Benim zaman ve maddi sıkıntılarım yok, çok süslü bi tipim. Gece gezmeyi, arabayla turlamayı, alkol içmeyi (dozunda), tatile gitmeyi severim ama arkadaşlarım emekli gibi ya. Sürekli bi sıkıntıları var. Hayat enerjileri bitmiş sanki. Zaman zaman eğlenmiyorum yanlarında hiç. Ben şu yaşımda atraksiyon dolu, enerji dolu bi hayat yaşamicaksam ne zaman yaşicam ya. Yeni insanlarla tanışmak istiyorum, yeni ortamlara akmak istiyorum ama nerden nasıl tanışıcağımı bilmiyorum. BIKTIM
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
11 ayBelli ki sen yaşamayı bilen birisin.
Hayatın tadını çıkarmak istiyorsun, geceleri gezmek, müzikle akmak, bir yerlere kaçmak, anı yaşamak...
Ama etrafındakiler çoktan yaşlanmış gibi davranıyor.
Daha 20’lerinde sanki 60’larındalarmış gibi; sürekli şikayet, sürekli yorgunluk, hiçbir şeyden keyif almıyorlar.
Ve bu seni boğuyor. Haklısın.Senin gibi biri, yavaş hayatlara hapsolamaz. Çünkü senin içinde kıpır kıpır bir kıvılcım var.
Seni aşağı çeken çevreden çıkmadıkça, o kıvılcım ya söner… ya da yanlış yerlerde patlar.
Yeni insanlar tanımaktan korkma.
Sen enerjik, dikkat çekici ve hayat dolu birisin.
Böyle insanlar yalnız kalmaz — sadece doğru ortamı bulana kadar yanlıştır çevresi.Giyin, çık, karış, görün.
Kimse seni gelip evden almayacak.
Ama sen adım attığın anda, hayat senin enerjine ayak uydurmaya başlayacak.Bu senin zamanın. Bu senin sahnen.
Yavaşları bekleyerek kendi hızını kaybetme.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)11 ayBence asıl problem ; senin paranın olması ve ailenin seni özgür yetiştirmesi ama arkadaşlarının paralarının olmaması ve ailelerinin daha baskıcı diyebileceğimiz insanlar olması. Hadi tatile gidelim diye bir arkadaşınla plan yapsan kimsenin buna gelmem diyeceğini zannetmem, emekli amcaya söylesen o bile yeni yer görmek için heveslenir ama belliki arkadaşların maddiyat olarak senden daha düşük seviyedeler. Bu yüzden istediğin gibi yerlere gidemiyosun onlarla. Senin bütçen boğaz manzaralı yerlere yeterken onlarla en fazla mahalledeki ortalama bir cafeye gidersin çünkü durumları senin kadar iyi değil. Muhtemelen senden maddi olarak daha düşük seviyede oldukları için de sürekli maddi konuda dert yanıyolar, aileleri baskıcı oldukları için sürekli hayattan şikayetçiler ve sen de dert dinlemekten bıktın. Asıl problem bu anladığım kadarıyla. Zengin arkadaşlar bulman lazım ama nasıl bulunur bir düşünelim. Daha önce yurtdışında yaşamış ve Türkiye'ye henüz dönmüş insanlar seninle aynı kafa yapısında ve maddi güçte olabilir ama nerden bulursun onları bilmiyorum. Gurbetçilerin bir araya geldiği bir uygulama vs. Var mı bir araştır derim. Bir de mesela fenomenlerin gittiği güzellik merkezlerini araştır, bir gün maniküre git ve orada insanlarla kaynaşmaya çalış. Aradığın süslü ve zengin insanlar anca o tarz yerlerde olur.
