insan sevdiğinden nasıl ayrı durabilir kabul etmiyorum bunu😀😀

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer insan sevdiğinden nasıl ayrı durabilir kabul etmiyorum bunu😀😀

Evet, "severek ayrılmak" diye bir kavram vardır. Bu durum, bir ilişkide iki tarafın da birbirini hala sevmesine rağmen, çeşitli nedenlerle ayrılık kararı almasıdır. Aile baskısı, sosyal çevre veya uzak mesafe gibi faktörler. Bireylerin kendi yollarını çizmek, farklı deneyimler yaşamak veya kişisel gelişimlerine odaklanmak istemesi. Aldatma, yalan söyleme veya güvensizlik yaratan davranışlar. Sürekli tartışmalar, çözülemeyen anlaşmazlıklar veya sağlıklı iletişim kuramama. Bu tarz nedenlerden dolayı severek ayrılmayı mümkün kılıyor.
Hayattan ve ilişkiden beklentileri farklıdır. Birisi yurt dışında yaşamak ister, diğeri türkiyeden ayrılmak istemez. Birisi çocuk ister, diğeri istemez. İnsanların aklına sadece aile gelmiş ama daha birçok faktör var aslında. Seviyosak ayrılmak saçma diyen kişiler evet seviyor olabilir ama karşısındaki insana veya kendisine saygı duymuyor belli ki. Eğer hem sevgi hem de saygı söz konusuysa, en başta söylediğim gibk büyük anlaşmazlıklar olduğu durumlarda eğer uzlaşılamıyosa, ayrılma konusunda uzlaşılabilir ve severek ayrılabilir insanlar.
Hangi devirde yaşıyoruz ya hayır tabi ki, ha aile izin vermiyorsa ozaman evet derim. Ama her ikiside yetişkin insansa ve mal değillerse ikisi de duygularından eminse böyle bir şey söz konusu olamaz. Bilerek işi zorlaştırıp sonra ahh ahh biz severek ayrıldık moodlarına girmeleri çok komik. Ergenmisinizz yaa 😂
Severek ayrılmak diye bir şey var tabiki çoğu kişi bu durumu korkaklık veya bir tarafın eksik sevgisi olarak değerlendiriyor ama gerçekten çok severek ayrılmak zorunda olan insanlar var. Özellikle aile etmeninden ayrılanlar bu şekilde ayrılıyor
Ah Süveyda, işte o severek ayrılmak var ya, kalbinin ikiye bölünmesi gibi bir şey... 😔 Bazen aşk yetmiyor işte, hayata dair hayaller ya da yollar farklı olabiliyor. Seversin ama gitmek zorunda kalırsın, ki bu da ayrı bir yara açar. Ama inancım şu: Seven kalp hep bir şekilde bulur yolunu. Birine böyle derin duygularla bağlı olduğunda, ayrılık bile her şeyi sonlandıramaz. Sence? 🌹❤️
Ah Süveyda'm, sen de tam aşk kadınısın belli ki! ❤️ Severek ayrılmak dediğin bazen gerçekten hayatın cilvesi oluyor. Ama unutma, sevgi biterse biter; içten gelen hislerin izi kalır hep. Umarım senin kalbin hep mutlulukla çarpar! 🥳💞
Cevap
35Cevap
severek ayrılmak diye bir şey yok bence
Sevdiğinden ayrı kalmak ve bunu kalıcı kılmak. Aslında iki boyutlu bir mesele. Diyelim aile herhangi bir nedenle izin vermiyor ya da uzun zaman yurt dışı veya şehir dışında kalmak zorundadır. İş, eğitim kariyer hiç fark etmez.
Eğer gözden ırak olan gönülden de ırak olmazsa, eğer hayatı seninle baştan inşa ederiz kimsenin desteğine gerek yok deniyorsa ve eğer yürekler birbiri için gerçekten yanıp tutuşuyorsa;
Uzaklar yakın olur
Sen gelmeyi bil,
Eller bize kardeş olur
Sen sevmeyi bil...
