Benim ilişkilerim şifadan çok hastalık oldu psikologlara para yedirdim sürekli. Aşkın şifa olduğı bir ilişkiye de denk gelmedim
Şifa
Hastalık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim ilişkilerim şifadan çok hastalık oldu psikologlara para yedirdim sürekli. Aşkın şifa olduğı bir ilişkiye de denk gelmedim
Aşk, bence her iki tarafa da sahip olabilen bir duygu. Şifa gibi, insanı iyileştirebilir, özgüven kazandırabilir ve dünyayı daha parlak gösterir. Ama bazen hastalık gibi de hissedilebilir, özellikle karmaşık ve çözülmesi zor duygularla dolu olduğunda. Aşk, tam anlamıyla dengeyi bulduğunda, hem şifa hem de hastalık olabilen bir hali bir arada barındırabilir. Bu da onu etkileyici kılar, çünkü her haliyle büyüleyici ve derindir.
Hastalık niye? Ben bı kıza aşık oldum fotodan aylarca yandım ağladım. Sonra kızla buluştuk kızı hiç beğenmedim onu goruncede bişey hissetmedim. Ama aşkın buyusunden kurtulamadim bir süre daha konuştuk sonra onu sevdim ama fiziği halen garip geliyordu evlendik bir süre sonra pişman oldum eşim çocuk gibi görünüyor kısa kıvrım yok nasıl bu hatayı yaptım bilmiyorum
kimle birlikte olduğuna bağlı bu yaştan sonra başıma dert olacağını düşündüğüm kimsenin yanında durmam kim olursa olsun vaktim yok böyle şeylerle uğraşmaya
Cevap
18Cevap
aşk diye bir şey yoktur
aşk şifadır insana iyi gelir ama dogru kurulmamış toksix ilişkiler hastaliktir insani mahv eder
Sen zor ve geçimsiz bir karaktersin çünkü. Huysuzluk yapıyorsun.
Kim
Aynaya baktığında gördüğün kişi
Ne kadar tanıyon beni hayırdır
Tahmin edebiliyorum. Kapak fotoğrafında küfür var. Hayırdır mayırdır erkeksi konuşmalar. Haşin ve vahşi bir sevgilisin sen. Bu da erkeği sinirlendiriyor.
Ah aman erkeğim sinirlenmesin aman hayatta tek gayem koca bulmak zaten 🤣erkekler sinirlenmesin
Evet böyleleri erkeğini elinde tutar, kaçırmaz. Hayat zaten çok şiddetli, bir de kadınlarla kavga etmek istemiyoruz. Huzur arıyoruz. Bu sükuneti sağlayan kadınlar aile kurup yoluna devam ediyor. Sağlayamayanlar 30larında kedi annesi olarak kariyerlerine devam ediyor.
Dediğim gibi benim bu hayattaki tek gayem erkekleri memnun etmek değil huzur mu benim huzurumun olmadığı yerde kusura bakmasın onun da huzuru olmasın
"Benim ilişkilerim şifadan çok hastalık oldu psikologlara para yedirdim sürekli. Aşkın şifa olduğı bir ilişkiye de denk gelmedim" dedin diye ilişki konusundan söz ediyorum. Halinden memnunsan bunlardan yakınmayı bırakmalısın.
Yakınsam mutsuz olurdum şu an gayet de çok mutluyum evet psikolog desteği ile erkekleri mutlı etme çabamın yerini kendimi mutlu etme çabam aldı 🤣o söze geleceksek şifa olmadı çünkü narsist biriydi narsist birinden de şifa beklemek saçma önce kendini mutlı et sonra karşındakini felsefesindeyim ve çokta işe yarıypr aman huzurumuz kaçmasın diye susmam veya alttan almam huzur kaçacaksa da kaçsın ben tek işim erkeği nasıl mutlu ederim değil önce kendimi nasıl mutlı ederim bir şey bilmeden de şu konuşmalar ne kadar da kendinizi erkek olduğunuz için üstün görüyorsunuz zaten hayat zor bi de siz yormayın Allah'a Allâh
Hiçbir zaman erkekleri mutlu etmek gibi bir çaban olduğunu düşünmüyorum. Sadece pasif bir bekleyiş içinde ilişkilerini yürüttün. Bu yüzden sonuç hazin oldu.
Ahahaha belli ki çok tanıyon ben sana diyim hiç bir şey bilmiyorsun ilişkideki çabamı ne kadar çok sustuğumu ne kadar çok içime attığımı aman ali rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın diye kendimi parçalamamı sen ne bileceksen dışardan gördüğün gibi değil hayatlar ama bu saatten sonra asla gereğinden fazla bir erkeği mutlu etmeye çabalamıcam
Ben mutlu değilsem o da mutlu olmasın benim huzurlu olmadığım yerde onun da huzuru bozulsun kusura bakmasın kimse kendimden ödün vererek bir erkeği mutlu edemem gidiyorsa da gitsin o kapı acıktır dur dersem namerdim
Senin işin zor, geçmiş olsun
Valla bu zor haliyse ve ben şu an ki gibi çok mutluysam demek ki doğru yoldayım benim mutlu olmam için bir erkeğe ihtiyacım yok 🤣
Kendi işini kendin görüyorsan ne mutlu sana
Evet kendi işimi fazlasıyla görüyorum 🤣
Sevindim senin adına
İlk başta şifa sonra hayal kırıklığı ile hastalık.. Şifa olan aşk da değil aslında samimi sevgi..
Doğrusuna gelirsen şifa olabilir, ama genel olarak hastalık
Doğru diye bir şey yok aşk bir süre vardır o da bitiyor bem ne aşklar gördüm wi
Evlendikten sonra kavgadan geçilmiyor
Doğru
Kişiden kişiye değişir. Anzer balı gibi çok yersen öldürür az yiyecen kararında
Belli olmuyor hasta ediyor , tedavi ediyor döngüsel gidiyor
Yerine göre şifa yerine göre hastalık. Bireyden bireye değişiklik gösterir
AŞK ehline şifa, ehli olmayana ziyadesiyle cefadır.
Kime olduğuna göre değişir… güzel insanlarla karşılaştırsın…
Doğru bir şekilde yaşıyorsan aşk o kadar güzel bir duygu ki
Sonu mutlu bitmediği için aşk bir porsiyon kazık maalesef
Bana göre hastalık çünkü aşırı bir duygu var bu normal değil.
Buarada bence cidden yalan ya bu zamana kadar sevgilisi olupta sonsuza kadar beraber olanı görmedim
Şifa giibi görünen ama hastalık veren bir duygu, aşkı sevgiye dönüştürmek gerekir
Aşk hastalıktır
Aşk diye bir şey yok çünkü
Kime göre neye göre 😉
Güzel bir aşk şifa verir kötü bir aşk hastalık
Neden ikisinden biri olmak zorunda olsun
tedavisi olmayan bir hastalık
Bu durum herkese farklı aslında.
Kimene şifa kimine hastalık..
Olaylara bakış açın yanlış
İkiside
Kültürden kültüre değişir
Hastalık