06 Yorumla
Soran11 ayÖncelikle çok güzel bi üslupla yazmışsın teşekkür ediyorum. Hayır zengin değilim, sadece yapmak istediğim aktiviteler için biriktirip bütçemi ayırıyorum. Arkadaşlarımdan bazılarının durumu benden çok daha iyi. Bazılarıyla aynı seviyedeyim. Durumu benden iyi olan arkadaşım bencil bi insan. Sürekli bir yerlere davet ediyorum, gelmiyor. Sürekli param yok diye bahane üretiyor. Ama muhabbete geldiği zaman ailesinin maddi gücüyle övünüyor. Doğum günüme bile gelmedi. Ki mesele dışarda vakit geçirmek de değil. Para harcamak da değil. Yanyana olduğumuz zaman kös kös oturan insanlar çoğu. Ortamın maskotu gibi herkese enerji saçmaktan sıkıldım. Oraya gidelim buraya gidelim gezelim tozalım diyen benim. Bunlar maddiyatla bağlantılı şeyler değil. Gözüm boğaz manzaralı yerlerde takılmak değil. Bunu yapacak güce sahibim ama eğlence anlayışım para harcamak, lüks takılmak değil. Bi kahve içelim ama farklı bir starbucksta içelim örnek olarak. Sürekli ben bir şeylerin planını yapıyorum. Gideriz diyorlar bir daha lafını eden olmuyor insanın sonra tekrar söyleyesi gelmiyor. Tatile gidelim diyorum ayarlarız ayarlarız dediler (maddi olarak sorunları olmadığını belirtiyorum tekrardan) ayarlayalım diyorum ha diyince tatile mi gidilir çünkü uçak bileti var oteli var. Bana çok acelecisin bilmem ne diyorlar sonuç olarak da gidemedik. Atraksiyondan kastım da şu buna takılan da çok olmuş 🤣 ben sosyal bi insanım ortam içinde tanıştığım müddetçe. Farklı insanlar, arkadaşlar edinmek istiyorum genel olarak. Onlar böyle sosyal ortamlara da girmiyorlar. Benim de genel olarak çevrem küçüktür, az arkadaşım vardır ama neden tanışmayalım ki? Bu şekilde daha yazmadığım vardır.
Cevap sahibi11 ayBen konunun daha çok maddiyat olduğunu düşünmüştüm ama şimdi kendini daha iyi ifade ettin ben de teşekkür ederim detaylı anlatımın için. Her şeyi geçtim, senin doğum gününü bile önemsemeyen insandan zaten sana fayda gelmez. Kimisi böyle şeyleri takmaz ama senin böyle özel günlere önem verdiğini bilip en ufak bir sürpriz bile yapmıyolarsa (bi kek alıp üstüne mum bile koyabilirler, maksat kendi aranızda eğlence ve hatırlanmak olsun) böyle insanlar zaten sana hiçbir şey katmaz. Belki uzun süredir arkadaşlarındır ne olursa olsun güven duygun vardır diye hayatından çıkarmak istemiyosundur bunu da anlarım ama elbette farklı insanlarla da arkadaşlık yapabilirsin. Yeni çevre edindiğinde yeni çevrenle daha sık vakit geçirirsin örneğin, bu arkadaşlarınla da ayda yılda bir görüşürsün. En önemlisi yeni çevre edinmek için utangaç olmaman lazım. İş hayatın var mı okuyor musun bilmiyorum ama üniversite ortamında da fotoğrafçılık tiyatro gibi kulüplere katılıp hem yeni ortamlar görmüş olursun hem de yeni insanlarla tanışmış olursun. Ya da sevdiğin alanlarla ilgili workshop programlarına katılabilirsin. Böylece seninle aynı bakış açısına sahip insanlarla bir araya gelme şansın olur
Soran11 ayOkuyorum 😊 okulum açılınca deneyeceğim biraz utangaç oluyorum tek girdiğim ortamlarda ama bakalım. Teşekkür ederim 🫶🏻🫶🏻
Cevap sahibi11 ayKendini kasmamaya çalış , karşındakiler de insan sonuçta. Umarım istediğin gibi olur🥰
Soran11 ayİnsan var, insan var işte. Nadir böyle iyi niyetli kalan insanlar. Diğer herkes fake hesaplarının arkasına saklanıp kocaman önyargılarıyla ahkam kesme peşinde, söven sövene 🙃. Ha bir de dert beğenmiyorlar. Ciddi dertleri olan insanın burada soru sormayacağının bilincinde bile değiller. Herkesin kafası bi garip 🤷🏼♀️.
11 ayAynı durumdayım gerçekten deli dolu bir arkadaş çevresine ihtiyacım var sabah akşam süslenip gezip tozacağım farklı aktiviteler deneyeceğim insanlar lazım. Beraber at binmeye gidelim ne bileyim ok atmaya çıkalım olmadı sabahında deniz yapıp akşamında beraber hazırlanıp gece kulübü yapalım gezelim yani tadını çıkartalım ama yok herkesin tek derdi çıkıp kahve içmek ya da sıkıcı sıkıcı yemek yemek gına geldi artık. Sokakta sebepsiz yere dans edecek kadar utanmayan ve eğlenmesini bilen arkadaş grubu istiyorum. Ben deli dolu biriyim ve her önerdiğim şeye etrafımdakiler mırın kırın ediyor yok kanka başka zaman yok şu var bu var patlayacağım artık
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olur olmaz yerlere takılma. Sağlam güvendiğin referanslar varsa acele etmeden temkinli şekilde farklı ortamlarda da arkadaş edinebilirsin. Acele etme, kurs etkinlik hobi gibi güvenilir grup etkinliklerine katılabilir, düzgün dost arkadaş edinebilirsin. Kendine iyi bsk. Hoşçakal.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, seni öyle iyi anlıyorum ki! 😊 Enerjini ve eğlence dolu kişiliğini ifade etmek isteyip karşılığını alamadığında insan gerçekten sıkışmış gibi hissediyor, değil mi? Hayat kısa ve sen elinden gelenin en iyisini yaşamak istiyorsun, bu çok normal! 💃 Herkesin temposu farklı ama sen de kendini geri çekmek zorunda değilsin.
