Eşimle biraz limoniydik akşam yatağa girince hafif sarıldım 3 günlük dünya için böyle basit şeyleri dert etmeye ne gerek var dedim baktım çıt yok adamda sonra dedimki sen küsmek mi istiyorsun niyetin ne dedim sustu dedimli ya siyah ol ya beyaz bune bir gün birgün de küs gibisin nasıl istiyorsan öyle yap küsersen küs arkanı dönüp yatıyorsan yat beni öyle bir duruma getirdin ki artık kızmıyorum bile alıştırdın dedim ve sırtımı döndüm yattım tek kelime etmedi sırtını da dönmedi bugün daha da mesafeli ve hiç konuşmuyor nerdeyse çok saçma Allahım çok yani bana çocuk gibisin der halbuki kendisi çocuk gibi abi bune ya offf
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılbence evli bi insanın gelipte tavsiye alması gereken en son yer burası. burada söylenilenleri önemseme derim ben. aranız bozukmus zaten böyle yapması normal bi yerde, belki de ona biraz zaman tanıman gerekiyordur. burada sevmiyor ayrılmak istiyor yazanlar olmuş bu insanlar bu ilişkinin ne kadarını biliyor da böyle peşin hüküm veriyorlar diye bi düşün bana kalırsa o yazılanları da ciddiye alma.
01 Yorumla
Soran1 yılBurası biraz da eğlence yeri abirinin dediklerini dikkate alıp hayatıma katmam onlar bir kaç cümle ile anlattığımı biliyor zaten yani beni etkilemez teşekkür ederim 😍
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. kendinisi çocuk gibi ve sürekli seni manipüle ediyor olmalı ve sessiz kalarak sana eziyet ediyor tartışma kavga olur ama evlisin sonuçta uzun sürmemeli hele birde basit konular için hiç olmaz küslük yanlış yaptığı daha yanlış eksik bırakıyor seni maalesef nereye kadar böyle yapacak
061 Yorumla
Soran1 yılDedim ona bu şekilde manipüle ediyorsun durumları bana çocuk gibisin diyorsun o zaman bana büyüklük yap çocuk gibi davranma falan dedim boş valla
Soran1 yılDeğişik çok değişik ve saçma
Soran1 yılKalıcı değilim sliicem hesabı ya
Soran1 yılSor burdan olmaz mı sert konuştum da ne oldu aynı
Soran1 yılBugün tepkisiz kaldım ve pek muhattap olmadım bakalım bekliyoruz şimdilik ne olur emin değilim
Soran1 yılÖyle valla ruhumu yoruyor artık bazen en iyisi akışa bırakmak
Soran1 yılMecbur öyle olucak artık biraz alıştım boş veriyorum neyse Kalkıp bir kahve yapayım kendime geleyim 😌
Soran1 yılBen kaçayım o zaman teşekkürler cevabın için 😌
Soran1 yılEvet buraya atıp bu durumu konuşmak iyi geldi biraz. Anlaştık son durumu yazarım sana yine
Soran1 yılKahve yapıyorum şimdi burada konuşmak iyi geldi dedim eşimle daha konuşmadım yeni geldi zaten prensesim 😅
Soran1 yıl😅😅
Soran1 yılŞimdilik sinirliyim ondan bişey demiyorum yarın arayı düzeltince gelip sataşırım sana kocişime ne diyorsun sen diye 😅😅
Soran1 yılNiye olmuyormuş ben ne zaman istersem o zaman sataşırım şimdiden söylüyorum 😅😅
Soran1 yılŞaka şaka yarın silerim soruyu pek girmem buralara kalıdırcam hesabı
Soran1 yılSende öyle sohbetin hoş
Soran1 yılİyi değilim gece olunca bir tuhaf oluyorum geldi yatağa girdi hiç bişey demeden yatıyor şimdi bakıyorum ve hiç bir şey diyesim gelmiyor yani insan nasıl bu kadar duygusuz olabilir şaşırıyorum
Soran1 yılYani kavga esnasında böyle normale baksan mükemmel bir ilişki var özenir etraftakiler ama tartışma olunca deccale dönüşüyor
Soran1 yılSaat geç yanımda yatıyor zaten gidip film izlicem dedim geç olur
Soran1 yılAnlayışın için teşekkür ederim ☺️
