Öyle bir şey yok. Senin oturup ders calisman gerekiyor ben de sozelciyim asla kolay değil düzenli bir şekilde ezber yapip tekrar etmen gerekiyor yoksa asla olmaz emin ol sözel diğer bölümler gibi değil sen 2 ayda 20 30 net yaparsın sadece düzenli ders calisman gerekiyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Sözelcisin çalış günde 2 saat bile yeter sayisalcilar ne yapsın 😂
Sen niye böyle atar yaptın be iyilik yaramıyor 2 soru isaretlesen 800 bin giremezsin hic çalışmayan biri bile gider okur 10 15 işaretler zaman varken çalış diyoz sözel kolay 2 ayda tüm konular biter sen bilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Öyle bir şey yok. Senin oturup ders calisman gerekiyor ben de sozelciyim asla kolay değil düzenli bir şekilde ezber yapip tekrar etmen gerekiyor yoksa asla olmaz emin ol sözel diğer bölümler gibi değil sen 2 ayda 20 30 net yaparsın sadece düzenli ders calisman gerekiyor
Sözelcisin çalış günde 2 saat bile yeter sayisalcilar ne yapsın 😂
doğru diyon aşwmxoağağw
Seni sıkmışsa sözel biz ölüyuz
ya ben sayısaldım ama hiç çalışmadım
İyi yapmışsın intihar falan ederdin 😂buna bile isyan ediyorsan
isyan değil ya wşwmxısowp benim ki biraz farklı
Çalışmadım diyon çalış ozaman ablacım zor mu hala hala
az bi süre var senin düşündüğünü düşünebiliyorum soru da o değildi
Soru ne bacım
sözelde 2 soru yapınca bile yükselebiliyor muyuz diyorum
daha okuduğunu anlamıyon
2 soru mu isaretleyecen yoo o yüzden saçma soru gir sınavına çalış ve en az 30 işaretle sende rahatla bizde
Okumadım çünkü:)
okumusun onj da anlamıyon
Sen niye böyle atar yaptın be iyilik yaramıyor 2 soru isaretlesen 800 bin giremezsin hic çalışmayan biri bile gider okur 10 15 işaretler zaman varken çalış diyoz sözel kolay 2 ayda tüm konular biter sen bilirsin
Hakaret etmen senin ergen olduğunu gösterir saygılı ol biraz önce :) özel ders verebilirim bu konuda saygı ve ahlak malum sınıfta kalmışsın ordan
ergen ya ŞANXOSPĞWW hadi bay
Yallah gözüm görmesin
Aşağıda birisi nerdesin demiş sohbet etmek istiyor git onlara güven:) biz burada iyiliğini isteyelim hakaret et
Bende sayisalim sjskaks ama sadece Ayt biyoloji yapicam sozele geçmek istemiyorum çünkü Ayt biyoloji sadece ezber hallolur demi
Beni de kpss sıktı aşko
Kpss de beni bunalttı
öldürecekler he
Zaman geçtikçe unutmaya başladım stresten sanırım
bıktım kpss den
@alemdar61 Bu sene sağlık dışında atama olmayacak dedi maliye bakanı isteğim hevesim kalmadı
yks koçu geldi
aha
evet doğru
suandan itibaren sadece edebiyat ve tarih çalıssam 300 bin falan gelirmi
doğru çalışma ile gelir
ya bölüm zaten 800 binle falan alıyo da
ben yaptırırım
yok ben yaparım
o zaman yap
knka 187 esmer kıvırcık sen misin
ahahah
çaktırma