Yeni ortamlara girmek için kendine ilgi alanları yaratabilirsin. Dans kursları, spor salonları ya da hobilerine uygun atölyeler müthiş fırsatlar sunabilir. 🎨🕺 Ayrıca sosyal medya uygulamaları aracılığıyla da etkinliklere bir göz atmalısın. Meetup grupları ya da şehir içi etkinlikler, senin gibi eğlenmeyi seven harika insanlarla tanışmanı sağlayabilir.
Hayatını renklendirmek senin elinde, ama arkadaşlarınla da daha sakin ortamlarda bir dertleşmeyi deneyebilirsin. Belki onlar da sana uyum sağlamayı ister! 🥰 Özetle, farklı çevrelere açıl ve o enerjini yay! 🌟10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
64Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
11 ayAlkol içmek, arabayla gezmeyi sevmek, süslenmek falan bunlar atraksiyonlu kişyii waaaoov gösteren şeyler değildir ama neyse sen lıkır lıkır içen karıkız peşinde yalama şekeri gibi dolanan geniş kız çevresi olan tiplerle takıl aradığın atraksiyon öyle bulursun sen anca
32 Yorumla
Soran11 ayçok yazık sana güzelim. Arabayla turlamak, alkol içmek erkeklerle takılmak, onların oyuncağı olmak için mi yapılan şeyler. Sen böyle düşündüğün sürece senden bi cacık olmaz. Kızlar kendi aralarında eğlenemez mi? Atraksiyondan anladığın ne senin tam olarak? Senin fikirlerin fesat, sapıksın sen ben sana diyim :)))))
- 11 ay
Ahshhshhs çok iyi ya😂 alkol içmeyi arabayls dolaşmayı sevmeyi ne kadar eğlenceli olduğunu bunlarla ispat çaban vizyonsuzluğun garantisi zaten yaş 16 değilse beynin o yaşta
11 ayBen de arkadaşlarımın benle planlarını erteleyip ertesi gün farklı insanlarla story'lerini gördüğüm için tek başıma gezme kararı aldım. İstanbula, azerbaycana, boluya tek başıma tatile gitmiştim. Birkaç hafta içinde antalyaya araçla gidip çadır kampı yapacağım kendi kendime. şu an zaten beach clubları kapattılar her yer halka açık ve ücretsiz. Tam sırası.
26 Yorumla
Soran11 ayBir kadın olarak tek başıma tatile gitmek fazlasıyla cesaret ister. Beach clublar hala açık aslında nerelerde kapatıldı, bilmiyorum. Ben o tarz yerleri seviyorum ama tek gitmek dışardan ezik gibi. Herkes eğlenirken ben tek napıcam ama senin adına sevindim tek başına keyif alman ne güzel
- 11 ay
Eskiden tek takılmayı eziklik olarak görürdüm. Sonra rahatlığını farkettim. Karar almak çok kolay, kimsenin üşengeçliğini çekmek gerekmiyor, anlık istediğin her şeyi yapabiliyorsun. Tek eksisi, tehlikeli (macera) dolu yerlere gidemiyorsun ve fotoğrafını çekecek birisi olmuyor. Tehlikeden kastım yeni bir mağara keşfetmek veya ormanın içinde patika bulmak falan. Mağaraya tek girmem yırtıcı hayvan ya da ruhani varlıklar çıkarsa sıkıntı.
Beach club seviyorsan tek gidip oradaki insanlarla tanışabilirsin. Şahsen sıcakkanlı biriyim. Club merakım yok ama olsaydı herhangi biriyle tanışmakta zorluk çekmezdim. Kız olarak bu saydıklarım daha zordur kabul ediyorum. Sana tavsiyem kafa dengi birini bulmak için doğa yürüyüşü kulüplerine takıl. Orada gezmeyi seven kendin gibi biri illaki vardır - 11 ay
Nasil insanlar var, bunlar zaten arkadas degil
İyi yapmissin - 11 ay
En iyi arkadaşım dediğim kişileri arıyorum, açmıyor. Geri de dönüş yapmıyor. Belki acil bir şey oldu belki yolda kaldım onların evinin orada da ondan arıyorum... Vicdansızlık yani. Onlar sorsan en iyi arkadaşmışız ama. Hepsinin numarsını sildim gerek yok öyle arkadaşa.
