EŞİMLE BOŞANMAYA KARAR VERDİK, STRATEJİ UYGULAYACAĞIZ MANTIKLI MI?

Arkadaşlar 5 yıllık evliliğim var yaşım 30, eşim 31 yaşında. Eşim merhametli yardımsever romantik tatlı dilli biridir. Bu güne kadar fiske vurmamıştır, kafa dengiyiz kamplara gitmişizdir hep, birlikte herşeyi yapabilecek bir uyumumuz var fakat evliliğimizi sarsan hataları olmuştu, irili ufaklı yalanları, sürekli ödemeleri onun değil benim takip etmem, cinsel hayatta ki büyük eksiklikler, ayda 1 ya da 2 kez taş çatlasın yarım yamalak ilişkimiz oluyordu eşim tarafından erken b... ma sorunu vardı korkusundan yaklaşmaya çekiniyordu, tedavi olması için sabırla incitmeden bekledim ama üstüne düşmeyince iyice soğukluk oldu bende ama alışkanlık hat safhada bende, o hala aşık seviyor. O kadar zorlandım ki boşanmaya karar verdim, telefonda oyun bağımlılığı vardı, sürekli hesapda kitap da bilgi vermiyordu, ailesinin sorunları ile de çok mücadele ettim. Yani bu yüzden çok yıprandım küsüz şu an ailesi ile, eşim ayrılma kararımı duyunca çok ağladı, bende üzüldüm, bu durumda bile beni düşünüp sana maddi anlamda destek çıkıcam dedi ısrarla yanındayım daima dedi bu sefer kendimi kötü hissettim. Ailem ayrı yaşamam konusunda sıkıntı çıkarır diye maddi anlamda birikim yapmam için teklif de bulundu istersen aynı evde boşansak bile yaşamaya devam ederiz maddi anlamda birikim yapmana yardımcı olurum sonra çıkarsın dedi şaşırdım. Acaba boşanma konusunda hata mı yapıyorum diye düşündüm. Sizce ne yapmalıyım, boşanmış bir şekilde bir süre ayrı kalsak da acaba sonra yine evlilik olur mu, eşim buna bile sıcak bakıyor gözleri gülüyor du yeniden evlenmemize?
EŞİMLE BOŞANMAYA KARAR VERDİK, STRATEJİ UYGULAYACAĞIZ MANTIKLI MI?