Soru yukarda
Sessiz erkekler nasıl kızlardan hoşlanır?

Soru yukarda
Merhaba, bence sessiz erkeklere girişken bir kız lazım ama o girişken kız gerçekten o sessiz erkeğe sadık olmalı yani bunu hissettirmeli. Çevresindeki erkeklerle belli bir mesafede olmalı ki o sessiz erkeğin kendisinden soğumasının böylece önüne geçebilsin. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Kendi adıma konuşmak isterim.
En önemlisi güzel baksın o güzel olan 1 çift gözle.
Vicdanlı olsun.
Gamzeleri hep benim için iki yana açılsın.
Afeti devran olmasına gerek yok.
Bana göre afet olsun.
Böyle konuşmak kolay dimi.
Acaba o benim için ne düşünüyor.
Merhaba
Sessiz erkekler düşünüldüğü gibi sessiz kızlardan hoşlanmaz ben öyle düşünmüyorum. Onları canlandıracak sohbeti güzel konuşkan girişken olmalı diye düşünüyorum. Bunu tanımadan bilemeyiz aslında çok farklı biride çıkabilir içinden
Cevap
22Cevap
Çok fazla sessiz erkekler bana her zaman itici gelmiştir Kendi kendilerine bir kasılmalar bir havalar bu kadar sessizlikle ne oluyor yani dünyayı mı kurtarıyorsun Her neyse Eğer çok fazla sessizse ondan çok bir hayır bekleme Bu arada tabii ki karakter önemli insan sevdiği zaman daha farklı olur tamam bunlar yalan değil doğru şeyler ancak çok fazla sessiz erkekler dediğim gibi bana itici geliyor Sen de o yüzden çok fazla bir hayır bekleme tabii ki burada sessizliğin dozu da önemli
Sessiz erkekle konuşkan erkek arasında en azından hoşlantı olarak aman aman bir fark olacağını düşünmüyorum yani sessiz erkek şöyle kızlardan hoşlanır konuşkan erkek böyle kızlardan hoşlanır diye ayırmak doğru değil her insanın karakteri farklıdır o yüzden gidip o sessiz erkekle konuşman gerekiyor diye düşünüyorum konuşursan daha iyi anlayabilirsin nelerden hoşlandığını Sen de ona göre bir yol çizersin
Genelde öylesi olanlar kendi kendine yetiyor ihtiyaç duymuyorlar.
Sessiz kızlardan hoşlanır.
beni anlayan guldurebilen deger verdigini hissetirebilen her durumda yanimda duran savunan tatlı bide duygusal biri hosma giderdi acikcasi bu arada bi erkek sesizse ortami samimi bulmamistir kendi arkadas gurubunda daha konuskan biridir genelimiz öyle
En azından muhabbete teşvik edebilen neşeli insanlardan. Sessizliğinin mutlaka bir sebebi vardır. Faydalanma maksadı yoksa sürekli kendi sorunlarını, derdini anlatan insanlardan genelde uzak durulur.
Zıt kutuplar birbirini çeker derler sessiz insan otariter dominant karakterler daha ilgisini çeker
Ben dışarıdan sessiz biri olarak görülüyorum ama sevdiklerimin yanında çok konuşurum. Sakin, ağırbaşlı oturmasını kalkmasını bilen elit biri olmasını isterim
olgun sadece sevdiği adamın yanında çocuklaşan karakterli sadakatli kadınlardan hoşlanırlar
sosyal kızlardan cause zıt kutuplar birbirini ceker facts 👍🏻
Bende sessiz kendi halimde biriyim ben manken gibi kızlar daha çok dikkatimi çekiyor
Sevdiği ve yaptığı davranışları gözlemle. Sessizler onları anlayan insanları sever.
Bana hep ne kadar sakin bir beyefendi derdi şimdi ise Almanya ya gidiyor of of
Her turlu fanteziye acik kizlardan
Sessiz
Namuslu olması en önemli kaidedir.
Sessiz kızlardan hoşlanırlar
aynı tip kızlardan : ) , sorma kendimden bilirim
Senden hoşlanmıyorlar belli.
Biraz Sert egoist kizlar
Cadı kızlardan
En İyi Cevap