+1 yılBen catlarım duramam benim oldugum ortamda herkes güler canlılık gelir herkesle konusurum onları dinlerim kendimide dinletirim. Lisede vardı o sessiz, sakin tiplerden ben hep konuşacak seyleri olmadığını ve sanki öyle olunca aaa ne kadar terbiyeli kiz bak hanım hanım oturuyo imajı ićin yaptıklarını düsünürdüm ama üniye gelip o tipleri daha yakından gördüm birde ağzını acmaktan aciz kızların cıkısta sevgilisiyle gülüstüğünü görüncr daha da bir soğudum. Tamamen ters etki yaratıyolar kimse göründüğü gibi değil. Ayrıca sessiz insanlar konusunca herseyi mahfedeceğinden ya da bazı özelliklerini kapatmak icin susuyomuş. Bunu da bir yerde okumustum. Amma saydırdım ya
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni çok iyi anliyorum varya :D sinifta otururum kimseyle konusmam felan sadece onlar bana konusursa ben de cevap veririm felan sende oylesin diilmi :D sinsilikten saniyorlar ama yapimiz boyle ama mesela ailemin, sevdiklerimin samimi oldugum kisilerin yaninda konusurum yani
33 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya aynen ikizim çıktın 😄
Cevap sahibi+1 yılHahah :D Bence iyi boyle bos konusmaktansa milletin dusuncelerini bosvercen
Soran+1 yılaynen öyle artık bıktım bende zaten sınıfta oturuyorum noldu birşeymi oldu konuşmuyon diyolar ya iyice deli oluyorum içimden :D
+1 yılnefret ediyorum hatta karşı karşıya gellmişliğimde vardır öldüresim geliyor psiklojim bozuluyor ben konuşmayı çok seven bir insanım konuşmaya çlaışıyorum sesizce yüzüme bakan bir tip espiri yapıyorum sadece yüz kaslarında bir oynama varya adamı kanser ediyorlar ölü gibiler ulan konuş bir sende bişşi söyle ben yine sinir oldum
01 Yorumla
+1 yılKadın olacak ve sessiz olacak hee
Hayal edemedim
Ruh gibi olmasında
Bu sessiz kızın sevigilisi oldugunda açılmalı (mecazen)
kabuğunu kırıp sevimli hareketli erkeğini peşinden koşturacak bir hatun olmalı14 Yorumla
Soran+1 yılçok sessiz bir kızım yani var öyle kızlar
- +1 yıl
Sessiz derken susuyor musun?
Böyle bitki gibi ot gibi
Bence sen bir sevgili yap suskunluğun biter bence yanlızlıktan olabilir
Soran+1 yılaynen öyle gün boyu sınıfta otururum kimseyle konuşmam kitap okurumsevgili istemiyorum karşıyım öyle şeylere
- +1 yıl
Tebrikler Evde kaldınız ozaman
Artık ailen seni 23 gibi maximum
Görücü usulü evlendirecek
Durum vahim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılBeni anlamayan insanlar varsa etrafımda tabi ki ağzımı bile açmam ama sevdiğim insanların yanında asla susmam. Zaten bence olması gereken de böyle bencee 😊
10 Yorumla
+1 yılÇok efendi, akıllı, kendini bilen, doğal insanlar olarak düşünürüm.
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılBir ağzımız 2 kulağımız var
1 konuşmalı 2 dinlemeli insan
Az konuşup öz konuşanı severim10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. konusmayı sevmediğini diğer insanların ona ne kadar boş geldiğini düşünürüm
40 Yorumla
+1 yılAz konuşması sorun değil.. Öz ve güzel konuştuktan sonra.. Genel olarak bir şey düşünüp ön yargılarım yoktur..
