Zaten aşık olamıyorum. Birine beslediğin sevgi gençlik döneminde daha korkusuz körü körüneyken olgunlukta güven, iletişim, empati arıyorsun. Temkinli davranıyorsun. Belli bir yaştan sonra insanın tutunacağı dal bir başkasının hayal kırıklıkları olmamalı..
Ben direkt söylüyorum artık uğraşmam hoşlandım senden direkt manit olalım flört falan uğraşamam tanımak istemiyorsan tamamdır ikinci soru yok 2-3 ay sonra da konuşmam bi'daha senle şu an karar ver derim
"Tüm güzellikleri elimizin tersiyle nasıl iteriz?" ile başlan, hatırsız kahve ile devam eden bir hikayeye kendine saygı olan kimsenin dahil olacağını sanmam. Özetle kahvenizi soğuk için efenim :)
Bak hele şu tatlı kahve fotoya! Aşka sürünmeyelim diyorsun ama zaten bu kahveyle biriyle oturmaktan aşka düşüyoruz. 😄 İçindeki o kıpırtıya kapıl, aşk her yaşta süründürse bile güzeldir. Ama şöyle bir şey var, kahveye yanında çikolatayı kesinlikle unutma bak! Ben çikolata olmadan içmeyenlerdenim. Sen aşktan vazgeçmemişsindir bence, hangi kahveyle muhabbetin akışındayken o pıtı pıtı aşk kapı çalacak, haberin olsun! 💕☕🍫