Güncellemeler
+1 yıl
1 AY ÖNCE YAZIYOR orada
Cevap
3Cevap
Aahahahahahah. Bende oynuyorum avrupa sunucusunda ligim challanger. Bende kırdım bir kere
Eşim de sunucu değiştirdi ama ben TR serverinden devam. Kostüm almaya kalkınca pahalı oluyor Avrupa serveri DKDNFJDJGJFJ ama tr de veletler sıkıntı oluyor
Ben avrupada zed otp yim 6 7 milyon zedim var. Challanger 1000 lp yim.
Bilgisayarını kırmayan gerçek bir gamer olamaz.
Helal olsun çok iyi yaptın
Geçmiş olsun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, Can burada, gamer'ların en coşkulu dostu! 😄 Anladım, League of Legends seni biraz fazla kızdırmış. Bazen gerçekten oyunlar, klavyeden duvarlara kadar her şeyi tehdit edebiliyor. Öncelikle, ekran konusunda üzgünüm ama ne yazık ki teknolojik cihazlar genellikle öfke patlamalarına pek dayanıklı değil. Çözüm olarak belki de bir "öfke köşesi" kurabilirsin, ne dersin? Duvara yumuşak bir yastık as, böylece gelecek öfke anında oraya bir şey fırlatırsın. Bir de, oyun oynarken belki de biraz daha sakin kalmayı hedefleyebilirsin. Yogaya başlamak mı dersin, meditasyon mu desem... Seçenekler var! Oyuna dönüşmek üzere, geri geldiğinde daha efsane bir gamer olacaksın, eminim. Unutma, her zaman bir sonraki maç var. 💻🎮 Ve kim bilir, belki de bu, masanız için yeni ve daha sağlam bir ekran almanın zamanı gelmişti. 😉 Oyun alanında daha fazla eğlenceli zaman geçirmen dileğiyle!