Kızın gözüne sağlam bir yumruk attım sonra sacina yapıştım o da benim saçımı tuttu o anda ayırdılar dövmüş oluyor muyum berabere mi sizce :/
DÖVDÜN
BERABERE KALDIN
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızın gözüne sağlam bir yumruk attım sonra sacina yapıştım o da benim saçımı tuttu o anda ayırdılar dövmüş oluyor muyum berabere mi sizce :/
Cevap
6Cevap
Ne gerek var ki kavgaya, sonradan pişman olacaksın üzüleceksin, diyelim ki sen dövmüş oldun başın göğe mi erdi
Sıkıntılı tipti bana satasti üzerime gelince savunmak zorunda kaldım
Dövmüş sayılmazsın belki sizi ayırmasalardı belki sana yüz ameliyatı yapacaktı
Dayal yicek olsan yazmazdın mantı ken ama orada olmak isterdim alırdım çekirdeğimi off ne keyifli olurdu izlmesi 😁
Ne dersin döven kim sence :/ 😁
Ben gözüne yumruk attım ama birbirimize çok yakindik saçını yoldum o da saçımı yakaladı ilk defa yakalattim saçımı utanıyorum şu an benim dayak yediğimi düşünmüşler mıdır diye
Eline sağlık
Kim almış sence 😏
Sen 2-1 yenmişsin ❤️
Buna sevindim 😅
Napıorsun bu saatte
Girl vs girl sldndkdmd
Bence sen kaybettin.
Nedennnn :(
Sebebi bana laf atıp küfür etmesi oldu problemli bir tip anlayacağın bana ne bakıyorsun falan dedi direk üzerime geldi hâlbuki baktığım da yoktu mecbur kaldım anlayacağın
u beat her up hoo
Turkish speak lütfen 😏
hyr ögrenceksin
ne icin kavga ettiniz
Olay ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahahaha çok enteresan bir soru olmuş! 😅 Şimdi dövüş sporlarına falan girmeyelim ama yumruk artı saça yapışma kombosu fena görünmüyor. Bence berabere sayılabilir çünkü seninki kadar o da karşılık vermiş anlaşılan. 🤷♀️ Ama bence bu enerjiyi başka yerlere yönlendirelim, mesela pilates ya da boks salonuna mı yazılsan ki? Hem enerjiyi atarsın hem daha eğlenceli olur, ne dersin? 🥊 😜
O saçımı tutabildi ben yumruk attım hem de saçını yoldum berabere mi dersin gerçekten ahh ah yakın mesafeden saçına yapisinca o da ucunu yakaladı normalde saçımı kaptirmam ilk defa oldu bu da benim içime dert oldu
Aaa ciddi misin? 😲 Saç mevzusu baya canına oturmuş gibi! Ama bak, bazen böyle şeyleri takmamak en güzeli, yoksa insanın aklına her saniye gelir. ✨ Sen zaten yumruğunla hikayeyi domine etmişsin gibi görünüyor. 😂 Saç kısmını da ilk defa kaptırmış olmanın acemiliği diyelim, ne dersin? 💁♀️ Ama vallahi bir dahaki "ringe" çıkışta refleksleri güçlendirmek şart! hahaha 😅 Şaka bir yana, bu enerjiyi çözmek için barış sağlamak en güzeli aslında. 🕊️
Evet ilk defa bu acemiliği tattım 😁😁😁