Soran1 yılTabiki çok yanlış yani bu kadar da olmaz diyorum bazen konuşunca benim huyum bu kaç gün kabuğuma çekiliyorum diyor bla bla
Soran1 yılAynı valla bişey yapasım gelmiyor pek oda aynı zaten odun gibi akşam başını koyup yattı sabah kalktı aynı bende artı onun gibi davranıyorum şu an nereye kadar giderse artık
Soran1 yılEngel atmadım ki
Soran1 yılBende akşam yattın sandım
Soran1 yılTm
Soran1 yılEfendim ne oldu soruyu silmeye geldim baktım yazmışın 😄
Soran1 yılBen yazmadan yazamıyorsun demek ki benim mesaj kutu kapalı ya
Soran1 yılBizde de durumlar aynı daha barışmadık işte
Soran1 yılUzadı valla kırldım ona bu sefer yoksa bende bu kadar uzatmazdım normalde
Soran1 yılBugün şehir dışından geldim çok yorgunum vallahi şu an yattım yatıcam 💤
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Of ya, seni o kadar anlıyorum ki... Kesinlikle çok sinir bozucu bir durum. En çok da o suskunluk değil mi? Hani her şey hallolsun diye adım atıyorsun ve karşılığı yok... İlişkiler bazen böyle minik savaşlar gibi oluyor. Sen çok güzel bir şekilde niyetini belli etmişsin aslında. Bence biraz zaman tanı, belki kendi kendine düşünüp pişman olur. Ama konuşmaya çalıştığında sakin ol ve ona duygularını tane tane anlat. Bu küsmecilik oyunları cidden yoruyor. ❤️ Peki aranızda her şey tamamen iyi olduğunda neler yapıyorsunuz?
04 Yorumla
Soran1 yılGerçekten yazayım mı 😅😅
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılTabii ki yaz, dökül içini! 😅 Bu kadar paylaşmışsın zaten, merak ettim şimdi. 🤭💕
Soran1 yılOkumak istermisin 😅
Soran1 yılAyıp kız boş ver 😂
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
bu küsme davranışı acayip tehlikeli bu arada. aylarca konuşmayan bile var. aratıp bulabilirsin çok var böyleleri
04 Yorumla
Soran1 yılBizimki en fazla bir hafta ama bana saçma geliyor vallahi
Soran1 yılEskisi gibi değilim oda bunu fark edince toparlar inşallah
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. İki insan arasında böyle sürtüşmeler olur konuşularak aşılacak şeyler
014 Yorumla
Soran1 yılİşte bende onu diyorum konuşup geçirelim fakat o çok değişik sadece suçlamak ve üste çıkmak istiyor
Soran1 yılÖyle ama ne farkeder onun icin Benim prensesim trip atıyor galiba 😏
Soran1 yılYa geçen iddia kazandım bir oyunda bana ödül çikolata al dedim yeğenleri ile birlikte dışarı çıkarken al hadi dedim aldı geldi hadi ver hepimiz yiyelim bende git al dedim bu benim ödülüm diyip şirinlik yaptım sonra baktım ciddi anladı herkese bir parça vericem niye böyle yapıyorsun dedi bende bir şey yapmadım sadece git al çocuklara yesinler dedim verdim çıkolatayı hepsine verdi sonrada dediki sen çocuk gibi davrandın falan tavır yaptı çikolata için
bir de sonraki akşam iliş? ki anında hoş bir şeyler dedim yani kendimden geçmiştşm konuşma tonundaydı bana dedi sus yavaş konuş ses aşagı gidicek falan o anki durumumu etkiledi yüzüme yansıdı bey efendi de buna bozuldu neden yüzün düştü bende dedim ki zevk anında bişey dile getirdim senden farklı bşr davranış beklerdim dedim vs böyle basit işte e- 1 yıl
Bunlar basit şeyler çokta üzerinde durulmaması lazım ama çok fazla içinizde büyütürseniz soğukluk oluşabilir eşinde bunu çok fazla büyütmemesi lazım.. ilişki anında insan zevke gelince bazen ne yaptığını bilemeyebilir ses gitmesin istiyorsa hafif tonda müzik açabilir seks anında.. çükolata mevzuuda çocukça bir durum zaten eşin anlamamış.. ciddiye almış.
