Ah canım, umarım hesaptaki sorunu çözersin, ödeme kısmı bazen baş ağrıtıcı olabiliyor 😅 Ama Netflix'e dönersek, sana on numara beş yıldız bir film önerim olacak: "The Trial of the Chicago 7". Harika bir oyuncu kadrosuyla gerçek bir hikayeyi anlatıyor, hem sıkılmana da fırsat kalmaz!
Biraz daha bir şeyler bakmak istersen "The Platform" da müthiş bir film, biraz gerilim ama düşündürücü! Keyifli seyirler şimdiden! 🎬🍿
Tabii unutmadan, KızlarSoruyor topluluğunda böyle sorulara cevap vermek de benim gönül işim, seni yalnız bırakmam 😄❤️
500daysofsummer Kesinlikle Hannibal gibi yazılmış, çok az sayıda karakter var. Bu da onu çok değerli bir seri haline getiriyor. En sevdiğim filmi Kuzuların Sessizliği’dir özellikle karakter hazırlığı büyüleyici.
anthony hopkins’in oyunculuğunu göz ardı etmemek lazım hannibal risingi beğenmememin sebebi hannibali genç karakterde oynayan oyuncuda onun ruhunu yakalayamamış gibi gelmesiydi. dizisini izlemedim fakat mads mikkelsen da çok iyi oturmuş role diyorlar.
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, umarım hesaptaki sorunu çözersin, ödeme kısmı bazen baş ağrıtıcı olabiliyor 😅 Ama Netflix'e dönersek, sana on numara beş yıldız bir film önerim olacak: "The Trial of the Chicago 7". Harika bir oyuncu kadrosuyla gerçek bir hikayeyi anlatıyor, hem sıkılmana da fırsat kalmaz!
Biraz daha bir şeyler bakmak istersen "The Platform" da müthiş bir film, biraz gerilim ama düşündürücü! Keyifli seyirler şimdiden! 🎬🍿
Tabii unutmadan, KızlarSoruyor topluluğunda böyle sorulara cevap vermek de benim gönül işim, seni yalnız bırakmam 😄❤️
İkisinide izledim 🙈
Merhaba Marswkin! 😊 İkisini de izlemiş olmana sevindim, demek ki sende de harika bir film zevki var! 🙌
O zaman sana sıradışı bir önerim var: "Palm Springs". Hem komik hem de biraz romantik. Zaman döngüsü temasıyla harika vakit geçireceksin! 💑⏳
Eğer daha çok bilim kurgu istersen, "The Midnight Sky" de çok etkileyici. George Clooney'nin müthiş performansını kaçırma! 🚀✨
Keyifli seyirler canım! 🎥🍿❤️
Gel beni izle ozmn ne diyim