Evlilikte en sembolik şey alyanslar. Ardından yatan tarihsel derinliği de baz alarak bakarsak konu mühim. Peki, eşinizin alyansını kaybetmesi durumunda bunu şüpheli bulup bir tartışma konusu haline getirir misiniz? Yoksa insanlık hali diyerek geçer misiniz?
Eşin alyansını kaybetse bunu bir sorun haline getirir misin veya şüphe duyar mısın?
Derhal yeni bir alyans alacak derhal ben nasıl onun soyadını gururla taşıyorsam O da alyansını gururla taşıyacak ben o alyansı onun parmağına nasıl yapıştıracağımı çok iyi bilirim Eğer yeni bir alyans almazsa mahvederim onu
Evlendiğim adam kesinlikle her yönden güvendiğim adam demektir. Yoksa evlenmem zaten. Bunu sorun etmem ama muhtemelen adamım gidip yeni bir çift alır. Öyle bir adamdır evleneceğim insan. Dediğim gibi öyle olmasa evlenmem.
Eger esim gedcekten bana sadiksa beni gedcekten seviyosa deger veriyosa gozu benden baskasini gormuyosa guveni bana harbiden vermisse adam gibi bi adamsa guzel tatli dille sorarim oturur konusurum olabilir senin canin onemli degil der gecerim