ve hatta erken daha söylemek için ama evlenmeyi bile düşünüyorum. Bu kızla bu kadar uzun bir arkadaşlık sürecim geçmişken nasıl açılabilirim ona? Arkadaşlığını kaybetmek de istemiyorum. Ama ben bu kızı çok seviyorum. Her gece yastığa başımı koyunca onu düşünüyorum. Ayrıca karakalemini falan da çizdim onlarca kez. 3-4 gün mesaj atmayınca kendisi mesaj atıyor da bazen. Misal 3-4 gün yine test edeyim dedim bugün mesaj atmış. Ama ders hakkında konuşuyo fikrimi alıyo falan sonra kapatıyor. Ben bu kızı çok seviyorum napmalıyım ya lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
Acı çekiyoruuuuuuuum bu kız ellerimden kayıp gitmemeli çok aşığım aşk nedir bilirim ve bu kesinlikle AŞŞKK
Güncellemeler
+1 yıl
Wyahu yardim edecek yok mu hiiic
Beni BFF olarak gören kıza açılmalı mıyım?