AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Yaşın kaç senin ve onların
Vefa diyince de kadınlar 😄
Yeni renkler kat hayatına
Adalara gidicem senide götüreyim
Bul beni hergün olay yaşarız 😂
sizle konuşmak istemiykrum de
Yardımcı olmak isterim
Benle takıl hayatını yaşa. Ben sen gibiyim
hızlı yaşayan genç ölür
Senin ne büyük dertlerin varmış öyle ya 😂
Hangi şehirdesinnnn
İstanbull
Derdini s... anlamışsındır umarım..
Neden mesela tatlım
Ya bırak arkadaşların derdi var diye sıkılıyorsan inşallah hiç arkadaşın olmaz
Hahahaha arkadaşlarımın ailesinden izin alamamak, arabayı alamamak gibi dertleri var :(
Bence hiç de öyle değil uydurma bunlardan şikayetçi olacak kadar beyinsiz olduğunu düşünmüyorum zaten bu kafada plan tiplerdensin uza şimdi milletin derdinden şikayetçi olmayacak kadar insan ol inşallah hiç arkadaşın kalmaz
Bak canım benim öncelikle kaç yıldır arkadaşlarımı evlerinden alıp gezdiren benim, arkadaşlarımın arabaları var ama ailelerinden izin almıyorlar ben onları zaten götürüyorum diye. Ben sabah dışarı çıkmayı seven biri değilim bu sıcaklarda onlarsa eve erken giriyolar. Kaç yıllık arkadaşım 2 senedir param yok diyip doğum günüme gelmiyor ama bana parasıyla övünüp başka arkadaşlarıyla plan yapıyor. Ben arkadaşlarımın her dertlerinde yanındaydım benim derdim olunca kimse bana halimi sormuyor. Sen bana ne anlatıyosun gerixekalı. Ben bunları dert etmediğim için yazmıyorum ben hayat enerjilerinin bitmiş olduğunu söylüyorum ne gezmeye hevesleri var ne bi aktivite yapmaya tek yaptıkları kahve içmek.
O zaman açıklamayı doğru yazacaksın ben nerden bileyim müneccim miyim dertleri var emekli gibiler diyorsun bu şekilde yazmamışsın bence hem doğru yazmayıp hemde benim doğru anlamamı bekliyorsan grzekli olan sensin hemde baya grzekli Allah şifa versin
Lan algılarını aç kızım “Hayat enerjileri bitmiş, emekli gibiler” ne demek? Yürü git ya
Tamam işte dertleri var demek dünya zaten şu an tam o noktada hayat öyle bunlardan şikayet edemezsin sen yürü git adam gibi arkadaş olacaksın sen yerine getireceksin ama sende o kişilik algı yok kişiliksiz yine diyorum inşallah hiç arkadaşın kalmaz inşallah hiç
Kızım sana bi önceki yorumumda o sıkıntıların birazını açtım bana hala adam gibi arkadaş olucaksın diyosun sen harbi beyinsiz bi kadınsın cevap verme bana ezik seni.
Ya bunlar sıkıntı değil hatta çok eğlenceli konular bunları sıkıntı olarak görüyorsan sen acizsin ezik kibirli burnu havada olan yetinmeyi bilmeyen sensin sende olmayan bir şeyi başkasına diyemezsin o sana lazım şu an da bana verdiğin cevaplarla da zengin ama vasıfsız biri olduğunu belli ediyorsun paran var ama kendini geliştirmemişsin
Senin gibi sa*l*klardan benim etrafımda da çok var daha derdini anlatmayı beceremeyecek kadar sal*ksın bak doğru cevap vermeyi öğren önce ben zenginde değilim tam bir mahalle kızıyım seni bulup an*nin amna itinayla sokarim ap*al
bunun neresi eğlenceli ya. Doğum günüme gelmiyo diyorum, arabam var diye kullanılıyorum diyorum bana eğlenceli konular diyosun sen iyi misin? Türkçe okuyabiliyor musun? Oraya bi maddi sorunum yok diye zengini yapıştırıyosun da ben yapmak istediğim şeylere bütçe ayırıyorum arkadaşlarım paraları olduğu halde sakınıyorlar, benciller. Hala okuduğunu algılamayan bi kadın olarak bana vasıfsız demen senin seviyeni gösteriyor
Senin ne mal olduğun belli zaten bana kendini açıklama ezik varoş kenar mahalle karısı seni
Hım öyleyim o zaman bunu onlara açıkça söyle ne burada paylaşıyorsun ezik
sana mı sorucam napıcağımı
Yani burada soru paylaştığına göre herkese sormuşsun bende bu sitede olduğuma göre bana da sormuşsun sen daha ne yaptığını bilmiyorsun ap*alliğın bu kadarı
Sorduğum soruyu cevaplama kapasitesi olanlara soruyorum. Nerde, neyi, kime sorup söyliceğimi sormadım sana. Sen benim sorduğum soru hariç her şeye cevap veriyosun, daha algılama kapasiten yok. Sen kimin sorusuna cevap yazıcak niteliği görüyosun kendinde de bu platformda takılıyosun anlamadım içi boş bi özgüvene sahipsin. Ben aptalsam sen benden betersin. Kitap oku biraz geliştir kendini sonra cevap yazarsın, ezik.
