EŞİMLE BOŞANMALI MIYIM ÇÖZÜMÜ NEDİR?

Arkadaşlar, eşimle 5 yıl önce severek evlendik, evlendikten sonra onun ailesi yüzünden eşimin de onlara uyup bana büyük sıkıntılar yaşatmalarına isteyerek ya da istemeyerek izin vermesi sebebiyle çok fazla ayrılma durumuna geldim, eşim çok romantik biriydi temiz kalplidir, yeri geldi ailesine karşı çok savundu yeri geldi çok onlar için beni karşısına aldı ezmelerine izin verdi, ben şükür galip geldim eşimle taşındık rahatladık oda özürler diledi barıştım derken, eşimin cinsel bir sıkıntısını 5 yıldır sabırla bekledim sabrettim, cinsel olarak sorunu vardı, erken oluyordu, asla başına kakmadım, ve benimle o anlamda ilgilenmiyordu,1 ayda 1,2 haftada bir oluyorduk oda yarım yamalak oluyorduk, başlarda takmıyordum seviyordum ama son senedeaşırı taktım tedavi ol artık olmuyor dedim. O süreçte eşimle tartışmalarımız da oluyordu bazı yalanları gizli işleri gizli borçlar çıkmıştı onları öderken de psikolojim çok bozulmuştu üstüme başıma alamıyordum sorumsuzluk yapıyordu, farkında olmadan eşimi 2 kez aldattım, yani şeytana uydum, eski hoşlandığım kişi ile birlikte oldum, sonra pişman oldum ama eşime bunun sinyalini verdim ona söyleeycektim, affederdi ama şu an eşim hakkında karar vermem lazım, çünki üstüne ne zaman düşsem nankörlük yapıyor, çok üzüyor, ayrı yatıyor uyuyup kalıyor sık sık koltuklarda, yoruldum artık, ne zaman uzak dursam peşime düşüyor üstüme titriyor, sizce ne yapmalıyım çalışan bir kadınım.
Güncellemeler
+1 yıl
Demem o ki eşimin de hatalarını kendi hatamı da geride bırakıp onun tedavi olup davranışlarını düzeltmesi konusunda sabır mı etmeliyim yoksa boşanmalı mıyım arkadaşlar.
EŞİMLE BOŞANMALI MIYIM ÇÖZÜMÜ NEDİR?