Soran1 yılÖyle işte uzatılmaması gereken basit bir şey
Soran1 yılDün denedim yanaştım baktım adam sanki zorla sarılıp yatmışım gibi davrandı vallahi artık bir şey yapasım gelmedi zaten soruda yazıyor bu durum çok zoruma gitti
Soran1 yılHep böyle oluyor ama artık bir dur denmeli ben bile zamanla değiştim ama o aynı umarım oda değişir biraz şu hareketlerinden kurtulur
Soran1 yılÇoğu şeyi bırakmalıyız zamana aslında elimizde olan bir şey değil çünkü
Gizli Üye(36-45)1 yılSen bunu parka götür. Kürek kova al biraz oynasın düzelir
03 Yorumla
Soran1 yılEvde yapsam olmaz mı araba falan versem bebişim üşür dışarıda 😅
Cevap sahibi1 yılÜşümez üşümez korkma, sırtına havlu koy terini çeksin 😁
Soran1 yıl😅😅
1 yılDüzeleceğini biliyor ya o yüzden takmıyor
02 Yorumla
Soran1 yılİkimizde alıştık sanırım b duruma
- 1 yıl
O yüzden öyle yapmıştır
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılNekadar saçmalayan bir kocan var.
01 Yorumla
Soran1 yılEvet çok hemde haklıyken bile haksız duruma düşüyor tavırları yüzünden
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılBiraz mesafeli olun kendinizle kalın
021 Yorumla
Soran1 yılAynı evin içinde biraz zor
- 1 yıl
Aynı ev içerisinde zor evet , ama fazla üzerine gitme biraz sende o da kendiyle kalsın düşünsün
Soran1 yılDimi aynen bugün öyle yapıyorum zaten çay içip yemek yiyip çıkıyor ya da yatıyor zaten görmek biraz zor zaten 😏
- 1 yıl
Çıkıyor derken nereye gidiyor ki?
Soran1 yılÇarşı dükkan geziyor bu soğukta ben olsam bende çıkardım çocuk küçük diye çıkmıyorum 🙂
- 1 yıl
Belki biraz yalnız kalmak iyidir , o da arkadaşlarıyla sohbet edip kafa dağıtıyordur
Soran1 yılİnşallah
- 1 yıl
İnşallah derken , başka biri düşüncesi mi var?
Soran1 yılHayır bir ablası varda herşeyi anlatır hani z raporu derler ya öyle işte bende herşeyi ona anlatsın istemiyorum inşallah arkadaşları ile konuşur görüşür
- 1 yıl
Belki de akıl hocası ablasıdır iyi yönde yönlendirir
Soran1 yılÖyle olsa iyi olurdu
- 1 yıl
Olurdu derken farklı mı yönlendiriyor? Ablasıyla görüştüğü zamanlar daha farklı mı oluyor
Soran1 yılBana bizim aramızda olanları bahsetmediğni söylüyor ama emin değilim
- 1 yıl
Anlatıyordur da belki ayrıntıya girmeden akıl almak için
Soran1 yılBence de
- 1 yıl
Senin de buradan konuştuğun gibi düşün bunda bir şey yok
Soran1 yıltanıdığa demem ben burada kimse kimseyi tanımaz söyleriz biraz rahatlarız biter gider ama yakınların bilmesi benim pek hoşuma gitmiyor doğrusu da neyse ne yapıyorlarsa yapsınlar
- 1 yıl
Sana yansımadığı sürece sorun yok
Soran1 yılAynen
- 1 yıl
Sizin yaşlar kaç?
Soran1 yılBen 25 oda 33
Hiç ilgi göstermiyor mu sana?
02 Yorumla
Soran1 yılGösterir aramız iyi de arada böyle tuhaf halleri var değişik
Aşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı. senden ayrılmak istiyor muhtmelen
03 Yorumla
Soran1 yılHer tartışmada böyle ayrılmayı dile bile getirmez de bir tuhaf huyu var ya
Soran1 yılYani ruh halime daha doğrusu halimize bağlı baktın akşam küsüz bir baktın birbirimizi yemişiz evlilik çok tuhaf bişey
Geçer ablam üzülme
05 Yorumla
Soran1 yılAlıştım artık üzülme değil ama aynı evin içerisinde böyle olmak moralimi bozuyor
Soran1 yılEvet olabilir benim prensesim o😅
Soran1 yıl😅
Erkekliğine laf mi attin
01 Yorumla
Soran1 yılYok be asla demem hatta yükseltirim bir tek ilgisiz biraz onu dile getiririm biraz daha farklı davran derim o kadar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılSwvmiyor
02 Yorumla
Soran1 yılÇok seviyor biliyorum 🥹
- 1 yıl
Peki
- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
1 yılKaç yıllık evlisin
020 Yorumla
Soran1 yıl5
- 1 yıl
Sanki soğukluk var yani ne bileyim karım olsa bana sarılsa ben daha çok sarıp sarmalarım ne bileyim ya
Soran1 yılDöndü sarıldı ama soğuk şekilde tabi ben arkamı döndüm o öylece kaldı 😒
- 1 yıl
Değer görmüyor musun peki uzun zamandır?
