İyi geceler herkese, dediğim şey işte bunu yaptım bir daha asla yapmam. Veya onun için nelerimi feda ettim bir daha başka biri için kılımı kıpırdatmam gibi. Eski ilişkinizde yaptığınız hatalar neler?
Eski ilişkimdeki en büyük hatam, fazla değer vermek ve karşımdakine gereğinden fazla güvenmekti. Karşımdaki insanın da aynı şekilde çabaladığını ya da hissettiğimi hissettiğini sandım. Ancak zamanla, verdiğim değerin karşılık bulmadığını ve güvenimin boşa çıktığını fark ettim. İnsanlar, çoğu zaman sizin fedakarlıklarınızı hafife alabiliyor. Bu tecrübe bana, değer vermenin bir sınırı olduğunu ve karşılıksız bir güvenin yalnızca hayal kırıklığı getirdiğini öğretti. Artık dersimi aldım ve daha temkinliyim.
şu an ki ilişkim bitmedi ama bitecek gibi son demleri oynuyoruz çabuk bağlanan birisiyim hayır yaşımda 33 oldu bir insan bu konuda hiç mi geliştirmek kendini
cabuk baglanan biriyim, o yuzden gercekten guven verirse cok cabuk guvenirim. beni bunlar hayal kirikligina ugratti aslinda. cunku beklemedigin seyler oldugunda cok ortada kalmis hissediyor insan. ayni seyleri yine yapar miyim bilmiyorum, bu benim karakterim cunku. isteyerek yapmamistim ama belki daha agirdan almaya calisabilirim. bu yonde kendime destek olurum. pisman misin dersen degilim, her yasanmislik bir seyler ogretiyor insana sonucta. hata yapmaktan korkmadan yasiyorum ve bu cok degerli
Kıskançlığın dozunu iyi ayarlayamadım, anlamadan dinlemeden yargısız infaz yaptım, çokça trip attım. Bunları yaparak kendimden soğuttum. Tek bir kişi için konuşmuyorum, üstüne alınanlar olmasın. Genel olarak ilişkilerimde hep bu hatalara düşüyorum. Arkadaşlıkta bile :))
cok fazla musamaha gösterdim, cok hosgorulu davrandim, ben yaptigimda karsi cikacagi cogu seyi onun yapmasına ses etmedim. bir de cok guvendim, "surdayim" dediyse "surdadir" dedim ama degilmis hahdhd