Siz bosanir miydiniz napardınız yardımm?

Selam, şu an zor bir süreçten geçiyorum 8 aylık evliyim lütfen fikir belirtin. şu detayı vermek istiyorum, evlenme meraklısı falan asla değildim bana kalsa evlenmezdim, eşim ile uzak mesafedeydik. sevgiliyken de sürekli çalışıyordu ve ilgisizdi iyi bir sevgili değildi, evlenince geçecek her şey düzelecek evlenince ilgiden bıkcaksın vs vs. diyip kandırdı bir çiçek bile almaz, (evlenince ilgisiz olmaz diye güvendim) hep oyun oynuyor.. suratıma bakmıyo ilk zamandan beri.. manipüle olmusum resmen.. iyi bir insan diye diye hep affetim sevgiliyken de ilgisizdi geçicek sandım.. kaç kere ayrıldım ilgisizlikten sonra kandırdı hep beni.. güvenimi kazanmıştı.. beni kendisi ikna etti evliliğe.. “biraz benim memleketimde durur sonra senin memlketine döneriz”diye , öyle ikna oldum. (ben turistlik yerden geliyorum deniz kenarından yani öyle söyliyim insanlarımız çok yardımsever ve sıcakkanlıdır.. onun yaşadığı yerle alakamız yok onun yaşadığı yerdekiler yobaz ve aşırı görgüsüz maalesef ve çok soğuklar.. hepsi ikiyüzlü sürekli arkadan konusan tipler cahil kesim) eşim icin her şeyi bırakıp onun şehrine taşındım şehir bile değil kücük bir ilçe.. ailesi olsun kuzenleri olsun çok soğuk insanlar bir tane arkadasım bile yok ki ben herkese sıcakkanlıyım ve kimseye saygısızlık dahi etmem... burada cok yalnızım ona rağmen geldim.. 4 aylık evliyken annemleri görmeye gittim kendi memleketime, eşimde hep işte haftanın bir günü izni var onda da vardiyalı çalışıyor ve uyuyor genelde. Arada bir film izlemek dısında bir şey yapmıyoruz. hatta esim demişti 2 hafta kal annenlerle diye. Neyse ben kaldım o sırada bu bekar erkek kuzeniyle, oyundan kızlarla , birini instadan eklemis. Filmde oynuyormus kız merak etmişmiş ben yapsam var ya kıyamet kopardı. Birkaçına yazmıs oyuna gel falan diye. Ama ekli tipleri görseniz açık saçık profiller yani.. birkaçını da ekran fotoğrafı almıs naptıysa artık. Bir tanesiyle de flört etmiş resmen geldigimde telefonuna baktım normalde pek bakmazdım, şok yaşadım zaten , sonra bana popülerlik için dedi feyk zaten falan dedi. Ben seni aldatır mıyım dedi. Görünce tabi agzın sctm. Aldatmışsın dedim. Sonra yok yapmadım etmedim yeminler, oyunu silmeler, evliliğimi bozamadım.. ama tabiki artık sürekli şüphe icindeyim. Ondan sonrada çabası pek olmadı birkaç gün işte iyi davranmalar sonra yine aynı oyun oynamaya devam etti ellemedim sonuçta yapcak insanı kısıtlasanız da yapar, tabi kimseyi ekleyemiyor bütün kızları sildi 40-50 tane vardı kız. Birkaçhafta önce gördüm 2 tane eklemiş söyleyince silmiş eklemedim diyor çekemedim onu artık saldım cünkü yaparsa neyse göreyim dedim ona göre kararımı vereyim. Sonra söylemicektim söyledim silmiş meğerse. 1 aydır aramız iyi değil zaten. Telefonuna bakayım dedim bir uygulamadn bir kızı stalk yapmıs kız ecsrt tipli videolar çekmiş buda hepsini izlemiş, maalesef az önce yakaladım. Herhalde bu böyle devam edecek.. napıcam gerçekten yıkıldım artık. Beklemedigim bir insandı güvenim cok fazlaydı.. ailemi sorarsanız ilgisiz oldugunu anneme demiştim sadece onu biliyor ve ailem hep arkamda çok iyi ailem var bu arada bize ve eşime hep yardım ediyolar. Hep de ettiler, eşimin ailesi çok kötü bir aile cıktı evlenince gördük bizde. Hep para isteyen vs vs tipler ben evde değilken de annesi gelip benim evde kaldı. Para istemiş altınları falan istemiş düğündeki. Abisi de aynı maalesef. Ailesini değinmek bile istemiyorum.. olanları duyunca zaten ailesini arayıp eşimden para istemeyi bırakın biz burada geçinmeye calısıyoruz demiştim kirada oturuyoz ve sıfır dstekle evlendik sadece benim ailem destek oldu o kadar..
Siz bosanir miydiniz napardınız yardımm?