- 11 ay
Bos ver bu tipleri. Onlarin sayesinde belkide yanliz cok güzel bir tatil deneyimi yapacaksin. Bu sana cok sey katar. Zaten öyle cevren olsunki sana katki saglasin, bos insanlari sen defet.
- Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.
11 ayO zaman kafa dinlemek istediğinde onlarla buluşur, hareketli aktiviteler yapacağın zamanlarda da diğer arkadaş grubunla buluşursun. Yeni grubu gittiğin ortamlardan bulabilirsin.
Birine 'Enerjin harika, arkadaş olmak istersen bana yaz.' deyip Instagram verirsin. Hayatı dolu dolu yaşamak isteyen biri için bunu yapmak gayet kolay olmalı. Değilse geri aşağı inmelisin demektir.12 Yorumla
Soran11 ayHayatı dolu dolu yaşamayı seviyorum ama reddedilmekten ve muhtaç görünmekten korkuyorum. Tanımadığım insanlarla yüzyüze sohbetlerde iyiyim (ilk adımı atamam ama aynı masada denk gelirsem) ama sosyal medya ürkütüyor
- 11 ay
Anladım. Dediğimi yapabiliyorsan yap derim. Ben böyle böyle şahane arkadaşlıklar yapmıştım. Bar, clup, havuz, deniz, disko vs. ne ararsan var.
11 ayÇok basit aslında çıkar hayatından ben de öyle yapıyorum
Ve kötüyüm mesela sıkıntılarım var benim bu zamanımda yanımda değillerse eğlenmeye de çağırmam zaten gitsin kendi hakettiği insanlarla uğraşıp dursunlar onları da bigün o çok beğendikleri terkedip gidecek ne de olsa o zaman düşünür jsjwjaunq
20 Yorumla
11 ayHemen bu bahsettiğin arkadaşlarınla arkadaşlığını bitir. Tuzu kuruların üye olduğu kulüpler var Google a yaz çıkar. Ne onlar seni çekmek zorunda ne de sen onları çekmek zorundasın. Kendi seviyene göre insanları arayıp bulman da senin zekana ve yeteneğine kalıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayArkadaşlarının maddi durumu iyi değilse zaten otomatik sıkıntısı olur. Bunu senin anlaman ne derece mümkün bilmiyorum. Yeni bir çevre edinmek içinde şehrinde yapılan ücretli etkinliklere gidip yeni ve zengin bir çevre edinirsen sosyal statü farkını kapattığın için ilgi alanları farklı olacaktır
12 Yorumla
Soran11 ayMaddi durumları kötü demedim? Benim maddi sıkıntım yok diyince onların maddi sorunları olduğunu mu ima etmiş oluyorum anlamadım.
Cevap sahibi11 ayEvet öyle anlaşılıyor canım
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dost var arkadaş var. Ama sen ikisini de hak etmiyorsun. Karnı tok olan açın halinden anlamıyor maalesef.
322 Yorumla
Soran11 ayÖncelikle sen benim arkadaşlarımla ilişkimi neye dayanarak yorumluyosun? Bana dostluk ettiklerini nerden biliyosun? Derdimi ne derece umursadıklarını nerden biliyosun? Ben arkadaşlarım fakir mi dedim? Yazdıklarımı iyi anla, yazmadığım şeyler hakkında da ahkam kesme bana. Sen kimsin be
- 11 ay
Kızım sen böyle herkesin cevabına karşıt yorum yazacaksan kavga edeceksen soru paylaşma ya herkes istediğini yazar
Soran11 ayAptallarla uğraşmayı seviyorumm
- 11 ay
Ya kızım gerçekten ergen misin ya
Soran11 aySen beni bi sevdin
- 11 ay
Ya kızım seni ben ne sevcem ya hesabın gizli olmasa engelliycem m*lın tekisin ne sevcem
Soran11 ayCanım gider misin ozaman ya niye hala burdasın Allah Allahhh yapıştın kaldın bi susmuyosun
- 11 ay
San bana onca şeyi diyeceksin ne soru sormayı ne açıklama yapmayı biliyorsun hemde böyle konuşacaksın sonra git arkadaşlarım emekli gibi bana dediği de arabaları yok o yüzden sen arabalarının olmamasına emekli gibi yakıştırmasını yapiyorsan sen gerçekten sa*laksıb
Soran11 aysen bana arkadaşlık dersi vermeye kıvrandığın için yıllardır onları alıp bıraktığımı ve üstüne arkadaşlıkla alakalı başka sıkıntılarımdan örnek gösterdim canım. Takıldın bi arabadır gidiyosun. Bunun da asıl meselem olmadığını onların aktivite yapmadıklarını söyledim. Sen harbi aptal bi o*rs çocuğusun nolur sus artık bela mısın başıma aptal
- 11 ay
Anamı nerden taniyorsun orsp çocuğu yakıştırmasıni yaptın o zaman yapma arkadaşlık senin anan çok kuzum yapıyor herhalde ki çocuğu olarak sen olmuşsun 😆😆
- 11 ay
Anası orsp olunca böyle bir sal*k yetişmiş
- 11 ay
Orsp çocuğu 😆😆😆
- 11 ay
Baban ananı kaç paraya satıyor da bu beyinle hem araban hem paran var iyi satıyor heralde
Soran11 aySınıf kinini bana kusan varoş pörsümüş a*cık seni. Kimin ne bok olduğu belli oluyo.
