AİLEM BANA SAHİP ÇİKMİYOR?

22 yasindayim annemle babam ben doğmadan once ayrilmislar babami daha once hic görmedim. neyse Annem yüzünden 17 yaşında evlendim 5 sene evli kaldım 2 çocuğum oldu cunki annem devamli evlen evlen diye baskı yapardı evlendiğin şahıs dan devamlı şiddet gördüğüm için annemin evine dönmek zorunda kaldım ve annem 1 ay beni evinde zor barındırdı devamlı ben evlenicem evleneceğim adam seni ve çocuklarını istemez git ne halin varsa gör sokakta kalsan umrumda değilsin evleneceğim adam benim her masrafımı karşılıyor siz bana yüksünüz diyip dururdu ama benim tek isteğim 2 evladıma çalışıp kendim bakmaktı anneme yalvardım bana sahip cik nereye giderim ne yaparım diye ama benim çocuklarıma sözlü şiddet uygulardı en sonunda beni evden kovdu ve sığınma evine gittim siginma evinde çocuklarımın psikolojileri bozuldu herkes çok iyi yer diyor ama alakası yok suçlu muamelesi yapıyorlar insanlara yaşancak yer değil. Siginma evinden çıktım şu an bir arkadaşımın yanında cocuklarim la beraber geçici bir süredir kalıyorum Öyle tükendim ki ne yapcagmi şaşırdım annemin böyle davranmasının sebebi ben 16 yaşında iken beni 38 yaşında birine vermek istiyordu ben kabul etmediğim için bana böyle yapıyor ama diğer 2 kardesim üvey babam dan olanlara gözü gbi bakarken ben sokakta yatsam umrunda olmam o kadar koyuyorki bana o kadar tükendim ki daha yaşım 22 ve bundan 5 10 sene snra allah nasip ederse hangi konumda olurum bilmiyorum sadece ayakta durma sebebim cocuklarim o kadar çok şey yaşadım en diplerdeyim ama bu 2 evlâdım için beni çaresiz tükenmiş ona buna mecbur bırakan aileme yaziklar olsun...
AİLEM BANA SAHİP ÇİKMİYOR?