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bilmem. hic dusunmedim cunku sessiz bir kiz gormedim :D cok konusuyorsunuz gercekten :D
012 Yorumla
Soran+1 yılben çok sessizim gün boyu kimseyle konuşmam kitap okurum 3-4 kelime eder susarım gün boyu
Soran+1 yılkesinlikle açılmam kişiliğim böyle cok denedim ama olmadı daha 17 yaşındayım
Soran+1 yıldeğişmek istemiyorum :)
Soran+1 yılne güzel 😄 yok sanmıyorum yinede
Soran+1 yıldizi izlemem 😄
Soran+1 yılteen wolf izlerm
sevmiyorum ben konuşkan değilim onlarda değil konuşkanları seviyorum sabaha kadar dinleyebilirim konuşmasını
00 Yorumla
+1 yılOldukça ağır ve oturaklı efendi olduklarını düşünürüm. Tercih sebebimdir de aynı zamanda.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. hiç sevmem, kız dediğin deli dolu olcek, sürekli susan konuşmayan her zaman üzgün olan kızlar soğutuyor kendinden.
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 377 cevap paylaştı. Erkekleri bilmem ama ben haz etmem sinsi oluyor çoğunluğu..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılbirşey düşünmemiştim önceden :D sizin için düşüneyim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekleri bilmem de ben duygularının bastırıldığını düşünüyorum. Hoş ben iki gün takılırsam o kız artık sessiz olamıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşmuyan kız açmamış çiçek gibidir kapalıdır gizemlidir içi güzeldir ama daha dışa vuramamış oldugundan dışa dönük olmasını sağlamak ve acmasını beklemek gerekir :P
20 Yorumla
+1 yılBende kızların sessiz erkek hakkında ki düşüncelerini merak etmişimdir hep
06 Yorumla- +1 yıl
sessiz erkekler en iyisidir bence sessiz ve ağırbaşlııı ^-^
- +1 yıl
@esraacxxxxx hmm neden o zaman hiç fark edilmiyorum o zaman bunun cevabını düşüneyim artık :))
- +1 yıl
şimdikiler sağına soluna bakmıyolar ki
- +1 yıl
@esraacxxxxx şimdikiler derken nasıl yani
Soran+1 yılsessiz erkekler evlenilecek erkektir
- +1 yıl
hmm öyle mi ondan sadece evlenince yanımıza yaklaşıyorlar normal de evliliğe vakit verken gezip tozuyorlar serserilerle.
bende sessizim valla ne güzeliz işte herşeyi içimde yaşarım dışarı pek vurmam :D
046 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Soran+1 yılben çok sessizmdir 1-2 arkadaşım vardır o kadar evet bendede öyle hatta sinsi diyolar biz sessizlere iyice sinir oluyorum
Soran+1 yılsınıftan bir cocuk bana yere bakan yürek yakan demişti bişey dememiştim üstelikte hiç tanımıyorum cocugu gün boyu dediği şeye üzülüp durdum kırılmıştım nedense ama birşey de demedim cok kötü insanlar var
Soran+1 yılşimdi jeton düştü 😄 sınıftan benden hoşlanan biri var onun arkadaşı bana bakarak yere bakan yürek yakan dedi sinsi anlamında dememiştir umarım
Soran+1 yılpeki bana neden öyle birşey diyo o zaman
Soran+1 yılarkadaşı bana bakarak seninki diyo sonra beni seven cocuk bana bakınca sürekli gülümsüyo sonra kafasını eğiyo bana bakarak iç geçiriyo felan bende onu seviyodum ama artık sevmiyorum inanmıyorum beni artık sevdiğine unutmaya çalışıyorum cnkü seven erkek okulun son gününde bakardı o bakmadı bana hiç
Soran+1 yılbakmadı hiç bende bakmadım ona aslında ama bizim sınıfın bir tahtası var yansıması yani ordan bakmış olabilir bilmiyorum ama seven erkek direk bakardı veya karne gününde erkek gelirdi ne biliyim artık unutmaya çalışıyorum zor oluyo ama olcak. d
Soran+1 yılerken gelirdi*
Soran+1 yılevet istanbuldayım 😄 ya birde birşey sorucam birşeye çok dikkat ettim mesela bu hep susuyo benden hoşlanan cocuk ama benim adım söylendiğinde hemen konuşmaya başlıyo ama hep böyle dikkat ettim de konuşmuyo mesela benim adım söyleniyo hemen konuşuyo böyle sebebi ne olabilir