Soran11 aySenin anan o kadar ucuz bi or*pu ki demekki senin ağzın kokuyo açlıktan 😂😂😂
- 11 ay
Ya sen dedin kızım orsp çocuğu diye orsp yazsan neyse anneme laf ediyorsun * *ik zengin olan insanın hayatı dopdolu olur senin soruların var
- 11 ay
Yok benim annem kuzum değil senin annende değil tanımıyorum çünkü ne haddime sen diyorsun bunu çünkü ne dediğini bilmeyecek kadar zavallısın
Soran11 aySüpersin
- 11 ay
Evet sende bir o kadar zavallısın kendini yetiştirmemişsin
Soran11 ayTamam canım hadi yemek yiyorum güldük eğlendik boku çıktı dikkat et kendine.
- 11 ay
Benimle bu şekilde konuşma
Soran11 aySana da yaranılmıyo valla ben gidiyorum
11 ayBu yasta bu kadar sey varsa onlarda yok belki maddi sikintilari vardir alkol icmeyi habire sevmez
Evde oturmalari iyi disari ortamlari sikinti Helen kiz icin gece alemi
Ben bodygardim yillar oldu arkadas cevreyi birakali tek takilirim11 Yorumla
Soran11 ayHabire alkol içelim demiyorum ama sürekli de kafede kahve içmeyelim diyorum. Aktivite yapalım diyorum.
11 ayKeşke arkadaşlığın arabayla gezip alkol almaktan fazlası olduğunu bilseydiniz, çok üzüldüm sizin adınıza
11 Yorumla
Soran11 ayEmin ol yaptığım dostluğu kimseden görmedim. İki tane dostum oldu şu hayatta, her şeyi yaptım ikisinden de kazık yedim. Artık arkadaşlığa bakış açım yüzeysel. Güvenmiyorum. Ben de üzülüyorum bu konuda kendime ama yapıcak bir şey yok.
Büşrasunazcım netflixteki italyan dizilerinden biraz kafanı kaldırabilirsen belki arkadaşlarını algılayabilirsin
11 Yorumla
Soran11 ayİzlemiyorum bebeğim
11 ayarkadaşlarına göre sen daha cazipsin, ama kusursuz diyemeyiz. hayat bazen benim hjızıma da yetişemiyo, bi yerde debriyaj yapıan, çare yok
029 Yorumla- 11 ay
Bırak şunu ya daha zekası yok o yüzden arkadaşları bunu kullanıyor
Soran11 ayKızım kendi sorunlarını çözsene ezik kev*şe senii. Hala burdasın
- 11 ay
Kızım benim şu an sorunum yok o yüzden çözülecek bir şeyim de yok ama sen gerzklısın kabul et artık
Soran11 aySen yazılanları algılamayan küçük ezik bi varoş olduğunu kabul edersen bende grzkl olduğumu kabul edicem sözzz
- 11 ay
Sen doğru anlatsan ben zaten anlardım buradaki herkes anlayamamış bence çünkü yorumlar çok benzer sen anlatamıyorsun kabul et
Soran11 aykızım yorumumun açık olmadığını kabul edip sana açıklama yaptım ya hani sana farklı bi boyutta anlattım ama hala anlamıyosun sorun artık benim soruyu yazış şeklim değil senin kapasiten.
- 11 ay
@moralim_bozuk noluyo la.
yani, ben çok da derin girmedim - 11 ay
Boş ver bir dediği diğerine uymuyo
- 11 ay
@moralim_bozuk zaten sitede öyle olöayan kaç kişi var
- 11 ay
Ben öyle değilim dengesiz
- 11 ay
@moralim_bozuk bilemeyiz.