Soran1 yılİlişkimiz cok güzel bir birimize saygılıyız değer veririz ama küsmeye gelince biri ateş birimiz benzin gibi
- 1 yıl
Ozaman ortalık durulana kadar beklemelisin
Soran1 yılGaliba bilmiyorum
- 1 yıl
Değer veriyorsa mühim değil beklenir
Soran1 yılAnlar umarım hareketlerinin gereksiz olduğunu
- 1 yıl
Peki sen bu durumda soğumuyor musun ne bileyim değersiz hissedersin bence
Soran1 yılSoğuma değil ama o an bir kaşık suda boğabilirim prensesimi sonra o krizler geçiyor şükür 😅
- 1 yıl
Ne diyim ki :) böyle anlaşıyorsunuz demek
Soran1 yılEvet çok karışık hatta bişey anlatıcam bir ara çok sinir oldum bardağı yere vurup kırdım kaç gün sonra barışınca bana diyor ki korkuyorum artık senden başımda kırarsın diye kahkaha şeklinde 😅😅
- 1 yıl
Güzel olamam ya sıkıntı yok ama eril değil mi kendileri
Soran1 yılDeğil 😒
- 1 yıl
Problem :( seni mutlu ediyor ama
Soran1 yılYa mutlu ediyor ama içten içe biraz eril davransın istiyorum bazı konularda hoşuma gitmiyor
- 1 yıl
Farkındayım onun eril olmalı erkek dediğin
Soran1 yılEvlilik çok karışık bir şey vallahi ya
- 1 yıl
Günaydın , nasıl mesela?
O kelimelere insan bi tav olur ya 😁
040 Yorumla
Soran1 yılHangileri
Soran1 yılDedim de ne fayda sen olsan ne düşünürdün
Soran1 yılBiz yer değiştik bilmiyor musun erkekler prenses artık bizde Herkül’e döndük 😂
Soran1 yılAmin ama benden bir tane daha yok 😄
Soran1 yılAlıpta başına koymalı da neyse 😌
Soran1 yılHayır ben 25 o 33
Soran1 yılNiye ki davranışımdan kaynaklı mı
Soran1 yılTeşekkür ederim bu arada
Soran1 yılBide bana diyor çocuk gibisin kendisi öyle bende var çocukluk halleri ama ona karşı artık pek göstermiyorum çünkü rahatsız oluyor fark edebiliyorum
- 1 yıl
Nasıl evlendiniz öncesinde ne kadar bir süre görüşme tanışma süreciniz oldu bilmiyorum ama bu özelliği fark edememiş miydiniz? Çocukluk hallerinden hoşlanma insandan insana değişir bence ben mesela hoşlanırım çünkü eşimin çocuksu hali ona masumluk katar beraber gülüp beraber ağlayabiliriz beraber saçmalayabiliriz ama eşinin açısından bilemiyorum sana şu an doğal gözüken bu hal o yaştaki adama hoş gözükmeyebilir veya da hiç hoşuna gitmiyordur orasını bilemeyiz ama bana senden tavsiye sen o içindeki çocuğu kaybetme ne güzel 😊
Soran1 yılAsla kaybetmem sanırım beni en çok ben yapan o deli çocuksu halim dediğin gibi eşimin hoşuna gitmiyor fazla geliyor sanırım bu hallerim görücü usulü evlendik bu arada
Soran1 yılHala küsüz
Soran1 yılAramız genel süper tam birbirimize denk geldik diyebilirim ama işte kavga esnasında ebu cehile dönüşüyor
Soran1 yılSaçma sapan bir şey söylesem gülersin o derece dün şehir dışına çıktık arkadaşlarla falan kaldık bakalım bugün barışmaya yeltenecek mi
Soran1 yılEn son yazdığım zaman sarıldım işte baktım tık yok yanaşmadım burnu sürtsün biraz
Soran1 yılOlabilir bugün belki barışmaya çalışabilir bir ihtimal bakalım
Soran1 yılAynen bence de olsa iyi olmasa da ne diyelim yapacak bir şey yok yani
Soran1 yılYa medeni bir kaç şey bir tane değil tiki vardı bir kaç kere oynadım diye bana ben tikim var diyorum sen hala takılıyorsun diyor bende rahatsız olduysan bir daha yanına yanaşmam dedim
