Ben önem veririm elbette ama her insan için geçerli değil. Birde olayın gidişatına göre değişir. Ama genelde her zaman için pişman olur özür dilerim.
23 Temmuz, 2023 Pazar 23.00

Ben önem veririm elbette ama her insan için geçerli değil. Birde olayın gidişatına göre değişir. Ama genelde her zaman için pişman olur özür dilerim.
23 Temmuz, 2023 Pazar 23.00
Evet tabi ki de umursarım. ben sevdiğim hiç bir insanı kırmamaya dikkat ediyorum zaten kaldı ki eşim dediğim sevgilim dediğim kadın benim en değerlim olur onu kırmamak için her şeyi yapardım zaten. ve onu üzmemek için elimden geneli yapardım. ama bu zaman da böyle aşklar pek yok maalesef.
"İnsanın en sevdiklerinden olunca bazı şeyler çok üzülüyor açıkcası" der arda turan
"Gönül umduğu yere küser sitemde sevgiden doğar" diye ekler kenan imirzalıoğlu.
Sevdiklerimizle kavgalar ederiz anlaşmazlıklar yaşarız ama bir insanı rencide edersen muhakkak içinde biriktirir ne kadar da özür dilesen.
Başkası laf etse belki alınmayacak ama bazı lafları ummadığı yerden alınca insanoğlu, biraz darılıyor hayata sanırım.
Düşman kör nişancıdır, dost bilir nereden vuracağını.
Her zaman için özür dilerim hatalı olduğum da
Sevdiğim insanları kırmamaya özen gösteririm ama olur da kalbini kırarsam hemen hatamı telafi ederim. Küs kalmayı hiç sevmem.
Cevap
6Cevap
Kendimden başka kimseyi düşünmem saçımı bile Nihal den daha çok seviyorum.
Elbette umursamak gerekir insanı ilişkinin gereğidir
Kırdıysam özür dilemesini de bilirim ama kırıldıysam da affetmesini bilirim
Özür dilemeyi telafi etmeyi bilmeyen erkek etek giysin.
Çok seven biri umursar ben umursardım hatta çok kırarsam özür dilerim
Tabiki hemde çok
Kalp kırmayı sevmiyorum
evet
Umursar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?