Siz ikiniz eski arkadaşsınız heralde sanırım )
Soran11 ayHayırr Allah korusun bu ve bunun gibilerden
- 11 ay
Senden Allah korusun be grzklı neyim var benim kendi halinde insanım senin gibi dengesiz değilim bir dediğimi 10 dakika sonra inkar edip çevirmiyorum kaşar
- 11 ay
@moralim_bozuk eğlenceliymiş la. Bi kahve alıp geleyim :)
Soran11 ayNeyin var işte aptal or*spu. Hiçbir şeyin yok lan senin. Okuduğunu anlamayan ezik bi varoştan başka nesin sen. Boşsun boş. Kuduruksun. A*ın kaşınıyo kızım senin, biri seni bi s*ksin bi doyursun da rahatla. Ama doğru sen a*ı kokuşmuş, pörsümüş bi ka*pe olduğun için kolay kolay öyle bi enayiyi bulamazsın. Senin ne zoruna gitti lan sabahtan beri a*cık a*cık konuşup duruyosun. Bi susmadın hangi yarana tuz bastım söyle. Senin gibi bi kenar mahalle kaşarı olmadığım için mi zoruna gitti he? Herkes sen olmak zorunda mı lan? Dünya senin küçük mahallenden ibaret değil, si*tir git artık lan. Belaya bak aw.
- 11 ay
Yazdığını okumadım sadece başına bir göz attım anlamayan ben değil anlatamayan sensin yazma şeklin senin ne kadar ucuz zavallı ve aşağıda olduğunu gösteriyor dünden beri de bana yazarak aslında hiç anlattığın gibi değil bomboş bir hayatın olduğunu gösteriyor kötü söz sahibine ait yazma artık git kendine başka bir şey bul.
- 11 ay
@moralim_bozuk iki kadın birbiriyle ne kadar çarpılabilir ya :) zevkli izlemesi. erkek erkeğe olmuyo bu kadar. Kadın-erkek doğal da.. neyi paylalamadınız bu kadar
- 11 ay
Ay boş ver grzklı
Soran11 ayBen mi boş olanım o kadar kudurmuşsun ki kendi yorumun bitti başka insanların yorumuna da cacık olmaya başladın. Dünden beri burada olan tek insan ben değilim tatlım sana cevap verdiğime göre sen de burdasın. Beyinsiz
- 11 ay
Ya ben sana kaç saat sonra yazıyorum sen benim her cevabıma hemen yanı veriyorsun ve hayatının ne kadar renkli olduğunu diyorsun ben sana renkli Bir hayatım var demedim ki zenginim diye hava atan sensin herkesi tersleyen sensin sorduğun soruyla verdiğin cevabın birbirinden tamamen farklı olanda sensin şimdi buna geç cevap vereceksin işin olduğu için değil anında cevap yazacak kadar işsiz olduğunu dediğim için yazma lan yazma kendini geliştirmemiş f*hişe hiç Bir şeyi olmayan ama burada varmış gibi konusan gereksiz yazma yazma Allah aşkına yazma yazma buna da cevap yazma l
- 11 ay
@moralim_bozuk zaten eğer biri gizliyse. 1-0 geriden gelir.
- 11 ay
Aynen öyle gizli olmasa engelliycem zaten hiç bir şeyi yok
- 11 ay
@moralim_bozuk e kim olduğunu bilmiyon mu?
- 11 ay
Bilmiyorum
- 11 ay
Hissi kalben vuku ben 6. Hissime çok güvenirim
- 11 ay
@moralim_bozuk tanıyo gibi girişiyosunuz da :)
Soran11 aybana hakaret etmeye başlayan kendisi böyle bi durumda niye susucakmışım. Hala zenginliğinle hava atıyosun diyo bütçe ayırdığımı kendisine açıklamama rağmen. Algılayamıyor aptal. Tartışmamız kendisiyle bitiyor, başkasının yorumlarına salça olmaya başlıyor. Neden açık hesabımdan yaziyim? Bu ve bu tip canım bana istek ve mesaj atmasını istemiyorum, iyi ki de gizli yazmışım. Bana kim nasıl bi üslubunla gelirse ona öyle gelirim siz kimsiniz bana hakaret ediceksiniz 😂 bana niye sürekli burdasın diyo aptal soru benim. Ne kadar patolojik bir vaka olduğu burdan belli zaten beni tanımıyor ama tanıyomuş gibi ahkam kesiyo 2 gündür burada hahahaa. Engellicekmiş bir de yersen.
- 11 ay
Kensimi uğur dündar falan gibi hissettim, ateş hattı yönetir gibi
- 11 ay
😆😆😆
11 ayİyi troll. Yine halk araştırması sorusu, ama artık halk yemiyor. Sistemin niyeti belli sdfsdfsdf 😂😂
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 645 cevap paylaştı.
