Ben gereksiz konuşmamaya çalışıyorum. Çünkü saçmalarım yani mantık çerçevesinde konuşurum fazlasını istesem de yapamam cümle kuramam yani o derece.
Tepkilerimi sesli dile getirmiyorum.
kızlar tuhaf karşılıyor bu durumlarımi bişiler söylememi istiyor konuşturmaya çalışıyorlar neden. Ben ne konuşayım aklıma bişi gelmiyor soru cevap üzerine dayalı. Birine bişi anlatmayı 10 yaşımda bıraktım. O yüzden kimseyle hayatımı da paylaşmıyorum kız bile olsa merak ediyorsa hayatım ile ilgili sorular soruyorsa şüphelenir soğur ve sinirlerim.
Tepkilerimi sesli dile getirmiyorum.
kızlar tuhaf karşılıyor bu durumlarımi bişiler söylememi istiyor konuşturmaya çalışıyorlar neden. Ben ne konuşayım aklıma bişi gelmiyor soru cevap üzerine dayalı. Birine bişi anlatmayı 10 yaşımda bıraktım. O yüzden kimseyle hayatımı da paylaşmıyorum kız bile olsa merak ediyorsa hayatım ile ilgili sorular soruyorsa şüphelenir soğur ve sinirlerim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
tamam en havalı sensin
Ya ne alaka zeka yoksunu onu mu diyom
Ya da acaba dışarda gören havalı mı sanıyor acaba
değil tabikide kelime yetersizliğinden konuşamayan dangalak diye uzak duruyorlar ve çok sıkıcı geliyorsun onlara göre
Kelime yetersizliğim olduğunu nasıl anlıyorlar acaba
sessiz durman biraz enerjik ol insanlara pozitif bak negatif bakarsan enerjilerini somurursun
Boş boş konusmuyom sesli yapmacıkta olsa "ahaha" diye gülmüyorum duruyorum öyle
Pozitif bakamıyorum ki hepsi mal gibi geliyor. Robotum tam. Bende fark ettim kızlarla konuşunca tebessüm etmiyorum hiç
işte o sakinliğin tüm eli bozuyor şerefsiz olucan aw şerefsiz ol senin pesinden koşsunlar
gül biraz aq utanma hayatina nese kat sor nasilsin iyisin eglen zaman gecir kasma kendini aw ergeni
Nasıl şerefsiz olcam nasıl
Uyandığımdan değil mal olarak algılanmaktan korktuğum için gülemiyorum
Hicbisey
Sevmezler