Yoo ben senin sorduğun soruya cevap verdim benim nasıl anladığımı konuşmak yerine kendim doğru anlatamamişim desene yorumlara baktım genel olarak da herkes benim gibi yazmış demek ki sen anlatamamişsin sen benim ne kadar kitap okuduğumu ne kadar yazı yazdığımı ne biliyorsun mesela
Hadi ben açık olmamışım, anlatamamışım sorumda senin yorumun sonrası meselenin ne olduğunu anlatıyorum adam akıllı bana bunlar eğlenceli şeyler diyorsun. Sence kitap okumadığın nerden belli?
Bak oraya yazmışsın ki hayat enerjileri bitmiş eglenemiyorum yanlarında burada da yazıyorsun dertleri yazdığınla tamamen alakasız ya sen daha ne yazdığını bilmiyorsun hala bilmiyorsun boş ver git l*n zaten bir dünya sorunum var m*l
Hayır tatlım bunlar sorun değil diyorum o zaman takılma diyorum yükselen sensin Allah aşkına uza ya gerçekten defol
Yanlarında eğlenmeme sebebim bu değil sen kızım harbi aptal bi kadınsın. Meselenin bunlar olmadığını belirtmişim bana gelmiş arkadaşlık dersi vermeye çalışan sensin. Bu kadar beyinsizlikle bi ton derdin olur senin tabi şaşırmadım
Ya sen demedin mi mesele arabalarının olmaması izin alamamak gibi dertleri var diye kızım sen gerçekten beynini mi kaybettin l*n s*kerim senin o ağzını kendin diyorsun kendi dediğini inkar ediyorsun soruda da dertlerinin tamamen farklı olduğunu yazmışsın soruda dediğin başka bana dediğin bambaşka ben ne bileyim dengesiz olan sensin * *ık yükselip durma bana sen daha ne yazdığını bilmiyorsun sana arkadaşlık dersi vermiyorum çünkü alamayacak kadar gerzklısın
O zaman arabası olanlarla takıl arkadaşlarım emekli gibi sürekli sıkıntıları var yazmışsın arabaları olmamalarını dert ediyorlarsa emekli gibi değiller o zaman gayet normaller ve senin seviyende degiller burada ne paylaşıyorsun emekli gibi dertleri var yazarsan herkes daha büyük dertleri olduğunu düşünür ifade etmeyi beceremiyorsun anlatmayı beceremiyorsun bana burada gelmiş tavır alıyorsun onların seninle konuştuğuna dua et l*n konuşuyorlarsa da bence sırf kullanmak için arabanı paranı çünkü sen normal arkadaşlık kuramayacak kadar zekasız birisin
sana hayattaki sorunlarını çözmekte başarılar diliyorum. Burdan bakıldığında biraz zor gibi. Bana mesaj döşeyeceğine git benim derdimden büyük olan dertlerinle ilgilen. Bide bana vasıfsız diyo. İstediğim kadar da yükselirim * sana mı sorucam hadi defol.
Bir daha kapasiten yetmiyorsa soru paylaşmayacaksın sen yanlış anlatırsan millet o soruyu yanlış anlar ayrıca herkes benzer cevap yazmış neden bir tek bana cevap yazdın herkes benimle aynı cevabı yazıyorsa demek ki beyinsiz olan anlatamayan hayatında kitap okumayan akü seviyesi yerlerde plan sensin
Seni seçtim pikaçu hadi kaybol
Kızım ben senin soruna cevap yazdım sadece sen daha anlatmayı beceremiyorsun arabalarını olmamalarini dert ediyorlarsa emekli gibi diyemezsin senin ağzına hayatına sülalene s*çarim orsp pislik akıllı ol önce soru sormayı öğren arabaları yokmuş istediği saatte dışarı çıkamıyorlarmş bence sende çıkma bu beyinsizlikle seni akşam dışarıda sik*erler ben diyeyim
Benim dediklerime bile doğru cevap veremeyecek kadar zekan yok
Bana bak senin o ağzının yayını * amcığa bak varoş seni fazla bile kaale aldım tatlım seni. hadi ordan git lan.
Daha küfür etmeyi bilmiyorsun herkes benzer cevapları paylaşmış cevap verecek beni mi ladye bak ya arabası varmış zenginmiş burada nasıl arkadaş bulurum diye soruyor kızım senin daha zekan yok paran olsa ne olacak ciddi söylüyorum akşamları dışarı çıkma seni s*kerler
Benim neden böyle arkadaşım yok ahahah
Yaş kaç 😂
22
Üniv okumuyor musun.. oradan bı arkadaşla tatile çık 😂
Okuyorumm off biri çalışıyor biri yazlıkta birinin ailesi göndermiyor. Çok samimi olmadığım insanlara da soramıyorum doğal olarakk herkesin kendi grubu var
Hangi şehir ki 😂
Lan niye gülüp duruyosun anlamadım ki. İstanbul
Kız git kendi başına gez.. Bir sürü yerimiz var iistanbulumizda 😂
Tek başıma piyasa yapamam 😁
Ne piyasası lan 😂
İlginç
Niye ki
Bende gezip tozmak istiyorum ama benim de param yok
Parasız arkadaş ister misin
Ben ne diyorum sen ne diyorsun problemim o zaten 😀
Zengin arkadaş bulmak zor bence
tanışalım asko