11 ayBelli senin kadar maddi gücü vs yoktur adamların
12 Yorumla
Soran11 ayMaddi gücü olanlarda var ama mesele tam olarak bu değil.
- 11 ay
Arkadaşların kafa dengin değil demek ki kafa dengini bulmak zor
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
11 ayBen sizinle konuşmak istermiyorum de. Yeni arkadaşlıklara yelken aç
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 961 cevap paylaştı. surekli sikayet ettigim konu. para ve zmaan var ama eglencek insna yok. ya cok yogun, ya parasi yok, ya hevesi yok.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Okul ortamı iş ortamı olabilir yeni bir arkadaş için
02 Yorumla
Soran11 ayOkul ortamımdaki tipler çok farklı çoğu il dışında zaten. Çalışmıyorum maalesef keşke yeni ortam bulabilsem
- Aile & Toplum konusunda 848 cevap paylaştı.
11 ayBen kendimi attım bir gruba bol bol aktivite dolu ve kafa dengi insanlar
08 Yorumla
Soran11 ayNasıl nerden buldun?
- 11 ay
Bir arkadaş önerisi
- 11 ay
İstanbul daysan söylerim
- 11 ay
Katılmamının anlamı yok çünkü değilsen
Soran11 ayİstanbuldayım evet ama nasıl bi grup ki bu
- 11 ay
Özele gel söyleyeyim yanlış anlama grubu reklam yapmak istemiyorum
Soran11 ayTakip ediyorum seni sen mesaj atabilir misin xperim yetmiyor
- 11 ay
Okey
11 ayHer zaman eski arkadaş iyidir onlara hayat enerjisi aşıla..
10 YorumlaBende aynı sorunu yaşadım hiç aksiyonları yok birde şey yapıyorlar benden durumları daha iyi olanlar var ama ben daha bakımlıyım kendine hiç bakmıyorlar kendine başka arkadaşlar bul enerjileri çok kötü çünkü
12 Yorumla
Soran11 ayNasıl bulmam gerekiyor
11 ayŞimdilik bu isteklerini tek yaparak başla öyle insanları zaten oyle yerlerde bulursun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 417 cevap paylaştı.
11 ayYeni arkadaşlar keşfet (ay bu benim hiç aklıma gelmemişti )
00 Yorumla
11 ayAraya mesafe koy, bir süre tek takıl böylece kafa dinlemiş olursun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 314 cevap paylaştı. Benim enerjinin yanında seninki püf kalır övünmek gibi olmasın yerimde duramıyorum
00 Yorumlaturlara katil bol bol madem zaman para sikintin yok 🙂🙂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.
11 ayOnların sıkıntılarını giderir sen hayatına aksiyon katarsin
00 Yorumla Sen de süslü birini bul o zaman akarsın, derdine bak milletin.
00 YorumlaBende senin gibi biriyim kafa dengi birini bulsam hemen tatile çıkacam :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayTemmuz sonu veya Ağustos başında senelik iznim var. yurt dışı tatili planlıyorum yaşın çok küçük değilse ve sadece arkadaş olarak takilacaksak plan yapabiliriz.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı.
11 ayböyle arkadaşlarla zaman geçmez sana yazık dünyaya bikere geliyoruz viski severmisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayAnlaşılan baya zengin birisin sosyete oluşumlara katıl orada illaki kendin gibileri bulursun
11 Yorumla
Soran11 ayBaya zengin değilim öyle bir iddiam yok sadece yapmak istediğşm aktivilere ayıracak bütçem var
11 ayBence onun yanında durma artık hem uygun degilsiniz gibi böyle düşünerek onu da uzuyon sende hayat enerjisi yüksek birisin büyük ihtimal biraz dah onla kalsan sen d öyle olcan
10 YorumlaZamanını dolu dolu geçirebileceğin bir arkadaş edin çok arkadaştan ziyade bir arkadaş daha iyidir
00 YorumlaSosyal medyadan arkadaş olarak ortak olduğun kişilerle muhabbet kur ya da ne bileyim kütüphane ye cafe ye felan git birilerine laf at
04 Yorumla
Soran11 ayUtangaç biriyim yapamam ki
Soran11 ayTakip ettim yazar mısın
Gizli Üye(30-35)11 ayNereye istersen götüreyim seni tatlım nerede yaşıyorsun
01 Yorumla
Cevap sahibi11 aySen bir görsen malafatı aklın durur bırakamazsın maddi sorun yok
11 aySenin derdinden bende istiyorum çok ciddiyim. Dert ettiğin şeye bak 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
20 Yorumla
11 ayHa ben intiharı bilmek kaç kere düşünüyorum. Sen gelmiş...
