Benimle ayni durumu yasayan var mi?

Merhaba, ben 22 yaşında uni mezunu bir kizim, son dönemlerde çok bunalmaya başladım sanki bana karşı ilgi gösteren tüm erkekler cnsellik için yazıyor gibi geliyor. Üstelik cnsellikten hoşnut olmuyorum hayir bir travmam da yok sadece istemiyorum ve evlendiğim zaman bunu yaşamayı düşünüyorum. Karşıma sürekli cnsellik isteyen kişiler çıkınca bende sorun olduğunu düşünmeye başladım daha geçen gün biriyle konuşurken sürekli fotoğraf istemesinden rahatsız oldum. Dekolteli giyebilen birisiyim de fakat genelde açık giyinmem bu durum beni rahatsız etti soğuttu direkt. Dekolteli fotoğrafı görüp daha fazlasını istemeye başladı oysaki sohbetimiz gayet güzeldi atmayacağım söylediğim halde devam etmesi beni üzdü. Lütfen yardımcı olun nasıl düzeltebilirim kendimi? Hayir diyemiyorum kimseye, ozguvenim bu aralar kilo aldığım için de düştü. Sadece bu tipler ile karşılaşmak beni çok üzdü eski sevgilimle ile ayrilali 8 ay oldu ve o da beni aldatmisti kimseye guvenim kalmadi herkese aynı yaklasiyorum bunu duzeltemiyorum

Benimle ayni durumu yasayan var mi?