Severek ayrılmak diye bir şey var mı sizce?
Var
Hayır, yok.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Severek ayrılmak diye bir şey var mı sizce?
Evet, severek ayrılmak mümkün olabilir. Bir ilişkiyi severek sonlandırmak, her iki tarafın da birbirine olan saygısını ve duygusal sağlığını düşündüğü bir karar olabilir İlişkiniz boyunca her iki taraf da farklı yollarda ilerlemek istiyor olabilir. Bu durumda, ilişkiyi severek sonlandırmak, her iki tarafın da daha mutlu olabileceği yeni başlangıçlara olanak tanır. İlişkinin başlangıcındaki duygusal bağ zamanla kaybolmuşsa ve her iki taraf da bu bağı geri getirmek istemiyorsa, ilişkiyi sonlandırmak sağlıklı bir seçenek olabilir. İlişki içindeki sürtüşmeler veya sorunlar, birbirinize zarar verme noktasına gelmişse, ilişkiyi severek sonlandırmak, daha fazla zararı önlemeye yardımcı olabilir. İlişki içindeki bir veya her iki taraf, başka insanlarla daha uyumlu ve mutlu olabileceğini fark edebilir. Bu durumda, ilişkiyi severek sonlandırmak, her iki tarafın da daha iyi ilişkiler kurmasına yardımcı olabilir. Her iki taraf da kişisel gelişimlerini ve mutluluklarını önemsiyorsa ve bu, ilişkinin sona ermesini gerektiriyorsa, severek ayrılmak daha sağlıklı bir seçenek olabilir. Severek ayrılmak, duygusal olarak zorlayıcı olabilir, ancak ilişkinin sonlanmasının daha iyi bir gelecek için gereklilik olduğu durumlarda yapıcı bir yol olabilir. Bu tür durumlarda, açık iletişim, saygı ve dürüstlük, ayrılık sürecini daha kolay ve daha az travmatik hale getirebilir.
Yani evet bencede var. Bazen ne kadar seversen sev değer verirsen ver ne yazık ki olmuyor. O yüzden ya ayrılık oluyor böyle ya da tamamen bitiyor. Sevdiğin insanla ayrı kalmış oluyorsun bu yüzden..
maalesef var. beni aldatan sevgilimi canımdan çok seviyordum ama ayrıldım 3 4 ay yine de sevmeye devam etmiştim şimdi unuttum ama o zamanlar canımdan parça söküle söküle terk etmiştim
Yani evet zor şeyler. Asla affedilecek şeyler değil bunlar. Mecburen ayrılıyorsun yani böyle kötü bir durum olunca çok sevsen bile ayrılmak zorunda kalıyorsun yapacak pek bir şey yok..
Başkaları için olabilir. Benim için olabilemez. Ben bitirmediğim sürece bitmez çünkü😂 çok karaktersizce bir şey yaptıysa ben çıkarırım hayatımdan, öyle biter
Ayrıca insanlar birbirlerini kullanıp atıyorlar, sıkılıyorlar sonra ayrılmak istiyorlar. Bunu da severek ayrıldık moduna bağlayıp, vicdan yapıp karşı taraf kendisini üzmesin diye severek ayrıldık moduna giriyorlar yersen🙄 seven niye gitsin. Seven 1 haftacık bile görmeden duramaz
Ama bazen ne olursa olsun bence o ilişki ne kadar çabalarsan çabala yürümez ya. Mesela sen daha çok sever değer verirsin karşındaki insan çok kötü bir şey yapar o zaman istemeden ayrılmış olursunuz.
Birini sevebiliriz ama bir ilişkiyi yürütebilmek başka bir şey. Yürümüyorsa ne kadar seversek sevelim vazgeçebilmeliyiz daha fazla üzülmemek için
Cevap
17Cevap
Evet, herkes severek ayrılıyor. İlişki bitiyor duygular geri plana çekiliyor eh zamanla onlar da yok oluyor
Aynen öyle bencede var. Bazen ne kadar seversen sev ne yazık ki olmuyor. O yüzden severek ayrılan insan ne yazık ki çok fazla elden bir şey gelmiyorsa yapacak pek bir şey yok gibi.
Katılıyorum bazen sevmek yetmiyor düzelmiyor hiç bir şey o zaman ayrılmak en doğrusu gibi.
evet maalesef var boyle birsey.. Mesela daha yeni sevdigim adamdan vazgectimm.. aramizda henuz bir iliski yoktu ama bayadir konusuyorduk yine bir ay felan. ama ben yapamadim. ondan kactim icimde binlerce soru var. ona karsi degil cunku gercekten harika birisiydii ama onunla yapamazdimmm
Bence yok seven ne olursa olsun ayrılmaz aşkı için gereken herşeyi yapar
Aynen orası çok doğru katılıyorum. Ama bazen oyle bir hata yapar ki ne kadar seversen sev kalbin hep affet der ama aklın affet diyemez. O yüzden severek ayrılmak zorunda kalırsın.
Çok seversin, çok arzularsın, birşeyler yaşarsın sonuçta evlili görününce olmazsa olmazlar çıkarsa birbirini üzmeden ayrılırsan severek ayrılma olur...
Ben çok severken ayrılmak zorunda kalmıştım ve bu çok acı idi
Yaani bir nevi insanlar ayrılırken halen birbirlerini seviyor oluyorlar
Sever ayrılmak değil kayıp var. İkisi de kaybetmiştir
Var bazen mecbur kalırsın derdim eskiden sonra anladım ki yokmuş o bi sebebmiş
Sevmek yetmiyor. Seviyorsun ama anlaşamıyorsun ve haliyle mutsuzsun. E mecburen bir yerde ayrılmak zorunda kalıyorsun
Var başıma geldi saçma sapan bir şey ama kaçınılmaz
Severek ayrılmak nedir ki.. ne tür bi zorunluluğun olur ki herseyi bitirip yolları ayırır insan
Hep severek ayrildim mesela ben :D
Var evet
Hiç yaşamadım bilmiyorum
Bnce yok bir şekilde tekrar dönüyorsun
Yaşandı hocam yaşandı
Gerçek sevgi herşeyi çözer…
Evet var
Tr dizi saçmalığı
Seven ayrılmaz
var var olmazmi.
Sevse nie ayrılsın aq.
Mantıkman zaten yalan