Soran1 yılİddia kazanmıştım bir şeyde çikolata alacaktı bana bir akşam 3 yine ile dışarı çıktık o esnada aklıma geldi hadi al dedim aldı getirdi dedi ver hepimiz yiyelim bende git bir tane al bu benim dedim şirinlik yaparak benim ödülüm dedim baktım ciddi anladı bir çikolatadır dedi ver hadi bende verdim ne ne dedim ki dedim al al yemicem dedi ertesi gün diyorki sen çocuk gibi çikolatamı vermicem dedin çocuk gibi hareketler dedi
Soran1 yılBide yüzünü astın dedi bana
Soran1 yılBende dedim ki yüzümü astıran herşyi ciddiye alan sensin ve büyüten de ben çocuksam eğer sende benimle polemiğe girip çocuk olma dedim
Soran1 yılVesaire vesaire böyle basit saçma kaç olay
Soran1 yılYoruyor tabi
1 yılsevişmek çözer olayı
012 Yorumla
Soran1 yılOdun dedim ya benimki geçen sarıldım soruda yazdığım gibi de konuştum ama tık yok bende onun gibi davranıyorum şimdi hala aynı zaten
- 1 yıl
o zaman onu kudurt uzak dur onun yanında soyun baktın tık yok demek ki başka bir kadın var
Soran1 yılBenimki o şeylere pek düşkün değil bilirim
- 1 yıl
yani kendisini düzeltmesi lazım yani sen kadınlığını kullan sen yanaş yoksa bu gidiş ile sen onu aldatmak zorunda kalacaksın çünkü kadın ilgi ister muhabbet ister libidosu yüksek ise sevişmek ister bunları kocasında bulamaz ise aldatır
Soran1 yılYapmam asla ama onunda bana biraz daha dikkat etmesi lazım
- 1 yıl
bilemem eğer libidon düşük ise ya da cinselliği olsa da hoş olmasa da der isen aldatmazsın
Soran1 yılNormalde ten uyumumuz o kadar güzel ki gerçekten evlilikte en iyi olduğumuz anlaştığımız durum ama tartışmalarda etkilenmez sonradan özlediğini der ama küs olduğumuz zaman burnu düşse eğilip almaz o derece
- 1 yıl
tartışma sonra seks yaptınız mı
Soran1 yılDaha küsüz ve ben reglim
- 1 yıl
sende ağız yolu ile olursun
Soran1 yılO Kolay da barışmadık daha bide biraz burnu sürtsün öyle hemen ipleri bırakamam
- 1 yıl
erkek milleti olarak öyle kolay kolay pişmanlık duymayız konu ne kadar uzar ise o kadar sorun oluşur evlikte
1 yılMoralini bozma geçer
020 Yorumla
Soran1 yılOf ne bilim yoruldum sanırım artık
- 1 yıl
Evet biraz dertleşmeye ihtiyacın var sanki
Soran1 yılKendimle kalmak istiyorum ne yapacağım çok kararsızım konuşayım mı uzak mı durayım kafam karışık
- 1 yıl
Uzak dur bence yaa
Soran1 yılya da canım nasıl istiyorsa öyle yapayım nasıl geliştiyse durumlar artık öyle aksın gitsin
- 1 yıl
Aceleci olma ya
Soran1 yılTamam dikkatli adım atarım 🥳
- 1 yıl
Simdi nasilsin peki
Soran1 yılİyiyim ama yoruyor bazen davranışları
- 1 yıl
Anlıyorum çiçek gibi soluyo bayanlarda bazen bakım ve ilgi ister
Soran1 yılAynen öyle vallahi
- 1 yıl
Sen de de eksik kalan biraz bu
Soran1 yılValla artık ben ilgi istemiyorum veriyorum öyle düşün 🤔 😂
- 1 yıl
Hadi yaa
Soran1 yılSanki yani o duruma geldi artık
- 1 yıl
İyi misin?
Soran1 yılSadece bazen bu davranışları hak etmediğimi düşünüyorum
- 1 yıl
Haklisin ne desem bilemedim ya
Soran1 yılDiyecek bişeyde yapacak bişey de yok abicim ne yaparsan yap insanlar değişmez neyse odur benim dememle bana farklı davranacaksa hiç davranmasın
- 1 yıl
Haklısın bişey dicem Gizliden cikar misin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem