Erkekler cevap verirse çok sevinirim
Bir erkek ondan hoşlanan bir kızı sinir etmek için onun yakın arkadaşına yürür mü yoksa sadece beğendikleri kızlara mı yürür yakın arkadaşımın hoşlandıgı cocuk bana yürüdü neden yani bir insan bukadar vicdansız olabilir mi?
Bir erkek ondan hoşlanan bir kızı sinir etmek için onun yakın arkadaşına yürür mü yoksa sadece beğendikleri kızlara mı yürür yakın arkadaşımın hoşlandıgı cocuk bana yürüdü neden yani bir insan bukadar vicdansız olabilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben şahsen benden hoşlanan kızı sinir etmek için başka kızla olmam. Aynısı benim başıma geldiği için biliyorum. Gözden düşeceğimi iyi bilirim. Sinir etmek durduk yere de yapılmamalı. Hatta neden sinir ediyoruz ki? Biz ona beni anlamasını nasıl sağlarım? diyelim. Sessizlik... Onu sessizliğimle baş başa bırakırım.
Olmadı yürüdü baya bi iltifat ediyodu bana diğer kızı yerlere bir edecek şeyler söylüyodu
Ama bence karaktersızlık ya
Gençsiniz sanırım. Gençlikte böyle şeyler olur ama ya. İnişli- çıkışlı ilişki yaşamanız normal. İleride birlikte olup evlendiğinizde belki bu günleri hatırladıkça biz ne zorlu sınavlar vermişiz diyeceksiniz ve birbirinizin değerini daha çok anlayacak ve bir o kadar da çok bağlanacaksınız birbirinize. Bunu yapan erkek yaşını başını almış biri olsa karaktersizlik olur ama daha genç diyebileceğimiz yaşlardaysa tecrübesizliğine ve bundan kaynaklanan cahilliğine verilir. Sen o çocuğa karşı sessiz kal. Takma. Dik yürü. Mutlu görün. Yapabilirsen eğer "benle olmadı bari inşallah o kızlarla mesut olursun" tarzı kışkırtıcı şeyler de. Bak gör sonra inceden inceye kıymetini nasıl anlıyor hergele.
Yok benım yakın arkadasım bu cocuktan hoslanıyodu bende arkadasıma sık sık gidip geliyorum bu cocuk arkadasımın karşı bınasında oturuyodu benı görmüş somra tanıştırdı arkadasım normal olarak arkadasım diye cocuk bana yürümeye basladı kıza karşı tavırları değişti bana sürekli iltifat ediyodu kızı küçük düşürücü şeyler söylüyodu ama ben takmadım cıddıyede almadım arkadasım süreklı bak senden hoslandı falan deyıp üzülüyodü bende sacmalama dıyodum ama cidi ciddi yürüyodu yanı sokra ben tavız vermedim cocuha sonucta arkadasımım hoslandıgı cocuk arkadasım cocuha dediği sen nekadar karaktersızsın arkadasıma yürüdün dedi cocuk da arkadasıma seni simir etmek için yürüdüm falan dedi ama cok ciddi yürüyüp iltifat ediyodu nasıl sınır etmek ıcın yürüdüm deyıp konuyu cevırdı bılmıyorum
Çok zor durumda kalmışsın. Allah yardım etsin.
Neden ki
Kız arkadaşın seni kıskanabilir veya senden şüphelenebilir bilmiyorum. Sonuçta hoşlandığı çocuk sana iltifatlar falan etmiş. Ne kadar düzgün biri olursa olsun herkes kaldıramaz bunu. Ama hakiki arkadaşsa bir sıkıntı olmaz. O çocuğu tarihe gömer senle devam eder yoluna. Eğer bu olay sonucu arkadaşın sana karşı tavır almıyorsa harbi sağlam arkadaştır. Bırakma derim.
Bende arkadasına yürim ver adres
Bır şey sordum sadece
seni seçtim pikaçu. artık arkadaşınla otur anlaş
Bukadar vicdansız olunmaz
şaka diyorum yahu. durum körü ama arkadaşlık baki. oturup konuşacaksınız. ne yapacaksınız bakacaksınız.
Arkadaşım benı hayatından çıkardı bu konu yüzünden
senin suçun ne ki? kabul mu ettin çocuğu?
Yok cocuk bana yürüdü taviz vermedim ama terslemedim de her neyse somra bu cocuk sevgili yaptı kendıne cocuk bana yürüdüğü için ozaman hosuma giti bende ondan hoslandım ama arkadasıma söylemedim tabikide somra bu cocuk srvgili yaptı benım arkadaşım da sevgili yaptı bende sadece hanı bak o bana yürüyünce bende ondan hoslandım ozaman dedim ilk başta normal karsıladı sonra bana mesaj attı böyle bır seyı kabul edemem diye engelledi benı hayatından cıkardı tek suçum cocuktan hoslandıgımı soylemek bunu cocuk da bılmıyo ki sevgilisi var zaten oyle bırı olsam gider cocukla sevgili olurdum
bence arkadaşın çekememiş seni
Gerçekten mi çünkü ben ona okadar güveniyodum ki onun samımıyetıne dayanarak bunu soyledim ama bunda kötü bir şey yoktu ve okadar uğraştım onları bırlestırmek ıcın arkadasım zaten hep soyluyodu bana cocugun benden hoslandıgını falan ne hıkmetse bende ondan hoslandım deyınce suç oldu
belkide öncesinden cocuğun senden hoşlandığını biliyordu?
Biliyodu saten bana hep söylüyodu bak senden hoslanıyo diye bende sacmalama falan dıyodum hatta bana ıstersen sevgili olun ben artık ona karşı bır sey hıssetmıyorum falan dedi olmadım tabıkı ama hoslandım deyınce direk sildi beni
önceden içinde biriktirmiş zaten
Bencede cocuhun srvgilisi var zaten olmasada sevgili olmam
salla o arkadaşlıktan çımış artık. takma koyver gisin