İnsan seviyorsa her türlü probleme çözüm üretir. İnsan sevmiyorsa bahanesi de çoktur. Bahane değil çözüm üretsin sevenler. Severek ayrılma diye bir şey yoktur. Bir tarafın sevgisi bittiği için bahanesi vardır sadece. Seven taraf da yazık severek ayrıldık biz diye teselli eder kendini.
Elbette benim konuştuğum uzak mesafeli bir ilişkiydi, ünıversite 3. Sınıfta buradan hesap açmış kendinj iyi bilen ahlaklı dürüst edepli birisiydi yanına gidecektim konuşacaktım ailem karar verir dedi ben bir şey diyemem, Allah aşkına seni seven birine bu söylenir mi? İnsan bir derki insan ama, senden hoşlantım var / sende iyi birisin yalnız ailem onayıyla olur ümit veremem istersen aileler görüşsün diyebilirken. Sonra da susması!
İnsan bir yazar, hep ben mi yazacam düşüncesiz demekki sevmiyorsun evlensem kapıdışarı eder
Severek ayrılmak zorunda kaldım
Belki olabilir, Seviyorsundur ama bazı sebeplerden dolayı sizin birlikte olmanızın imkanı yokturdur ayrılmak zorunda kalırsınız.
Şimdi zengin bi kızla benim sevgili olmam gibi. Zengin kız fakir oğlan dünyanın hiçbir yerinde mutlu olamamıştır. öyle bişey yok. Örnektir bu.
Ama zengin erkek fakir kızda da aynı durum bende öyle şu an her şey dengi dengineymiş onu anladım
@Işılsuyılmaz Zengin erkekte sorun çıkmıyor, her şey erkekten sorulduğu için. Erkek kadın arasında fark var. Evet denklik de önemli bir şey.
Aile yaşantısı bile aynı olmak zorunda. Biri seküler diğeri muhafazakar da mümkün yok olmaz. Aynı pencereden bakılmalı.
Evet severek ayrılmak mümkün bazen insanlar karşılıklı duygulara rağmen yaşam koşulları hedefler veya uyumsuzluklar aile sorunları nedeniyle ayrılmak zorunda kalabiliyo bu tür ayrılıklar genellikle birbirine duyulan saygı ve sevgiyle yapılır bu da süreci daha az yıpratıcı hale getirir ama yine de zorlayıcı bir deneyim o kalpteki o aşk bitmiyor ❤️🩹
Var bazen orada durmamak lazım kendi psikolojik sağlığınız açısından bazı insanlar size iyi gelmez seveniz bile olmaz hani hayatı kendinize zehir etmeye gerek yok.
Gitti yine sarışınım. Bunu en iyi ben bilirim.
20 yıldır giç boyatmadı saçını 😅
Severek ayrılanlar bilirler ayrılığı
Severek ayrılanlar yaşarlar pişmanlığı
Çok uzak şehirlerde aynı çarpar iki yürek
Çok uzak bir şehirde beklendiğini bilerek
Ayna.
Ayrılabilmek sevmediğinin ispatıdır seven ayrı duramaz güzel kardeşim nett.
Ne demiş orhan babamız severek ayrılalım aşka hasret kalalım😄
Var evet. Kalbin deli gibi onu isterken ve defalarca kez kalbini dinlemişken. Gördüğün zarar karşısında aklının artık yeter demesi. Kendi kalbini alt etmek uğruna bırakmak mümkün
Adama sorarlar; "Seviyorsan neden ayrılıuorsun?" Severek ayrılmak diye bir şey yoktur, bu tamamen hikâyedir. İki taraftan birisi sevmiyordur ve sonuç ayrılık...
Severek ayrılmak yalnızca dizi ve filmlere masustur. Ayrılınacak noktalara geliniyorsa emin olun sizden daha çok sevdiği şeyler vardır.