Soran+1 yıllise sona geçtik bu sene 17-18 yaşındayız
Soran+1 yılartık çok eminim sevmediğini cnkü bakmadı son gün harekete geçeceğini de hiç sanmıyorum bir kac kere denedi ama gelemedi uzaktan baktı çıkış saatlerinde felan
Soran+1 yılben sevgili işlerine karşıyım içimde yaşarım sadece şöyle anlatayım sana ilk kez hyatmda aşık olmuştum ve aşırı seviyodum onu mesela konferans salonundayız o öndeydi beni görmüyodu arkası dönüktü bende 5-6 sıra arkadaydım sadece ona bakarak gözlerm dolmuştu o derece seviyodum onun için kaç hafta uykusuz kaldm acıdan uyuyamadım gece 3 lerde kalbime ağrılar giriyodu ağlamaktan gözlerm şişiyodu ama o sevgimi hakketmiyo cnkü bana son gün bakmadı eğer baksaydı asla vazgeçmezdim ama bakmadı işte bnde artk unutmaya çalışıyorum çok zor bişey
- +1 yıl
ah ya :( ama anlatttığın kadarıyla çocukta kendimi gördüm senin hayır demenden falan korkuyor bence bende böyleydim sevdim kızı geceleri uyuyamadım söyleyemedim kaç sefer yeltendim ama olmadı çıkışlarda o son kalır servis bekler bende bekledim kenarda sınıf boşalmıyor benim yanım boş kalmıyor belki 1 ay belkedim en son söyledim ama yine dayanamadım okulda konuşamadık int konuştuk dedim byle böyle ben seni seviyorum ama kızda başkası varmış kahroldum varya konuşuyorsanız mesela sen mesaj at konuşun bir iki gün ara ara sonra ortam biraz samimi olursa dökülecektir :(
Soran+1 yılüzüldüm senin adına ama artık vazgeçmem lazım çok acı veriyo bu durum bana ama bunu başarmam gerek yine söylüyorum seven erkek son gün bakardı sonuçta 3 ay göremicek
Soran+1 yılhiç sanmıyorum yazacağını 4 ay bakıştık hem o çok girişken rahat biri sadece bnde utangac çoktan gelirdi diye düşünüyorum. Sen ne düşünüyosun peki bana son gün bakmaması kesinlikle sevmediğini gösterir dimi
Soran+1 yılona hiç bakmadım son gün ama insan görüyo sonuçta yan gözle bakmasa bile. Ama eğer tahtadan baktıysa orasını bilemem ama bakmamıştır tahtadan ya bnce bnden vazgeçti
Soran+1 yılbakmasan bile*
Soran+1 yılhiç sanmıyorum hem arkadaşları da bana yürümeye başladı geçen bir arkadaşı 20 dk boyunca beni izledi sinirden gözlerm doldu sdce seven cocugun bna bakmasını istiyorum. ve oda biliyo arkadaşının bna baktğnı ama birşeydemiyo seven erkek bakmalarına müsaade etmez erkek bile değil o artık benm gözümde
Soran+1 yılkendime çok güzel desem beğenmişilik olur ama çevremdekiler cok güzel oldğmu söyler hep ama şu var cocukla aramızdaki şeyi öğrendikten snra bakmaya başladılar kıskançlıktan diye düşünüyorum cok içleri fesat onların yani bu işin içinde birşey var aramızdaki şeyi öğrendikten snra baktı arkadaşları eğer ilgilerini çekseydim sevdiğim çocuktan önce bakarladı bana. artık sinirlerim bozuldu zaten senke konuşuyorum ya bunları bir kötü oldum yine
Soran+1 yıldeğildim
Soran+1 yıl%100 kıskançlık zaten elde etme çabası onlarınkisi sadece dediğim gibi bu sevdiğim cocuk beni sevmiyor gibi artık yoksa bakmalarına izin vermezdi
Soran+1 yılneyse :)
Soran+1 yılsanmıyorum geleceğini :D vazgeçmek için çok çabalıyorum bir tavsiyen varmı? yani platonik aşk acısı nasıl geçer :D
Soran+1 yılanladım neyse yorumların için çok teşekkür ederim
Soran+1 yıliyi günler:)
+1 yılSessiz mis konusmkanmiz fark etmez hepiniz seytansiniz
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSessizlik türüne göre değişir. Asosyal sessizliği ve sessiz insan sessizliği farklıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende sessizim sadece yakınlarımın ve kafa dengi birilerinin yanında konuşurum.
