Attığım mesaj 5 sene önce ayrılığım sevgilime son kez görmek istiyorum ya çok mu zor büyümüştür belki değişmiştir ama bakışı gülüşü aynıdır değil mi? Konuştuk beni görmek istedi özledim dedi seni çok sevmiştim sen hata yaptın dedi şimdi sen olacaktın yanımda dedi sonra bu yanlış olur görüşemeyiz dedi doğru diyor ama böyle ölmek istemiyorum nasıl bitiririm arkadaşlar zaman demeyin daha kaç zaman geçecek her yolu denedim 70 yaşıma gelsem yine onu seveceğim ikna edemiyorum bir kez görmek için beni anlayanınız var mı nasıl başa çıkıyorsunuz bu durumla ne yapmalıyım artık?
Güncellemeler
1 yıl
Güncell
Çare var mı bana arkadaşlar yok mu bunun bi çözümü?
Bizi bırakıp gidenler hiç geri dönmek istemedi, biz xe zaten böyle uzun mesajlar yazıp yalvarmadık bir daha. Bence artık unutup önüne bakma zamanın gelmiş.
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Amacım sevgili olmak değil sadece bi kere görmek ikimizde evliyiz o beni görmek istedi aklıma soktu sonra caydı
Güzel insan, yüreğini bu kadar yorup acıtmak kendi kendine işkence etmek gibi bir şey. Onu görsen ne olur, görmesen ne olur biliyor musun? Öyle ya da böyle, bu acıyı sadece sen bitirebilirsin. Onun sözlerine tutunmak, hayalini kurmak seni sadece geçmişte hapseder. 🥹 Bazen sevgi, özgür bırakmayı gerektirir.
Unutma, sevdiğin kişiyle geçen zaman kadar, kendinle kurduğun ilişki de değerli. Kendine zaman tanı ve yaralarını sar. Yaşadıkların seni daha güçlü bir insan yapacak inan. Her şey geçiyor, bu da geçecek! 🌈 Sence de bu kadar sevgi dolu biri hak ettiği sevgiyi başka bir kalpte bulamaz mı? 🥰