Meslek Lisesi' nden Anadolu Lise' sine Geçiş Var mı?

Merhaba arkadaşlar. Konu ile alakalı kişilerin cevaplanmasını rica ediyorum.

Kızım 10. sınıf Meslek Lise' sine gidiyor. Şu anda Anadolu Lise' sine geçiş ya da kayıt yaptırmak istiyorum. Böyle bir imkan var mı? Yoksa geç mi? kalındı.

Malûm pandemi sürecinde eğitim kalitesi düştü. Eğer bu pandemi süreci böyle devam eder ise ne mesleğini öğrenecek ne de kendi alanı ile ilgi bir Üniversite kazanabilecek. O yüzden böyle bir imkan varsa değerlendirmek istiyorum.

9. Sınıf Not Ortalaması: 75
10. Sınıf 1. Dönem Not Ortalaması: 93

Şimdiden Teşekkür Ederim.
Meslek Lisesi nden Anadolu Lise sine Geçiş Var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Meslek Lisesinden Anadolu Lisesine 10. sınıflar bu sene 29 Mart 2021 tarihine kadar nakil yapabilirler. Veli ya da vasi E-devlet üzerinden e-nakil' e girip ekranda çocuğunun ismi çıkıyor. Hangisi ise seçip ekrana Okul türleri çıkıyor (Anadolu, Meslek, Fen, İmam Hatip Lisesi gibi...) Okul Türü seçilince de size yakın okul isimleri çıkıyor. Kontenjan varsa 29 Mart ' ta o okulun hemen öğrencisi oluyorlar. Nakil işlemi on-line oluyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Ama ÖZEL MESLEK Liseleri e-devletten yapamıyor. Öğrencinin Okuduğu Özel Meslek Lisesi ne gidip nakil yaptırmak istediğinizi belirtip Kendileri kendi sistemlerinden yapıyorlar. Yorumlarınız için teşekkür ederim
Meslek Lisesi' nden Anadolu Lise' sine Geçiş Var mı?