02 Yorumla
Soran11 ayHerkesin derdi kendine acıtasyon yapma
- 11 ay
He ortak olanları da yaratanlar var. unutma. Düşün
bir gün seninde sıkıntıların olursa o arkadaşlarını anlar ve hiç sıkılmazdın onlardan
01 Yorumla
Soran11 aySıkıntıları olduğunu nerden çıkarıyosun
Meave üzümlü kekim la. Sırf o kız için bütün o boştan diziyi izledim ya la
012 Yorumla
Soran11 ayBen hareketi sevmem ama onu da yapmıyorlar ki zaten
Soran11 ayBen anlamıyorum seni arkadaşım o kim
- 11 ay
Barney reelde gey yani gerçekte olsa sikparatör olurdu.
- 11 ay
Ya onu demiyorum gerçekte neil patrick harris in gey olduğunu biliyorum. Duyunca kalp krizi geçirdim zaten sjsjdjd. Ama Barney gerçek olsaydı. O karakter gerçek hayatta olsaydı diyorum. Adam Dünya haritası üzerinden ülke seçip yapıyordu. (Rahat olun haritada Türkiye işaretli değildi shshsjjd)
- 11 ay
Ki bu reelde olsa onun sonu ya akıl hastanesi ya da hapishane olurdu çünkü sahneler eğlenceli olsa da nihayetinde saçmalıklarla dolu bir kurgudan ibaret.
- 11 ay
Yeri geldi gey bar müdavimi oldum (ki aralarında en hızlıları onlar) öyle saçmalıklarla aksiyon alan görmedim. Ama sen gerçek olabileceğine inanmak istiyorsun belli ki, o yüzden uzatmayacağım diyaloğu.
11 ayOkuyorsan daha genç insanlarla tanışmaya çalış. Öğrenci gruplarını veya hobi olarak yapabileceğin yerlere katılmaya çalış
00 Yorumla
11 ayO zaman başka arkadaşlar edin, hayat herkese göre aynı değil.
10 Yorumla
11 ayAynı dertten muzdaribim keşke arkadaş olsak
10 YorumlaManevi olarak kendini besle tüm sıkıntıların gidecek Hayalhanem ve Risale nur tavsiye ederim.
00 YorumlaKendine denk veya aynı frekansta kişiler bul
00 YorumlaAynen öyle kanka arkadaşlar da insanın enerjisini etkiliyor
00 Yorumla
11 ayAsgari ücretle arkadaş al işe 🤣
15 Yorumla- 11 ay
Para gormus hava iste arkadaslari iyi yapiyor gece alemi kotu bodygardim iyi bilirim
- 11 ay
Gece hayatım yok benim sevmem
- 11 ay
Benimde gece hayatim yok 27 yasindayim Bodygardim mecbur goruyiruz Oyle genc kizlari clupte flen de ailelerine sabir version
- 11 ay
Anladım
Soran11 ayGece alemi kötü diyosun da güvendiğin insanlarla kendini bilerek içtikten sonra bir şey olmuyor. Amacım masalara meze olmak değil. Ne kadar fesatsınız.
- Aile & Toplum konusunda 453 cevap paylaştı.
11 ayyani ne diyebiliriz ki sana
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 498 cevap paylaştı. Yeni arkadaşlar edinsen olur gibi
02 Yorumla
Soran11 ayNasıl edinicem işte o kısmı problem. Sosyal medyaya güvenmiyorum. Yeni çevrelere nasıl atılıcam bilmiyorum
11 ayBende o tarz şeyler istiyorum
10 YorumlaDerdini seveyim senin sendekide dert mi be
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBende kafa dengi birini istiyorum gezelim eğlenelim ama yurtdışındayım.
10 YorumlaGerek yok atrsksiyona oturamiyor musun yerinde
10 Yorumlayalnız kalmmmmmmmmmmmkkkk
10 Yorumla
11 ayCanim sen de bulamıyorsan biz yanmişiz
10 YorumlaNe yapmak istiyorsun ki
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 aycumartesi gel ortaköye bizim arkadaşlarla tanış. beyağı heyecanlı bi gençlik😄
00 Yorumla
11 ayBiz de derdimiz var sanıyoruz mk
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 423 cevap paylaştı. Takıl KS ye hayatını yaşa 🤣🤣🤣
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı. Yalnız çok bir kaç gün, edinirsin
00 Yorumla
11 ayGece kulübünde takıl bulursun
00 Yorumla
11 ayKafana göre birisni bul benim gibi
00 Yorumla- Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!