Siz hiç sevilmediğinizi iliklerinize kadar hissettiniz mi?
Kendinizi seviyor musunuz?
Psikiyatrik ilaç geçmişiniz var mı?
Kendinizi seviyor musunuz?
Psikiyatrik ilaç geçmişiniz var mı?
Psikiyatrik ilaç konusu şuanda bütün gençlerin sorunu zaten. Bunla ilgili istersen bilgiler anlatabilirim. Ayrıca ortaokulda iken aşık olduğum bir kız tarafından sevilmediğim hissini yaşıyordum tabi. O zamanlar çocuktuk tabi aklımız ermiyordu.
Psikoloji öğrencisiyim böyle bir soruyu her türden insan olduğu için burada sormak istedim
Anladım. Toplumumuzun maalesef antidepresan gibi bir baş belası söz konusu. Bu sitede ve gerçek hayatta tanıdığım 6 kişi antidepresan bağımlısı ve bunalım içindeler ve hepsi de antidepresan yüzünden bu hale geldiklerini söylediler. Burada site kuralları gereği yazamayacağım şeyler var fakat özellikle 18 19 lu yaşlardan sonra kullanılmaya başlandığı için sıkıntı gençler için. Bu konuyu da tabi psikiyatrik ilaçtan açıldı. Diğer konulara gelecek olursak çok şükür kendimi seviyorum durumum iyi hayatım iyi. İyi olmayan iyi hissetmeyen kişiler de psikiyatriye gidip ilacın yolunu gözlüyor.
Cevap
3Cevap
hayatımda hiç sevilmedim bir kere bile sevenmim olmadı.
Valla en son 3 sene önce birisi sever gibi olmuştu, Bi ona inanmıştım. Ama şimdi bakınca o da pek sevmemiş gibi dhdhfh
:(
Psikoloji son sınıfım o kadar farklı insan gördükten sonra insanları ben de pek sevemiyorum mesleğimi çok sevmeme rağmen
85 ve üzeri diye biliyorum
Psikolog olan biri de ego olmamalı bence
Hiç sevildiğimi hissetmediğim için olmayan zarar vermedi
Neden sevilmiyorsun sence
Sırf güzel oldugum için iletişime geçiyorlar daha güzelini bulana kadar işte
Çağımızın sorunu
Var tabii😞
Anlatır mısın
Sevdim sevilemedim kanka
Evet var
Tanın ne ya da travman?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?