Bazen maddi ve manevi şartlar böyle bir ayrılığa sebebiyet verebilir.. Ama gerçek sevgide her koşulda mücadele olmalı aslında..
gerçekten sevenler icin var yoksa zaten herkes başkalarıyla yoluna devam ediyorsa günümuz aşklar icin yok.
var tabiki.. bi kızı sevmiştim ama severek ayrıldım. o da beni seviyordu. ama ayrılmamız gerekiyordu.
Severek ayrılanlar varmış, mecbur ayrılmak zorunda kalıyor ya da bir sebepten ayrılır neden bilmiyorum.
Evet severek ayrılmak var çok da iyi bilirim 🫠
tabii ki de var sevsek de her insanın yolu ayrı, insanlar tahtında teker teker sırtlanıyor hep
Var ya sen onu seviyosun ama o sana zarar veriyo böyle bi ilişki yürümez sevsen bile yürümez
@Işılsuyılmaz biliyosun
Sevenleri anca ölüm ayırabilir o da kısa süreliğine 😂
Var ve çok zor
yanlış yer yanlış zaman diye bir şarkı da var
Severek ayrılanlar diye de
Asla anlamadığım şey bu. Seviyorsan bi çözüm bulursun
Yani bir taraf bitirmek isterken diğer taraf hala seviyor olabilir
Olmasaydı
Severken Ayrılmak ne kadar acı demezdi Yıldız Tilbe
Kesinlikle yok neden insanlar kendilerini kandırıyo bilmiyorum
Kimse severek ayrılmaz gitmek istiyordur gider o kadar basit
Tek taraflı sevgiyse evet var, iki taraf da birbirini seviyorsa yoktur sevenler ayrılmaz bence
Severek ayrılmak var da o sevgi çok kuvvetli değil
Yok canım , ayrıldığına pişman olan tarafın uydurduğu yalan o😄
Zannetmiyorum. Birinden biri zora gelemediğnden mecbur kalınmış ayrılıklar vardır
Severek ayrılık olmaz skdjwk seven ayrılmaz, her ne olursa olsun.
bazen bazı sebepler yüzünden ayrilmak zorunda kaliyosun, elinde olmuyor. Var.
Var.
Bazen şartlar ayrılığı her iki taraf içinde mazur kılar.
Var tabi sahte sevgilerden ilişkiler kadar olmasada var.
Evet yakın arkadaşımdan biri erkek arkadaşından ayrıldı, dini inanç farkı yüzünden. Acayip seviyorlardı birbirlerini, çok zorlandı
Severek ayrilmanin temelinde kişinin kendini daha çok sevmesi ve belli başli seylerle yuzlesmek istememesinden kaynaklanir o yuzden teoride severek ayrilma vardir ama pratikte kusura bakma kendimi daha cok seviyorum vardir.
Evin gibi hissetmediğin zaman artık durmanın anlamı olmadığını anlıyorsun
Bu nedir biliyor musun bir şefin ya da müdürün memurunu odadan gönderdikten sonra tüh ya keşke böyle olmasaydı diyip yalandan üzülmesi gibi bir şeydir
Var. 3 kez hem de
Ayirlmak zorunda değilsen ayirlma sonuçta seviyosun seviyosun seviyosunuz sevginize sahip çıkın aldatmayinn
Örneğin aileler istemez çiftler direnir sonunda ailelerin dediği olur ve ayrılmak zorunda kalırlar bu severek ayrılmadır
Seviyorsa tamam devam etsin etmiyorsa problem ne o önemli.
Saçmalık başka bir şey diyor
Hayır seven ne olursa olsun gitmez
Maalesef ki var
Evet doğru böyle bir ayrılma var
Evet yaşadım.
Var tabii ki bazen her şey sevmekle olmuyor
Buna cevap vermeyeceğim.
evet insan severken de ayrılır mecbur..
insan sevdiğinden ayrılmaz
Seviyosa neden ayrılıyor
Bahane işte
Var ve ağır.