Aşağıdaki linkte, ayrıntılı bence yer alıyor. Deliller de orada.
re-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 238), underline, justifyLeft, p
ne sümerler ne etrüksler Türktür ne de egemenliği hiçbir zaman osmanlı kürtlere vermemiştir güneydoğudazaten merkezi yönetimci bir devlettir osmanlı bu zırvalıklara kendin inanmış olabilirsin ayriyetten hazarlarda musevi Türkler değildir yöneticilerinden birkaçı müseviliği benimsemiştir o kadar hristiyan, müslüman, şaman Türkler de hatta Türk olmayan paralı askerlerde vardır hazar devletinde kozmopolit bir yapıdır.. karay Türkleri evet nazi soykırımda vardır ama çok küçük bir kısımdır zaten o gelenlerde bugün İstanbul'da karaköy denilen İstanbul'a yerleştirilmiştir... Türklerin selçukludan önce bir egemenliği anadoluda yoktur hele ki farslılar ve kürtler anadolu Türkleri yok kürtleştirmek falan kendinle çelişiyorsun.. anadoluda Türklüğün izine dair bir kaç mağarada runik yazı vardır onlarında Türklere ait olduğu da kesin değildir anadoluda egemenliği Türklerden önce tamamen hint avrupalı kavimlere aittir..
Hepsinin delillerini, güncelleştirmedeki linkte attım. Bu yüzden, yalancı sensin!
yav ne linki atmışsın? Jean poul Roux gibi Türkolog ortayasyada bile kurganları incelemiş bilim insanı Türklerin tarihi kirabında niye yazmadı bu zırvaları? bu hikayeleri kabul eden akademik hangi birim var? anadoluda Türklerin bir medeniyeti yoktur selçukludan önce.. ne sümerlerin Türk olduğuna dair kanıt var ne de başkasının Türklerin tarihi bellidir...
Cevap
1Cevap
maalesef doğru değil.
Türklerin, ya da Altay dili konuşan göçerlerin Anadoluya 1071den önce yerleştiklerine dair hiç bir bulgu yok.
.
En eskiler Hititlerdir. Onlar da Hint-Avrupa kavimlerindendir.
Hepsinin kanıtlarını, güncelleştirmedeki linkte attım.
Hepsi bilimsel. Linkte, bilimsel dil karşılaştırmaları ve dna araştırmaları da var. Ama o kadar Türk düşmanısınız ki ; kabul etmek zorunuza geliyor. Ama şunu böyle bilin ; 12.000 yıldır burası Türk yurdudur ve hiç bir yere gitmiyoruz. Göndermek isteyenleri de büyük taarruz meydanında bekleriz..
DNA araştırmalarını da çarpıtıyorlar. Orta Asyaya ait genler Anadoluda %15. Bu düşük bir sayıdır. Şimdi ki Anadolu genlerini "türk" sayıp, akdeniz milletleriyle aynılığını gösteriyorlar. Bu şekilde Romalıları bile "türk" yapıyorlar.
Ben Türküm. Yurdum da burası. Burada kalmak için, sizin gibi saçma sapan mitoloji uydurmama gerek yok.
Etrüks dnası, Orta Asya'daki Uygur dnası ile eşdeğer. Kaldı ki Anadolu'da Türk dnası oranı, %40 dır. Ayrıca Etrüks dili de sadece Türkçeye benzemektedir. Bununla ilgili, Türk Dil kurumunun makalesinini de paylaştım. Ama İngilizler, Etrüzkçeye İngilizce diyememektedir. Çünkü, Türkçedir
Ayrıca Sümerce de Türkçedir. Bununla ilgili, karşılaştırmalı videoyuyı da bencede paylaştım
İngilizler, ingilterenin ilk yerlisi olmamasına rağmen; kendisini ilk yerlisi yapıyorlar. Neden peki? Çünkü bölgenin ilk yerlisi britonlar, hak iddia etmesin diye.. Türkiye, gerçek tarihe sahip çıkmadığı için ; herkes hak iddia ediyor. Çünkü bizi yönetenler, hep Amerikancı oldu. Atatürkten sonra, yönetenler ya Amerikancı idi ya da rusçu..
Offf Etrüsk o "etrüks" değil. Dilleri de benzemiyor. Sondan eklemeli her dili Türkçe yapıyorlar popolar. Etrüskçe izole dildir ama Şesbos adasında ve hemen italyanın kuzeyindeki Reayik dille ilişkisi var. Kafkas kökenli olduğu düşünülüyor. Ama Türkçeyle hiç bir ilgisi yok.
Sümercenin Türkçeyle alakasına dair tek yazan çizen 1800lerde ingiliz bi herif. Üzerinden tren geçti bu iddiaların.
Bak, bu konuları ciddi ciddi araştırdım. Etrüsklere özel bir ilgim de var hatta. Çünkü Romalıların bir çok şey aldığı bir kavimdir, az şey bilinir.
BİR Türk olarak, düşmanların ellerine ve haksız olarak malzeme veriyorsun. Bunu İngiltere ' de, Rusya' da İran ' da ve ya Ermenistan'da yapsan, yani;
Ermenistan' ın asıl sahibi - Türkler
İngilterenin asıl sahibi - Britonlar
Rusya devletinden önce - Türk kökenli iskitler vardı
Güney Azerbaycan çoğrafyası - Türklerindir desen, bu devletlerde, vatana ihanetten yargılanırdın.
Ama Türkiye 'yi Amerikancılar yönettiği için, bunları özgürce söyleyebiliyorsun ama bu iddiaları, Vatana ihanetten başka bir şey değildir. Çünkü düşmanlarımızın, topraklarımız üzerindeki hakkını meşru kılmış oluyorsun.. Hem de haksız olarak!
Halen yalan söylüyorsun halen. Haydi Türk düşmanlarına, kaybedecek daha fazla vaktim yok. Engellendin..
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?