Başına gelen var mı böyle bi olay beni aydinlatabilirmisiniz?

hafta sonları arkadaşlar bir sorum olacak Bundan 1 ay önce Olay yaşadık Şu an hayatımda olduğum Erkek arkadaşıma eski sevgilim arasında bir şey yaşandı Beni biraz rahatsız ettiği için sevgilim onu tehditvari şeyler söylemiş O da korktuğu için karakola şikayetçi oldu Fakat birbirlerini asla görmediler Sadece mesaj yoluyla aracılığıyla Mesaj içerikleri Bir daha beni sor durursan Orada burada konuşursan Seni yaşatmam kolunu bacağını kırarım Bir kendinden yazılmış Bir de arkadaşları ona yardımcı olmak için Instagram hesaplarından çocuğa bu şekilde mesajlar atmış altına Emre'nin selamı var yazmışlar Şimdi size Sorum şu erkek arkadaşım Daha önce hiçbir suça bulaşmamış sicil kaydı temiz sabıkası yok karakola bile gitmeyen biri Uzlaşmaya gitti de dosya Uzlaşmayı kabul etmemiş Bir daha bana bir şey yapar mı falan diye korkuyormuş Kendisini aradık Ne Sen uğraş ne bize uğraşalım ne sen bizi rahatsız et ne seni rahatsız edelim dedik ama kabul etmedi ceza almaniz icin degil uğraşmaniz için yapıyorum dedi Bu arada daha 20 yaşındayız Dosyada Benim de ismim geçiyor tabii ki de Bir de arkadaşını yanına şahit olarak arkadaşını yazdırmış O da şikayetçi olmuş Biz şikayetçi olmadık Uzlaşma ile kabul ettik Fakat o etmedi daha dosya açılmadı savcılığa gidecekmiş yani size Sorum şu bundan ceza ne alır daha önce sabikasi yok Yardımcı olur musunuz bu arada mesajlar Instagram üzerinden
Başına gelen var mı böyle bi olay beni aydinlatabilirmisiniz?