EŞİMLE BOŞANMAMAYA KARAR VERDİM, AİLESİNE MESAFE KOYDUK HAKLI MIYIM?

Arkadaşlar daha önce durumumdan bahsetmiştim belki bilenler bilir, eşimle ciddi konulardan dolayı boşanma kararı almıştım. Ailesinin başından beri sebepsiz istememelerinden dolayı beni seviyormuş gibi yapıp yaranamıyışımdan ötürü eşimle sık sık aklına girdikleri için tartışma çıkıyordu. Eşimle bana aşırı müdahale içindelerdi. Eşimde bundan kaynaklı ve kendi hatalarından dolayı benimle ciddi derecede arası açıldı,2 gün önce ailem son kez konuşmaya geldi, eşim pişman ve boynu bükükdü, gece 2 gün bankda yatmış, ailesi aramamış sormamış, ben o kararı aldığım gün gece eve geldiğinde ailem evdeydi bize gelmişti. Ben böyle bir yanlışı onlara nasıl kandım dedi. Senelerdir iyi günde borçda, ayrılma aşamalarına geldiğimizde sevinir gibi hiç ilgilenmemişlerdi, sürekli dışlar gibi beni kızları gibi görmeyip soğukluklarını belli edip iğneleyici şakalar yalandan samimiyetsiz sevgi sözcükleri tek tük çıkıyordu. En son onlar yüzünden o aşamaya tekrar gelmiştik ki eşimin ayrılmamdan korktuğu için son şansı olduğunu bildiği için o 2 gece düşünmüş. Onun için endişelenin tek ben olduğumu gördüğü gün dank etmiş. Şimdi ailem de bende istemeyerek geçerli sebeplerimiz olduğu için ailesi ile görüşmeme şartı koyduk yoksa yuvamız elden gidecek. Zaten bekarken de çektirmişler, aç aç sokakta ekmek arası ile geçmiş ömrü, sıcak yemek görmezmiş, babası yanımda ha bire tüh p.. zevenk diye ş.. refsiz diye konuşuyor birşeye kızdığında oğluna. Kaç kez araba istedik vermiyordu küsünce veriyordu. Birsürü sebepler. Babası tartışmamız da bana boşan git aç davanı o zaman demişti 2 gün önce, o yüzden eşimle karar aldık. Sizce doğru mu yapıyorum. Yoksa yuvam dağılacak onlar yüzünden.
EŞİMLE BOŞANMAMAYA KARAR VERDİM, AİLESİNE MESAFE KOYDUK HAKLI MIYIM?