GURUR MU ARKADAŞLIK MI?

Arkadaşlar merhaba biraz uzun olabilir. Benim bi arkadaşım var 5 yıldır aramızdan su sızmaz başka kimseyi istemezdik sadece ikimizdik başka arkadaşımız yoktu bi kere ayrılmadık hep beraberdik ta ki 2 hafta önceye kadar ben işe girdim yanıma onu da aldım ve orda 2 kişi daha vardı bizim yaşımızda 4 kişi takıldık yani iş yerinde gırgır şamata falan sonea o çocuklardan biri benden hoşlandıgını söyledi bende istemedim sonra arkadaşımdan hoşlandıgını söyledi o da istemedi bwn zorla yaptım aralarını kendi ellerimle sonra çıkmaya başladılar ve bizim aramıza baya bi soğukluk girdi arkadaşımızla eskisi gibi degildik o cocukla yani arkadaımın sevgilisiyle aşıeı kavga ettik dişe diştik bana o****u demeye bile getirdi çok kötüydü aramız nefret ediyodum ondan 2 haft önce arkqdaşım ayrıldık diye mesaj attı dedim neden çocuk benimle arkadaş olmasını istemiyomus ya ben ya o demis ama cevap hakkı vermeden bitirmis arkadasım cok ağladı falan o da dedi ki aramızı bozmaya calıştı işte neyse ertesi gün cocuk demis gel konusalım ve barısmıslar ben bişey demedim ama çok sinirlendim 2 3 gün soğuk konustuk sonra dedim ki seni hayatımdan cıkarıyoeum mutlu olun vs cünkü cok güvenimi kırmıstı ben onun için kimseye eyvallah etmedim onun yapması cok koydu SİZE SORUM ŞİMDİ BEN NAPMALIYIM yani özür dileyemem cünkü haklı olan benim hayatımdan gercekten cıkarmalımıyım onu yoksa bi şans hakeder öi ama hala o cocukla beraber
GURUR MU ARKADAŞLIK MI?