00 Yorumla
+1 yılAz konuşanı makbuldür 😂
20 YorumlaKonuşmayan kız varmış mı ya:)
04 Yorumla
Soran+1 yılben öyleyim hatta çok sessizim herkes bana gelip sorar birşey oldu diye o derece
Soran+1 yılkişiliğim böyle değiştiremedim kendimi değiştirmeyi de düşünmüyorum başkaları için daha 17 yaşındayım hem
sessizliğin altunda bişey aramak doğru değil bence
10 YorumlaÇok iyi öyle devam etmeye çalışın
10 Yorumlaçok konuşanda olmaz çok susanda ortası olmalı
00 YorumlaSessiz ve götü yere yakın insanlardan korkacaksın.
00 Yorumla
+1 yılKonuşkan olması lazım tat alamam
01 Yorumla
+1 yılPatlamaya hazır volkan :))))))
00 Yorumla
+1 yılBen kjzm ama iyi dusunurum
00 YorumlaFazla sessizlik ezik bir görüntü sağlıyor. Sevmem.
00 YorumlaSesiz atin tekmesi sert olur diye dusunuyorum
00 YorumlaSesizler🇹🇷🙁🙈🙄😊🙄😏👏😻😏😝🙄😜😏🙁😛🙄😂
00 Yorumla
+1 yılHep oyle kalsinlar bozmayin onlari
00 Yorumla
+1 yılpek sevmiyorum sessiz kızları
00 Yorumla
+1 yılpek bişey düşünmeyiz aslında :)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılFazla sessiz olmamalılar.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılİyi şeyler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılen büyü i*neler onlar oluyor sessiz ama tehlikeli
05 Yorumla
Soran+1 yıltam tersi
Cevap sahibi+1 yılyaniliyorsun
Soran+1 yılben çok sessizim ama sinsi değilim herkes bana çok iyi niyetlisin der sessiz olmanın sinsilikle alakası yokki sadece konuşmassın içinden konuşursun
Cevap sahibi+1 yılherkez öyle degil tabi alinma😅
Soran+1 yılanladım
+1 yılSessiz kız
00 Yorumla
+1 yılezik duruyo bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşfedilmemiş hazinedir bana göre
00 Yorumla
+1 yılSessiz olduğunu
00 Yorumla
+1 yılAhraz herhalde derim
10 YorumlaHiç bitşry
00 Yorumla
+1 yılÇok sessiz olmamalı
00 YorumlaSinsi
02 Yorumla
Soran+1 yılsessiz olmakla sinsi olmanın ne alakası var bırakın artık şu sessiz insanlara sinsi demeyi
+1 yılÇekingen derler
00 YorumlaHojdir
00 Yorumlabedbaht
00 YorumlaNe kadar sessiz ama
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 311 cevap paylaştı. Sessizlerden korkcan
00 YorumlaSıkıcı
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBisi dusunmez.
00 Yorumla sessiz sevmiyorum :)
00 YorumlaIyibdusunur
00 YorumlaDüşünmem
00 Yorumla
+1 yılhiç bişi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBişey düşünmem
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?